Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="5"]JAZZY BOY Asiaczek - 1 miejsce w sekcji ras pierwotnych
[SIZE="5"]
KALIMERA Asiaczek - II miejsce BIS PUPPY

[SIZE="3"]ASIACZKI JAK ZAWSZE GÓRĄ!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Agappe']JAZZY BOY Asiaczek - 1 miejsce w sekcji ras pierwotnych

KALIMERA Asiaczek - II miejsce BIS PUPPY

ASIACZKI JAK ZAWSZE GÓRĄ!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Super gratki dla Asiaczka :multi:
A jak tam inne konkurencje na Klubówce V??? :lol:

Posted

No. I tą wystawą zamknąłem młodzieżowy championat Polski. Plus mł. zw. Klubu. Pieknie. Na dyplomie będzie pięknie to wyglądać. Dwie międzynarodówki i klubówka.

Posted

miumiu napisał(a):
dorotal - kingi
psy
kl. szczeniąt VIGO KRUCHA FANTAZJA (hod i wł. Kruszewska Marzena)

suki
kl championów RAFIA KINGBAJN mł.ch.pl, ch.pl

Dziekuje :lol::lol:

Posted

[quote name='Agappe']no to troche z klubówki szpiców

PSY
kl.szczeniąt

KENTARO WITH ME Asiaczek - wybitnie obiecująca, lokata I (na 3)

kl.pośrednia
JAZZY BOY Asiaczek - doskonała, lokata I, CWC, NDPwR, ZW.KLUBU 2007, ZW.RASY
JUMA MONGO Asiaczek - doskonała, lokata II

kl.otwarta
Abotere's WAHZIRI - doskonała, lokata II

kl.championów
Abotere's ADUNBI - doskonała, lokata I, CWC
FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - doskonała, lokata II

SUKA
kl.szczeniąt

KALIMERA Asiaczek - wybitnie obiecująca, lokata I, NAJLEPSZY SZCZENIAK W RASIE

kl.pośrednia
JELLY JOSHREEN Asiaczek - doskonała, lokata I, CWC, NDSwR, ZW.KLUBU 2007

kl.championów
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - doskonała, lokata I, CWC

:multi: Brawa dla Asi i Artura :multi:

Posted

A my wróciłyśmy zadowolone z w.o. i ładnym opisem :) Co prawda przegrałyśmy z suczką w klasie, ale moja ma trzy miesiące, a tamta ponad pięć i jest bezogoniastym marmurkiem (wzięła BIS baby III!):lol: Jestem z malucha bardzo zadowolona, świetnie się pokazała, co nawet zostało umieszczone w opisie:razz: Wystawiałam też jej mamusię i dostałyśmy bdb, sędzia powiedział, że to przez fakt, iż nie jest w kondycji wystawowej ;) A Sheina znowu BIS Junior- brawo!:multi:

Posted

zakla głaskałam twojego psiurka ale wstydziłam się zagadać :cool3:
Morris to samo co powyżej :lol:

Czy ma ktoś może zdjęcia irlandzkiego spaniela dowodnego który był w oba dni, ale nie wystawiany? :loveu:

Posted

Dziękujemy, working z 'dobrym kośćcem' bardzo nas zachęcił do dalszych wystaw:lol:
Tollerka, no wiesz co ;) Ja byłam zaganiana tylko w czasie aussikowych suczek, a tak to wolna i wesoła, chętna do nowych znajomości:)

Posted

zakla napisał(a):
Dziękujemy, working z 'dobrym kośćcem' bardzo nas zachęcił do dalszych wystaw:lol:
Tollerka, no wiesz co ;) Ja byłam zaganiana tylko w czasie aussikowych suczek, a tak to wolna i wesoła, chętna do nowych znajomości:)

Oj, wtedy akurat byłaś zajęta rozplątywaniem się ze smyczy, nie chciałam przeszkadzać :evil_lol: chociaż wtedy i tak moja przyjaciółka podeszła, spytała czy można pogłaskać a ja z nią, może pamiętasz :cool3:? :lol:

Posted

Tollerka, to chyba Was kojarzę, o ile podeszłyście do nas a) przy ringu, kiedy miałam Scarlett (niebieskooka, dorosła i łysa red merlaczka), albo b) kiedy spacerowała ze Scarlett i z Suri (red tri szczylek) k.ringów... ;)

Posted

zakla napisał(a):
Tollerka, to chyba Was kojarzę, o ile podeszłyście do nas a) przy ringu, kiedy miałam Scarlett (niebieskooka, dorosła i łysa red merlaczka), albo b) kiedy spacerowała ze Scarlett i z Suri (red tri szczylek) k.ringów... ;)

To chyba było przy ringu, przy namiotach ;)

Posted

Ogromnie wszystkim gratuluję!!!
My również,pomimo iż pojechalismy tylko ze względu na konkurencje hodowlane (stała nasza "mama" oraz hodowla naszego psa) wróciliśmy z dość niespodziewanym sukcesem.Basti -I dosk, CWC w klasie pośredniej.Zabawa była wyśmienita.Dawno nie było tak udanej klubówki. [usunięte przez mod]
Pogoda była super,większość ludzi uśmiechniętych, jedym słowem -oby kolejne klubówki takie były :)

Posted

Klaudia dzięki za info;)

Z niedzielnymi fotkami uporam się do końca tygodnia;)

Aha, no i wielkie gratulacje dla suni mojej znajomej - błękitnej dożycy Tosi (TOSKA z Błękitnych Wydm), która zaliczyła bardzo udany debiut w babikach - pokonała swoja siostrę (tylko we dwie startowały w babikach) i dostała fajny opis:multi::loveu: