Tianku Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 mam info od Kamili że pieniążki na kojec są z bazarku uzbierane tylko miejsce w którym miał stanąć kojec w chwili obecnej to opcja nieaktualna :( także Moris cały czas siedzi w punkcie :( Kamila obiecała że na dniach ruszy jego temat na fb bo i karma się kończy...a ze zdrowiem chyba jak na razie odpukać lepiej... nie wiem tylko czy ktoś tu jeszcze zagląda :"( Quote
ewu Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Pamiętam o Morisku,myślałam ,że wszystko się jakoś ułoży. Szukałam na FB, wiem co u niego. Quote
Tianku Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 super wieści z fb dotyczące Morisowego zdrówka :) Moriss 7 stycznia 2015 , został zabrany przez Agnieszkę L a kontrolne, specjalistyczne , badania krwi - LIPAZA , w celu określenia stężenia enzymu we krwi , i sprawdzeniu czy wyniki się polepszyły . Więc tak : LIPZA JEST W NORMIE !! wynik 99 (norma 1- 120 ) Jak on to robi ? Co to oznacza ? – że Moriss po raz II wywalczył swoje zdrowie , i oszczędzi Wasze portfele , leki musi brać cały czas, ale można stopniowo zacząć zmniejszać ilość karmy Royala i zastępować inną karmą - ale oczywiście dobrej jakości /musi to być karma niskotłuszczowa z dużą ilością białka / Co Morissa trzyma przy życiu ?? NIE UKRYWAM, nie wiem .. chyba wie że czuwamy nad nim Pies zadziwia swoją wolą życia mimo tego wszystkiego , mimo zamknięcia , mimo małych kontaktów z człowiekiem , bo jedynie co to może liczyć na odwiedzających wolontriuszy , spacery od czasu do czasu i trochę głasków . Moris szuka swojej przystani .. pomóżmy mu .. Quote
ewu Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Czytałam na fb,też się bardzo cieszę. Żeby jeszcze znalazł jakieś fajne lokum:) Quote
Tianku Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 do obejrzenia sesja Moriska :) https://plus.google.com/u/0/photos/100052231134120982203/albums/6110932824232716417 Quote
Guest Olimpijka Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 On jest cudowny :) Wielki walczak! 1 Quote
Tianku Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 O 20.07.2016 o 20:55, azalia napisał: Co słychać u Moriska,czy ktoś wie? Moris cały czas jest w punkcie :( nie ma o niego żadnych zapytań jak długo uda się go Kamili tam "chować" przed wywózką do schroniska to też nie wadomo :( ze zdrowiem lepiej ale musi jeśc drogą karmę cały czas i leki brać Quote
Recommended Posts