Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo się też martwię.

Kama pewnie nie ma czasu, oby coś się działo dobrego w sprawie Moriska.

Ja założyłam wątek grzecznościowo ale nie wiem co się dzieje u pieska.

Poszukam w kontaktach numeru Kamy , jak znajdę to zadzwonię i wypytam.

Posted

Kama ma faktycznie urwanie głowy ten Szydłowiec to jakieś piekło :"( Dziewczyny rozliczają bazarek dla Morisa który był na fb zbierane było na kojec dużo fantów było każdy odwiedzający coś od siebie dodawał i mam nadzieję że trochę się nazbierało. popytam na fb o wiadomości co i jak z przenosinami Moriska ... i jak jego zdrowie

Posted

U Moriska bez zmian :( telefonów o niego brak na szczęście z jego zdrowiem nie jest gorzej niż było co nie znaczy że jest dobrze:( w Punkcie jest bardzo duże przepełnienie ale Moris wrócił na większy wybieg bo psychicznie zaczął nie wytrzymywać to bardzo aktywny pies z nudów czy z nerwów obgryzł pół swojej budy :(  tyle info mam z fb   z bazarku nie ma jeszcze wszystkich wpłat więc jeszcze dziewczyny oficjalnie nie podają ile się udało uzbierać na kojec,  jak coś będę wiedzieć to zaraz tu napiszę

Posted

Rozmawiałam z Kamą.

Posłałam jej link do wątku bo na nowym dogo  nie może niczego znaleźć:)

Moris potrzebuje wsparcia na karmę.

Może by ktoś zrobił bazarek cegiełkowy, ja w tym temacie niekumata:)

• 4 weeks later...
Posted

wieści z fb z bazarku udało się zebrać całkiem pokaźna kwotę na kojec chyba wystarczy wiem że montują już jakieś dla psiaków na ostoi (tam gdzie Morisek też ma być) ale czy jego już tez tego nie wiem. karma się kończy z porzednich wpłat z fb ... worek tej drogiej karmy wystarcza mu na ok 3,5 tyg wiec niewesoło

i z innej beczki... przymierzam się znowu do zrobienia mini bazarku dla Morisa mam kilka małych fantów może ktoś kupi jakąś cegiełkę...

tylko powiedzcie mi jak wstawić zdjęcie na nowym forum? mam w opcji dodaj odpowiedź tylko opcje odpowiedz i więcej opcji odpisywania nie wiem gdzie są paski z emotikonami i wszystkie inne paski narzędzi możecie pomóć?? załamka

Posted

wieści z fb z bazarku udało się zebrać całkiem pokaźna kwotę na kojec chyba wystarczy wiem że montują już jakieś dla psiaków na ostoi (tam gdzie Morisek też ma być) ale czy jego już tez tego nie wiem. karma się kończy z porzednich wpłat z fb ... worek tej drogiej karmy wystarcza mu na ok 3,5 tyg wiec niewesoło

i z innej beczki... przymierzam się znowu do zrobienia mini bazarku dla Morisa mam kilka małych fantów może ktoś kupi jakąś cegiełkę...

tylko powiedzcie mi jak wstawić zdjęcie na nowym forum? mam w opcji dodaj odpowiedź tylko opcje odpowiedz i więcej opcji odpisywania nie wiem gdzie są paski z emotikonami i wszystkie inne paski narzędzi możecie pomóć?? załamka

Jak klikniesz w to okienko dodaj odpowiedź to na górze pojawia się pasek gdzie masz emotikonki i obrazek do wstawiania fotek. A jak Ci się nie odpala to od razu to wejdź w te "więcej opcji odpisywania" i tam już wszystko jest na pewno :grins: . 

Posted

Jak klikniesz w to okienko dodaj odpowiedź to na górze pojawia się pasek gdzie masz emotikonki i obrazek do wstawiania fotek. A jak Ci się nie odpala to od razu to wejdź w te "więcej opcji odpisywania" i tam już wszystko jest na pewno :grins: . 

dzięki   :Rose:   pasek po prostu się ukrył a nie zauważyłam strzałeczki rozwiń narzędzia :mad:   

• 1 month later...
Posted

Ewu nie można do Ciebie wysyłać wiadomości...

Kontakt do Kamili jest w każdym ogłoszeniu Szydłowiaków   533 323 567
bezdomne.szydlowiec@wp.pl

nie wiem co z Morisem w ogóle cały wątek szydłowiaków umiera nowa dogomania jest naprawde wkurzająca ja często nie mogę się w ogóle zalogować albo dodać postu masakra :( dużo ludzi chyba stad odeszło bo trzeba dużo cierpliowości :(