Tianku Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 pewnie DT był by lepszy tylko od tak długiego czasu go brak że kojec w bezpiecznym miejscu to chyba teraz jedyne rozwiązanie żeby był przypilnowany z jedzeniem i lekami ... filmik z Moriskiem jest na jego wydarzeniu https://www.facebook.com/events/734946063229787/ Quote
azalia Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Co u Moriska? Wpłacać pieniądze,to najlepsza opcja? Quote
ewu Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Mam nadzieję,że Morisek niedługo zmieni lokum. Quote
Tianku Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 do jutra tylko bazarek dla Moriska na fb zapraszamy można dorzucić fanta od siebie :) https://www.facebook.com/events/459564314185931/?fref=ts%C2%A0 Quote
ewu Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Byłam poza domem i grzecznościowo korzystałam z kompa. Co u Moriska? Quote
ewu Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Bardzo się też martwię. Kama pewnie nie ma czasu, oby coś się działo dobrego w sprawie Moriska. Ja założyłam wątek grzecznościowo ale nie wiem co się dzieje u pieska. Poszukam w kontaktach numeru Kamy , jak znajdę to zadzwonię i wypytam. Quote
Tianku Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Kama ma faktycznie urwanie głowy ten Szydłowiec to jakieś piekło :"( Dziewczyny rozliczają bazarek dla Morisa który był na fb zbierane było na kojec dużo fantów było każdy odwiedzający coś od siebie dodawał i mam nadzieję że trochę się nazbierało. popytam na fb o wiadomości co i jak z przenosinami Moriska ... i jak jego zdrowie Quote
azalia Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Popytajcie dziewczyny,może czegoś się dowiemy o Morisku. Quote
Tianku Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 U Moriska bez zmian :( telefonów o niego brak na szczęście z jego zdrowiem nie jest gorzej niż było co nie znaczy że jest dobrze:( w Punkcie jest bardzo duże przepełnienie ale Moris wrócił na większy wybieg bo psychicznie zaczął nie wytrzymywać to bardzo aktywny pies z nudów czy z nerwów obgryzł pół swojej budy :( tyle info mam z fb z bazarku nie ma jeszcze wszystkich wpłat więc jeszcze dziewczyny oficjalnie nie podają ile się udało uzbierać na kojec, jak coś będę wiedzieć to zaraz tu napiszę Quote
ewu Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Rozmawiałam z Kamą. Posłałam jej link do wątku bo na nowym dogo nie może niczego znaleźć:) Moris potrzebuje wsparcia na karmę. Może by ktoś zrobił bazarek cegiełkowy, ja w tym temacie niekumata:) Quote
azalia Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Myślę,że bardzo by się przydały wiadomości o Morisku.A do karmy się dorzucę,czekam na wieści. Quote
Tianku Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 wieści z fb z bazarku udało się zebrać całkiem pokaźna kwotę na kojec chyba wystarczy wiem że montują już jakieś dla psiaków na ostoi (tam gdzie Morisek też ma być) ale czy jego już tez tego nie wiem. karma się kończy z porzednich wpłat z fb ... worek tej drogiej karmy wystarcza mu na ok 3,5 tyg wiec niewesoło i z innej beczki... przymierzam się znowu do zrobienia mini bazarku dla Morisa mam kilka małych fantów może ktoś kupi jakąś cegiełkę... tylko powiedzcie mi jak wstawić zdjęcie na nowym forum? mam w opcji dodaj odpowiedź tylko opcje odpowiedz i więcej opcji odpisywania nie wiem gdzie są paski z emotikonami i wszystkie inne paski narzędzi możecie pomóć?? załamka Quote
AlfaLS Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 wieści z fb z bazarku udało się zebrać całkiem pokaźna kwotę na kojec chyba wystarczy wiem że montują już jakieś dla psiaków na ostoi (tam gdzie Morisek też ma być) ale czy jego już tez tego nie wiem. karma się kończy z porzednich wpłat z fb ... worek tej drogiej karmy wystarcza mu na ok 3,5 tyg wiec niewesoło i z innej beczki... przymierzam się znowu do zrobienia mini bazarku dla Morisa mam kilka małych fantów może ktoś kupi jakąś cegiełkę... tylko powiedzcie mi jak wstawić zdjęcie na nowym forum? mam w opcji dodaj odpowiedź tylko opcje odpowiedz i więcej opcji odpisywania nie wiem gdzie są paski z emotikonami i wszystkie inne paski narzędzi możecie pomóć?? załamka Jak klikniesz w to okienko dodaj odpowiedź to na górze pojawia się pasek gdzie masz emotikonki i obrazek do wstawiania fotek. A jak Ci się nie odpala to od razu to wejdź w te "więcej opcji odpisywania" i tam już wszystko jest na pewno :grins: . Quote
Tianku Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jak klikniesz w to okienko dodaj odpowiedź to na górze pojawia się pasek gdzie masz emotikonki i obrazek do wstawiania fotek. A jak Ci się nie odpala to od razu to wejdź w te "więcej opcji odpisywania" i tam już wszystko jest na pewno :grins: . dzięki :Rose: pasek po prostu się ukrył a nie zauważyłam strzałeczki rozwiń narzędzia :mad: Quote
ewu Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Nie mogę nawet zadzwonić do Kamy bo straciłam wraz z telefonem kontakty. Quote
Tianku Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Ewu nie można do Ciebie wysyłać wiadomości... Kontakt do Kamili jest w każdym ogłoszeniu Szydłowiaków 533 323 567 bezdomne.szydlowiec@wp.pl nie wiem co z Morisem w ogóle cały wątek szydłowiaków umiera nowa dogomania jest naprawde wkurzająca ja często nie mogę się w ogóle zalogować albo dodać postu masakra :( dużo ludzi chyba stad odeszło bo trzeba dużo cierpliowości :( Quote
Recommended Posts