momus24 Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Witam. A więc posiadam suczkę (matka owczarek niemiecki o ojcu mi nic nie wiadomo) ma ona 6 miesięcy a wziąłem ją jak miała 3 miesiące. Problem polega na tym że zawsze ok. między pierwszą a drugą godziną w nocy zaczyna szczekać, czasami też w dzień robi to od jakiś 2 tygodni. Problem jest nietypowy ponieważ już kilka razy postanowiłem ją wypuścić na dwór gdy szczekała (mieszkam na wsi więc puszczałem ją luzem bo w nocy nie ma aut a gdy zawołam to przyjdzie) wziąłem latarkę i poszedłem za nią. Stanęła na polu jakieś 20m przed domem i dalej szczekała. Najdziwniejsze jest to że strasznie tam czuć padliną, raz jak uciekła to po 10 minutowym powrocie strasznie było od niej tą padliną czuć. Kolega powiedział mi (nie wiem ile w tym prawdy) że psy lubią się tarzać w padlinie. Na drugi dzień postanowiłem pójść w to miejsce gdzie szczekała i je przeszukać lecz nic nie znalazłem. Macie jakieś teorię na ten temat? Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote
adgamma Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Normalnie aż mnie dreszcze przeszły bo pomyślałam od razu o jakiś paranormalnych zjawiskach :eviltong: wiesz, psy podobno wyczuwają takie rzeczy :cool3: Quote
momus24 Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 Też o tym słyszałem że czują, a skoro mówisz o rzeczach o paranormalnych to przypomniało mi się że jakieś 60m od tego miejsca jest mała dolina a w niej stary basen do poboru wody dla straży i jakieś 5 może 6 lat temu utopiła tam się kobieta chora na jakieś zaburzenia, rano ją mój sąsiad znalazł... Dzięki za przypomnienie, teraz nie będę spać po nocach ;) Quote
Recommended Posts