kanna Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 a ja nie mogę przeboleć ,że ludzie nie widzą tary..jamniczycy z szelmowskim uśmiechem...daleko mi do miłośników tej rasy...ale ona mnie rozczula za każdym razem kiedy ją widzę teraz jest parada jamników...ciotki macie jakieś pomysły na rozpropagowanie ? Quote
malawaszka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 a gdzie ta parada jamników? może jakieś ulotki? fajnie by było jakby ktoś Tarę zabrał i tam w chustce "szukam domu" poprowadził Quote
kanna Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 chyba niedziela kraków..brama floriańska czy" cóś" Quote
Kenny Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 ja mam taką chustkę! znalazłam ostatnio, chyba mi jeszcze po Cyklopku została. super pomysł, żeby tam zabrać Tarę! ja mogę się zgłosić na ochotnika, ale jeszcze muszę się upewnić czy na pewno będę w niedziele w Krakowie...:) Quote
Asior Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Therion']Malawaszka ja mogę zasponsorować jakieś ogłoszenia. Podziękowania dla Tozu za pomoc, [/QUOTE] weź przestań ;) Nie robimy tego dla podziękowań ;) Quote
missieek Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 ja juz zaglosowalam a Ty? [quote name='j3nny']W kocim imieniu proszę o głos: [URL]http://www.pomyslnamalopolske.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&sobi2Id=84&Itemid=55[/URL] nagrodą jest dofinansowanie do zwycięskiego pomysłu, a w tym przypadku sprawa rozbija się o kociarnię - przytulisko dla małopolskich kotów...[/QUOTE] Quote
Kenny Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 to jak z Tarą ? mam z nią lecieć na ten marsz ? jestem zwarta i gotowa :) tylko ktoś musiałby ją dowieźć. dalej sądzicie, że to dobry pomysł? Quote
missieek Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 mysle ze udaloby mi sie wybrac w niedziele na ten marsz zgadamy sie w sobote ok? Quote
Kenny Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='missieek']mysle ze udaloby mi sie wybrac w niedziele na ten marsz zgadamy sie w sobote ok?[/QUOTE] ok, ok to ja jestem od soboty w KRK to daj tylko znać ;) Quote
Ati Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 u missiek potrzebne sa [B][COLOR=red]Oridermyl[/COLOR][/B], Unidox, [B][COLOR=red]Ipacitine[/COLOR][/B], Kreon, Surolan, dobra sucha [B][COLOR=red]karma dla kociąt[/COLOR][/B], [COLOR=red][B]puszki [/B][/COLOR]dla kotów,makaron swiderki Quote
Therion Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ipakitine duże mam nie napoczęte ,czeka. Potrzebne tez duże puszki karmy dla psów i sucha karma dla psów w dużych ilościach. Jest mozliwość kupienia kramy Josera worki po 20 kg za 71 złotych, może ktoś chciałby zasponsorować ? Quote
missieek Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [SIZE=4]wczoraj trafily do mnie zaglodzone kocieta - ZAGLODZONE PRZEZ LUDZI![/SIZE] ludzie znalezli 4 kocieta na ulicy, zabrali ze soba potrzymali 3 dni w domu i stwierdzili [U]po tym czasie[/U] ze cos jest nie tak bo w sumie nie jedza i nie zalatwiaja sie wybrali sie wiec do schroniska aby kocieta oddac, no w koncu nie wiedza co z nimi zrobic na szczescie zadzonili jeszcze do malawaszki a ta poprosila aby zabrali do weta, a pozniej ja je przejme kocieta maja 3-4 tygodnie i 3 dni nie jadly mozecie sobie to wyobrazic?! [B][COLOR=Red]jeden dojechal juz martwy, drugi walczy o zycie, trzeci to szkielet[/COLOR][/B], ale kontaktowy (czwarty podobno najzywszy, najwiekszy i jedzacy zostal u rodzica tych ludzi) wetka ktora je przyjela na wizycie tez moim zdaniem niepowazna! nie nawodnila skrajnie odwodnionych kociat podala antybiotyk a kociaki wcale nie wygladaja na chore odpchlila tak jakby tego nie zrobila [B][COLOR=Red] masakra - ludzie rozwagi!![/COLOR][/B] chlopaczek kontaktowy [IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/inne/zaglodzony1[/IMG] ledwo zywy chlopaczek, bardzo slaby, nie utrzymuje temperatury, o 5:30 mial 35,5 stopni, udalo sie podbic do 38, teraz znow spadlo do 37 [IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/inne/zaglodzony2[/IMG] [IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/inne/zaglodzony3[/IMG] fotke niezywego wam oszczedze Quote
Kenny Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 rany boskie !!! jakie biedaczki :( :( :( jak tak można ? :( kociaki trzymajcie się. Missieek na śmierć zapomniałam o tym moim przelewie, a Ty się nie przypominasz. W takim razie ja mogę zasponsorować tą karmę Josera za 71 zł. Napiszcie czy mam to gdzieś zamówić czy wysłać kasę i do kogo. Mam też Surolan z datą ważności dobrą. I jakąś maść Linomag. Wysyłać ? Czy podać jak będę w KRK ? Quote
missieek Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [SIZE=4]mala suczka w potrzebie[/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192140-niedu%C5%BCa-kilkumiesi%C4%99czna-%C5%BBabcia-szuka-DT-DS-jej-ma%C5%82y-%C5%9Bwiat-si%C4%99-wali...-mamy-2-tyg[/URL] Quote
Kenny Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 potrzebna jeszcze jedna chusta z napisem "szukam domu" dla Lucy (ona też pójdzie na marsz) czy ktoś posiada w Krakowie taką chustę ? oddamy :] Quote
kanna Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 czy coś wynikło może z jamnikami?? coś dobrego?? missieek ty mi przypomnij , żebym wzięła do cię kreon- mam 30 tabletek 25000 Quote
malawaszka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 wyszło :laola: Tarunia wczoraj znalazła domek na paradzie - szczegóły musi napisać missieek albo Kenny bo ja nie znam :) Quote
kanna Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
Kenny Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 tak jest, a szczegóły na wątku Tary :) co z tą karmą ? gdzie mam ją kupić ? Quote
missieek Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 ja kupuje w krakowie na ul dabrowa, mam tam troche znizke Quote
Recommended Posts