Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basiapron napisał(a):
przelałam na konto missieek 70 zł, bo dostałam kasę od wujka na psiaki a dawno dla missieek bazarków nie robiłam więc pomyślałam że przyda jej się:)

Jesteś kochana :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
missieek szuka osób na wizyty p.adop. dla Hipki w Krakowie na Krowodrzy i dla Kairy w Zabrzu; był jeden tel. o Wercię - starsza Pani z Warszawy, a Rolka nikt nie chce :placz:

Mimo problemu z Rolkiem cieszę sie z tych telefonów i zainteresowania psicami

Posted

:oops: nie mogę znaleźć wątków: suczki przewiezionej do Wieliczki z Olkusza (Patrycja mówiła, że założy wątek) i owczarkowatego psa, którego chciały gryźć takie małe krokodylce (wątek owczarkowatego widziałam dziś rano w pracy a teraz rozpłynął mi się).
Może ktoś wkleić linki, bardzo proooooszę....

Posted

w którym numerze i na której stronie w metrze sa te ogloszenia....bo chcialam zobaczyc, ale znalesc nie moge :(

Kurcze - co do wizyty przeadopcyjnej w KRK - teraz mi troszke juz ciezko jechac....

Posted

dzięki malawaszko, o tego onkowatego mi własnie chodziło.
Sama widziałam jak takie "jaszczurkowate" dwa małe psiaki go atakowały, biedak z budy nie wychodził, tylko starał się pokazać jaki to nie jest groźny.

Posted

t_kasiek napisał(a):
w którym numerze i na której stronie w metrze sa te ogloszenia....bo chcialam zobaczyc, ale znalesc nie moge :(

numer z 31 sierpnia strona 5

Gosiapk napisał(a):
Koleżanko Maławeszko, czy koleżanka nie miała mi o czymś przypomnieć??? :mad:

no widzisz.... tak to jest z moim przypominaniem własnie :shock: missieek to doskonale zna :oops: