Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poszukiwany/poszukiwana! kto wie, kto zna :)
Monika T. z Krakowa z Nowej Huty ktora wspomaga w karmieniu naszych tymczasowiczow
Joanna K-P ktorej koci los nie jest obojetny

zmienilam konto i chcialabym te osoby powiadomic o tym fakcie ale nie mam jak - wczoraj i dzis dotarly wplaty od tych osob na stare konto ktore lada dzien bedzie zamkniete, nastepne wplaty na te konto nie sa wskazane :lol:

prosze sobie przypomniec kto podawal konto tym osobom :razz:

Posted

DOSTAŁAM DZIS TAKIEGO MAILA:

Witam. Szukam młodego psa lub sukę która lubi inne psy. Dzieci małych nie ma w domu więc mi nie zależy na zgodności z maluchami. Za to musi to być piesek większy i młody. rodzice maja labradora i często przebywa u nas dlatego musi lubić inne psy.Czekam na propozycje. mieszkam w Krakowie i mogę podjechać do azylu ale boje się że tam jest dużo psów i nie umiałabym im odmówić.Pozdrawiam

i drugi z odpowiedzią na moje pytania:

witam ponownie, nie pisałam bo dalej szukam psiaka. pies będzie mieszkał w bloku bliski kąpieliska i lasów więc ma gdzie biegać. Często wyjezdzam poza miasto mamy domek letniskowy więc łąki wkoło . Oczywiście tylko w domu i nic innego nie wchodzi w rachubę. Mieliśmy wilczóra i choć duży to świetnie się zaklimatyzował. Chcielibyśmy tez coś większego lub średniego. Mamy duży samochód kupowany dla wilka kiedyś. czekam na oferty ale prosze szybko bo nie moge się doczekać. w przyszlym tygodniu chce adoptowac.

Macie jakiegoś którego można by Pani zaproponować???

Posted

Handsome - ON z rodowodem nie szuka już domu - jednak zostaje tam gdzie był

ale my mamy kolejne bidoczki

Suczka - młodziuśka, wychudzona - jutro założę jej wątek, ma około 6-7 miesięcy, piękne oczy, wielki brzuch, który mnie sie kojarzy z Inką, ale missieek mnie uspokaja, że jak byłam dziś u nich to mała była świeżo pojedzona, albo raczej nazarta bo ten brzuch naprawdę spory, moze też robale tu maczały swoje odwłoki - oby to było tylko to :kciuki: Lalunia jest śliczna, subtelna, kochana - no cudo!!! Podobna do posokowca?

i chłopaczek - ok 4 miesiące, missieek go wzięła od faceta, który przyprowadził do niej swoją sukę :shock: żeby ją oddać a on sobie chciał dzieciaka zostawić bo dwóch mieć nie może - missieek przekonała chłopa, żeby wysterylizował i zostawił sukę - zadbana ogólnie, a szczeniakowi poszukamy domu - fajny rozrabiaka z chłopaka

Posted

Kochani ankietę na dogo wygrała missieek :laola: teraz proszę Was o głosowanie na Krakvecie :modla: :multi::loveu:

[FONT=Comic Sans MS]1. wchodzisz na stronę [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]2. wciskasz link Forum[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]3. wciskasz link Rejestracja[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]10. wciskasz „Forum [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Strona Główna”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-maj 2009”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz [FONT=Verdana]missieek - pozycja pierwsza [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/FONT]

Posted

iwona213 napisała:
moja Kira wycieńczona, 70 kleszczy, potrzebny dom, w schronie zginie jest za słaba POMOCY w czwarek jedzie do nowego domku, a jutro w Nowinach Gliwickich ukaże się jej ogłoszenie o tereści:
[FONT=Times New Roman]Około 4 letnia suczka znaleziona przez wolontariuszkę w stanie wycieńczenia, prawdopodobnie wyrzucona w lesie, miała 72 kleszczy i ledwo chodziła. Na dzień dzisiejszy sunia wróciła już do sił, jest niesamowicie łagodna, nawet przy takim wygłodzeniu pozwoliła mieszać ręką w swojej pełnej misce. Bardzo delikatna w stosunku do dzieci oraz innym psów. Nie ma w niej cienia agresji, jednak posesji pilnuję szczekając jak ktoś się zbliża do furtki. Jest nauczona czystości w domu, jest bardzo grzeczna i kochana. Obecnie przebywa w domu tymczasowym, w którym czeka na nowy kochający dom. Nie do budy. Jest zaszczepiona i odrobaczona. Jest dużym psem.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Tak więc żeby nie zmarnować ogłoszenia chciałabym zastępczego psa a widzę że[/FONT][FONT=Times New Roman] Wasz psiak jest bardzo do niej podobny, proszę napiszcie mi szybciutko jaki on jest jak będą dzwonić w sprawie Kiry będe starała się mówić o tym ze schroniska. Tylko muszę cokolwiek o nim wiedzieć. Ile z opisu Kiry zgadza się z tym jaki jest Wasz psiak.[/FONT]