Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

po sterylce dala sobie w kagancu podac antybiotyk, potem sciagnac szwy
tabletke odrobaczajaca zjadla w masle z reki :)
jak jest w miejscu ze nie da sie uciec to pozwala sie glaskac, juz mniej klapie zebami
do domu nie boi sie wchodzic

Posted

malawaszka napisał(a):
21 listopad - kupujcie Dziennik Polski - opanowaliśmy go :lol: będzie Inez, kociaki i szczenniaki i Norka :loveu:

to dziś !!!!!!!!! lece do kiosku bo dziennik !!!!!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
i co i co? są???????

a gdzie to dokladnie mialo byc - w jakim dziale....bo ja tylko przerzucilam narazie gazete i zadnych fotek nie widzialam :( chyba ze bez fotek mialo byc - jak skoncze sprzatac do dokladnie przegladne

Posted

o Norkę nikt nie dzwonił, o Inez były trzy telefony - jeden od babki, kórej zaginęła bokserka więc pewnie szuka swojej, drugi od babki co chce boksera dla 5-letniego dziecka a trzeci gość, który może przyjedzie zobaczyć :roll:

o Bangi też zero telefonów :placz:

Posted

nie wiem czy coś będzie z tych w sprawie Inez - może ten gość co może przyjedzie ją zobaczyć...

t_kasiek - ja nie wiem bo u mnie nie ma chyba tej gazety - Therion jak wygląda miejsce z ogłoszeniami?

kurcze może one nie zostały wydrukowane wszystkie skoro tylko o Inez dzwonili ludzie :mad: