Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuzia na allegro i alegratce
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=379436185

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1383187_mini_mini_zuzia_3_kg_pieknosc_szuka.html

Jakby ktoś chciał wyróżnić ogłoszenie Zuzi albo innego psa od missieek którego ogłaszam - to bardzo proszę o pomoc - wystarczy wysłać sms i podać mi na pw kod który przyjdzie w smsie zwrotnym:

Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni

Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:

Posted

t_kasiek napisał(a):
o co chodzi z tym kodem ???

kilka postów wyżej jest - post 751 i 752 link do ogłoszeń na alegratce - można wysłać smsa i oni odsyłają kod, którym ja mogę wyróżnić ogłoszenia zwierzaków missieek - wtedy przez 7 dni są na górze i bardziej widoczne

Posted

basiapron napisał(a):
misieeek, z bazarku będzie 90 zł jeśli dobrze obliczyłam:) jak mi wpłacą dziewuszki i wyśle paczuszki to lecę do Ciebie sama lub z malawaszką o ile się zgodzi i Ci dam pieniążki do łapki:)

Doszły moje?

Posted

Zawsze tak jest, ze ci obserwatorzy mysla i mysla :hmmmm: a psinki czekaja i czekaja....

Malawasiu, gdzie znajde te smsy dla innych suczek? Przeszukam watek od tylu.

Posted

Ta sterylizacja bedzie pewnie najwczesniej za 2 miesiace :hmmmm:
to do tej pory zdaze wplacic jeszcze pozostalo brakujaca kwote, zeby bylo na calosc sterylizacji.