Kenny Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Asior napisał(a):masz jakieś nowe szczeniaki?? najnowsza siódemka jest, jeszcze nie ma zdjęć. Quote
Therion Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wszystkich szczeniaków w sumie u missieek jest 18 sztuk. Quote
fizia Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Życzymy Wam cudownych Świąt pełnych dobrych słów i radości, a także zdrowia, uśmiechu i samych dobrych chwil w Nowym Roku :smile: Niech magia Świąt wypełnia ciepłem wszystkie mroźne dni, a blask gwiazd przypomina, że czasem wystarczy tylko wypowiedzieć życzenie !!! Ania oraz Pestka, Śrubka, Fizia i cała reszta Rodziny :smile: Quote
missieek Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 szukam osoby ktora wyslala do mnie paczke przed swietami WAZNE! kurier siodemki ktory obsluguje moj rejon jest zarabisty :angryy: po paczce pozostalo mi tylko awizo... Quote
Kenny Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 missieek napisał(a):szukam osoby ktora wyslala do mnie paczke przed swietami WAZNE! kurier siodemki ktory obsluguje moj rejon jest zarabisty :angryy: po paczce pozostalo mi tylko awizo... co jak to !? jakim prawem!? moze to ktos z facebooka, fizia będzie wiedziała raczej. Quote
Olq Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dzisiaj przesłałam 35zł na advcate dla szczeniaka (proszę o potwierzenie, czy pieniądze doszły). Jeśli zostało to już kupione, to proszę o przeznaczenie tych pieniędzy na coś innego dla zwierząt. Jeśli będzie potrzebna kolejna dawka, to również pokryję jej koszt. Nie wiem ile dokładnie kosztuje advocate, dlatego przelałam kwotę "orientacyjną". Quote
fizia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Wysłałam przed chwilą pytanie do jedynej osoby, której wysyłałam adres ale to nie ta Karolina dostałam taką odpowiedź Witaj! Przyznam, że ja jeszcze paczki nie wyslalam, bo jestem na urlopie, ale na pewno w przyszlym tyg to zrobie, jak obiecalam. Tak wiec musial ktos jeszcze cos wysylac do nich. Pozdrawiam!! Quote
Colette Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='malawaszka']sunia ok 3 miesiące, wesoła, kontaktowa, żywe sreberko Czy to stworzenie na potrzebe ogłoszeń może mieć na imię Amber? czy już jej nadano jakieś inne? Quote
zerduszko Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 W grudnii ogłaszałam sporo psów, głównie tych co długo siedzą. I ani jeden nie znalazł domu :( Dzwoni chociaż ktokolwiek? Odechciewa się wszystkiego :( Quote
missieek Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 co jakis czas dzwonia o Dunke :wallbash: Quote
missieek Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Colette napisał(a):Czy to stworzenie na potrzebe ogłoszeń może mieć na imię Amber? czy już jej nadano jakieś inne? a moze jakas kombinacje tego imienia? Amber juz mialam... dorosla koteczka ktora wyadoptowalam na Hute, juz bedzie pare lat temu ale ten czas leci... Dzwonka ktos oglasza?? chlopak czeka... maluchy dorastaja bez swojego ludzia :-( Oregon, Plata, Madeira, Piko, itd........................................................................................................................................................................ Quote
zerduszko Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 missieek napisał(a):co jakis czas dzwonia o Dunke :wallbash: Moje ogłoszenia pousuwałam. Pewnie morusek, mi tez dzwonią o psa sprzed pół roku. Rasowe. Quote
Colette Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 jest bazarek: 80 ogłoszen za 15 zl. Przygotowałam wstępnie taki tekst (mgłby być?): [FONT=Arial]W Bukownie niedaleko Olkusza (woj. małopolskie) znajduje tymczasowe schronienie 18 szczeniąt różniej maści, różnej wielkości i w różnym wieku - rzec by się chciało: do wyboru do koloru!. [/FONT] [FONT=Arial]Wszystkie urodzone "w niewłaściwym miejscu i o nie właściwej porze", bez wyjątku uratowane od niechybnej śmierci - odebrane nieodpowiedzialnym "właścicielom", bądź oddane (wyrzucone!) jako "nietrafione prezenty" czy "niespodzianki sprawione przez niezabezpieczone suki".[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Może to właśnie tutaj czeka na Ciebie Twój najlepszy przyjaciel? Twój towarzysz życia na dobre i na złe?[/FONT] [FONT=Arial]Czy jesteś w stanie dawać mu swoją miłość i poświęcać czas przez kolejne kilkanaście - dwadzieścia kilka lat?[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Oto kilka szczeniąt czekających być może właśnie na Ciebie:[/FONT] [FONT=Arial]Czy Twoje serce zwojuje niewielkiech rozmiarów River (suczka, 3 miesiące), Carla (suczka, 2 miesiące) bądź Amber (suczka, 3 miesiace), Dzwoneczek (pies, 5 miesięcy) albo Tricolor (pies, 5 miesięcy)?[/FONT] [FONT=Arial]A może w Twym sercu oraz życiu znajdzie się nieco więcej miejsca dla takich psiaków jak 4-ro miesięczne rodzeństwo Bonnie (suczka) i Clyde (pies)?[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Aby uzyskać więcej informacji o psach czekających w Bukownie na swój dom prosimy o kontakt:[/FONT] [FONT=Arial]zwierzaki.do.adopcji@gmail.com[/FONT] [FONT=Arial]tel: 504 060 219[/FONT] [FONT=Arial]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#ff1616]Zwierzę nie jest zabawką - prosimy o przemyślane decyzje.[/FONT] Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz zobowiązanie się do wysterylizowania/kastracji psiaka w odpowiednim wieku. Czekam jeszcze na Kenny, żeby mnie z rana wsparła tekstami z ulotek, które rozdawałyście ostatnio w M1. Jak nie Amber, to może Kari? [/FONT] Quote
fizia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Dla Dzwonka przydałby się jakiś tekst oddający Jego pozytywną energię :) na razie zrobiłam Mu takie ogłoszenie http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DZWONECZEK-najweselszy-i-najslodszy-szczeniak-pod-sloncem-W0QQAdIdZ251103930 niestety nadal mam problem z zapisaniem i dodaniem gdziekolwiek zdjęć od Malawaszki, nie wiem dlaczego. Quote
malawaszka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 fizia to daj maila to prześlę zdjecia, nie wiem o co chodzi - ale chyba coś z picasa Quote
fizia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 upendo@op.pl no właśnie nie mam pojęcia co się dzieje, ale czasem zdjęcia wklejane z picasy żyją swoim życiem :) kiedy chcę Je otworzyć, pokazuje się jakiś błąd Quote
missieek Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='Colette'] [FONT=Arial]Oto kilka szczeniąt czekających być może właśnie na Ciebie:[/FONT] [FONT=Arial]Czy Twoje serce zwojuje niewielkiech rozmiarów River (suczka, 3 miesiące), Carla (suczka, 2 miesiące) bądź Amber (suczka, 3 miesiace), Dzwoneczek (pies, 5 miesięcy) albo Tricolor (pies, 5 miesięcy)?[/FONT] [FONT=Arial]A może w Twym sercu oraz życiu znajdzie się nieco więcej miejsca dla takich psiaków jak 4-ro miesięczne rodzeństwo Bonnie (suczka) i Clyde (pies)?[/FONT] [FONT=Arial] Jak nie Amber, to może Kari? [/FONT] moze byc Kari Dzwonek to raczej 6-7 miesiecy Carla to juz 3 miesiace a Ticolor to ktore? co do River musze sie zorientowac czy sasiedzi nadal chca jej znalezc nowy dom Quote
Colette Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Tricolor -to to przestraszone psie dziecko, którego zdjęcia malawaszka wrzuciła na wątek 18.12 (87 strona) - tak go też określiła na allegro, więc "skopiowałam" :) Poprawie wiek pozostałych psiaków, a River wrzucę. Do ogłoszeń można dołączyć 6 zdjęc ale w sumie chodzi o ogłoszenie całe bandu - więc nawet jakby ktoś się przypadkiem zainteresował River a w między czasie znalazłaby dom, to można mu podsunąć innego psiaka. Grunt, żeby psiaki były widoczne w jak najszerszym gronie :) Jeśli coś jeszcze mam poprawić - daj znać, w przeciwnym razie poproszę o wystawienie tej 80-tki ogłoszeń z powyższym tekstem. Jeśli macie jakieś gotowe ogłoszenie dla kociaków - to ja chetnie zasponsoruję też drugą 80-tkę dla kotów - tylko potrzebowałabym tekst do wystawienia i do 6 zdjęć (wymóg bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/198656-80ogł-za-15zł-na-rzecz-kotów-wolnożyjących-do-01.01.2011-do-godź-22.00). Pozdrawiam! Quote
missieek Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 to jest suczka, wiek 8-10 miesiecy, jest juz po sterylizacji a moze zamiast River ktores z piatki, np Madeire lub Piko Quote
Colette Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 OK - zmieniłam Tricolor na suczke, dodałam jej miesięcy oraz podmieniłam River na Madeire (chyba) i wysłalam tekst + 6 zdjęć do publikacji. Podeślę info jak się ukarzą ogłoszenia - dziś dziewczyna baluje :D U nas już strzelają :-/ I co mnie bardzo cieszy, Abi szuka schronienia w naszym pobliżu! Nawet zdobyła się na odwage aby przejść mi pod nogami, bo wyczaiła na drugim końcu kanapy zacieniony kąt :) Spokojnego i cichego Sylwestra bez wystrzałów i hałasu dla Waszych podopiecznych oraz szampańskiej zabawy dla Was! Pozdrawiam!! Quote
malawaszka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 W Nowym Roku DOMKÓW dla WSZYSTKICH!!!!!!! i Siły i cierpliwości dla Ciebie Angela! Quote
Therion Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Narazie totalny zastój w adopcjach, nikt nie dzwoni, nawet w sprawie szczeniaków, i przybyły dwie małe suczki. Quote
Recommended Posts