missieek Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 carla prosi o ogloszenia 2 miesieczna, bedzie nieduza Quote
Kenny Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 jasne missieek, zmieniaj, zmieniaj :) ja tak wtedy na szybko musiałam wymyślić, nie zastanawiałam się nad tym. szkoda, że nikt nie dzwonił, ale może jeszcze ktos zadzwoni, pozostaje nam wierzyć. zwłaszcza, że zadzwoni ta dziewczyna z Częstochowy. a dzwoniłaś do tych ludzi co Dzwonka chcieli, że nie przyjedzie? trzeba im dać znać. co do tego czy się opłacało czy nie...ja Ciebie rozumiem, to paliwo, czas i w ogóle to duży wkład a jakby mały sukces z tego. po pierwsze miałam nadzieję, że pójdzie więcej psiaków jak nie wszystkie, ale okres był zdecydowanie zły. przed świętami tak jest. a po drugie trzeba zrobić inaczej - mniej wkładu, żeby później nie żałować. mam na myśli takie coś - masz jakąś wizytę lub sprawę w Krakowie to umawiasz się na weekend. wtedy przy okazji bierzesz maluchy, dajesz mi znać, ja mogę z nimi siedzieć, ew. Fizia pomoże. tak, żebyś nie traciła czasu i paliwa specjalnie na to. nawet można tak zrobić, że maluchy mogą u mnie w weekendy spać jak wczoraj. wtedy w niedzielę też mogę z nimi siedzieć. no nie wiem jakoś trzeba tak pomyśleć, żeby to się kalkulowało. karma fakt nie taka duża ale uważam że to bardzo miło ze strony tej Pani, że sama z siebie przyszła i dała. takie osoby pomagają mi odzyskać wiarę w ludzi. bo wcale nie musiała nic kupować. no nie wiem sama...miałam nadzieję, że ta aukcja pomoże. jeśli uważasz że to było bez sensu to przepraszam. wygłupiłam się. Quote
missieek Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 nie napisalam ze bylo to bez sensu, wrecz przeciwnie, mialo to sens podsumowalam tylko wynik akcji, dla mnie wyszlo na minusie ;) tak bywa bardzo cenie to ze Ty i fizia poswiecilyscie czas - duzo czasu "moim" szczeniakom malo kto nawet na dogo potrafi poswiecic bezionteresowanie czas nie swoim tymczasom Twoja propozycja na przyszlosc ma sens :) mozemy powtorzyc aukcje w troche innej formie, choc wtedy bede sie czula ze za duzo na Ciebie zwalam Quote
malawaszka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 zawsze to jeden malutek do przodu! i nowy sposób szukania domów - można na następne lepiej się przygotować np robiąc tablicę z plakatami innych psiaków żeby więcej ich pokazać Quote
Kenny Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 missieek napisał(a):Twoja propozycja na przyszlosc ma sens :) mozemy powtorzyc aukcje w troche innej formie, choc wtedy bede sie czula ze za duzo na Ciebie zwalam sama zaproponowałam więc tak nie mów, tylko daj znać po świętach kiedy robimy coś takiego. i to się dopracuje jeszcze tak, żeby było idealnie. :) Quote
Therion Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jak to się mówi " pierwsze koty za płoty ", na aukcji kotów , która jest już od lat , tez narzekali ,ze mało znalazło dom, właściwie były 2 osoby adoptujące, tylko jedna wzieła az 3 koty, no i tam jakby mniej warunków stawiają adoptującym.Myślę ,że następnym razem będzie lepiej. Quote
fizia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 o właśnie - pierwsze koty za płoty :) Może to faktycznie jest jakiś niedobry okres. W każdym razie trzeba się cieszyć z tego, że chociaż jeden fajny dom się trafił i ta urocza Bella nie musi go już dłużej szukać. Ja mam tez jednak nadzieję, że te rozdane ulotki (na wielu z nich były też zdjęcia innych szczeniaków) i numery telefonów jakoś zaowocują, może nie teraz, odrazu, ale może za jakiś czas. Oczywiście, gdybyście planowały powtórkę takiej akcji, to jestem do dyspozycji :) a ta dziewczyna z Częstochowy nie zadzwoniła już więcej? Kurcze szkoda, bo wydawała się fajna, ale z drugiej strony, jakby Jej naprawdę zależało, to myślę, że próbowałaby się jeszcze kontaktować. Dzwoneczkowi tez koniecznie trzeba zrobić ogłoszenia. Tak, jak mówiłyśmy z Kenny - zdjęcia nie oddają w pełni Jego niesamowitego uroku Trzeba by napisać jakiś fajny tekst, który odda charakter Dzwonka - to, że kocha cały świat i jest taki wesoły, energiczny, zabawny Quote
Kenny Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 to jak zabieramy się za ogłaszanie Dzwoneczka ? Nikt nie dzwonił dalej ? a może mały ma swój własny wątek ? jak nie to może założę ? daj znać missieek co robimy w sprawie kurdupelka. Quote
missieek Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Kenny napisał(a):to jak zabieramy się za ogłaszanie Dzwoneczka ? Nikt nie dzwonił dalej ? a może mały ma swój własny wątek ? jak nie to może założę ? daj znać missieek co robimy w sprawie kurdupelka. nikt a nikt nie dzwonil mozesz mu watek zalozyc tylko czy ktos zainteresuje sie tym watkiem poza ta nieliczna grupka na tym watku Quote
Kenny Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 kurcze no...:( tyle ogłoszeń poszło. po co brali, żeby sobie na lodówkę przykleić ? :/ załamka. ok założę wątek, zobaczymy jakie będzie zainteresowanie. tylko nie dzisiaj bo mam mały sajgon. dobrze jednak, że nie wzięłam szkraba, bo moja dziuba chora teraz i się leczymy. dzwoniła do mnie pani od Izi, bo chciała Twój nowy numer telefonu, dodzwoniła się? kiedy wyjeżdża? Quote
missieek Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Kenny napisał(a):kurcze no...:( tyle ogłoszeń poszło. po co brali, żeby sobie na lodówkę przykleić ? :/ załamka. ok założę wątek, zobaczymy jakie będzie zainteresowanie. tylko nie dzisiaj bo mam mały sajgon. dobrze jednak, że nie wzięłam szkraba, bo moja dziuba chora teraz i się leczymy. dzwoniła do mnie pani od Izi, bo chciała Twój nowy numer telefonu, dodzwoniła się? kiedy wyjeżdża? co z Tekila? od Izi dzwonila, wyjezdza w sobote Quote
Kenny Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 missieek napisał(a):co z Tekila? od Izi dzwonila, wyjezdza w sobote prawdopodobnie zapalenie nerek, sika krwią. wczoraj zawiozłam ją na Ruczaj. ale dziś dopiero będą wyniki także zobaczymy. w dodatku w nocy wymiotowała. :( i zabierasz Izi w sobote? przywiezie Ci ją do Bukowna? Quote
fizia Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ojej to trzymam kciuki za Tekilę Czy ktoś robił już może jakieś ogłoszenia Carli i Dzwonkowi? Quote
fizia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Zrobiłam parę ogłoszeń dla Carli http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-CARLA-cudowny-szczeniaczek-CZEKA-NA-CIEBIE-W0QQAdIdZ248778815 http://krakow.szerlok.pl/oferta/carla-cudowny-szczeniaczek-czeka-na-ciebie-ID4hUS.html http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,24091,Lw==.html http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/*CARLA*-cudowny-szczeniaczek-CZEKA-NA-CIEBIE!,28929 http://www.facebook.com/profile.php?id=100001913967138#!/profile.php?id=100001913967138&v=wall Quote
malawaszka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dzisiejsze zdjęcia od missieek http://picasaweb.google.com/malawaszka/Missieek15gru2010# są zdjuęcia Dzwonka jakbyście robiły ogłoszenia, Carli tez i innych szczeniaków i dorosłych i kotów Quote
Kenny Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 jakie ślicznotki! to wszystko nowe, bo żadnej mordki oprócz Dzwonka, Oregonka i Carli nie kojarzę. piszcie co to za piękność duża czarna!!! Quote
Kenny Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 i co to za biedaczek ten wyłysiały ło matko bosko!? Quote
missieek Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Kenny napisał(a):i co to za biedaczek ten wyłysiały ło matko bosko!? szczeniak z nuzyca Quote
Kenny Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 missieek napisał(a):szczeniak z nuzyca :( z OL ? chyba mi mówiłaś o nim. strasznie bidny :( Quote
missieek Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Kenny napisał(a)::( z OL ? chyba mi mówiłaś o nim. strasznie bidny :( ten wyjatkowo z miedar Quote
malawaszka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 jeszczenie wszystkie zdjęcia są w albumie bo bateria mi padła zanim sie zrzuciły Quote
Kenny Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 ok, ok czekamy cierpliwie na resztę zdjęć. a powie mi ktoś co to za czarna duża pięknota? no chyba nie Negra ? Quote
fizia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 o rany, ile Ich jest..co jeden to fajniejszy Quote
missieek Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Kenny napisał(a):ok, ok czekamy cierpliwie na resztę zdjęć. a powie mi ktoś co to za czarna duża pięknota? no chyba nie Negra ? nie negra, jest nowa, z ol, imienia brak, mozesz wymyslac Quote
Recommended Posts