Kenny Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 missieek napisał(a):ja kupuje w krakowie na ul dabrowa, mam tam troche znizke ok. to te 70 zł można Tobie na konto ? (teraz mam napisane na ręce żeby nie zapomnieć) Quote
kanna Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 malawaszka napisał(a):podlinkowane, ale to pewnie szybko przestanie działać jak trzeba :shake: Najdłużej u missieek - Negra i Kasztan dzikusy/bojki: DZIKIE: reszta - fajne, super adopcyjne psiaki! przypominam...... Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Tara, Sadza i Kruszka w domkach :) Quote
Kenny Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 powiem Wam, że ja uważam, że powinny być częściej organizowane takie wyjścia do ludzi...aukcje, itp. na takiej aukcji "rozdałam" szczeniaki, dzięki temu wyjściu na marsz Tara znalazła dom - to często daje dobry efekt. wiem, że to wymaga podzwonienia w pare miejsc i czasu na siedzenie czy łażenie gdzieś z tymi psiakami, ale ja się zgłaszam do tej roli, nie trzeba mnie nawet namawiać :) co Wy na to, żeby zrobić znów aukcje psiaków od missieek jak kiedyś w m1? missieek? ja wiem, że niektórym się wydaje, że to takie wciskanie ludziom psa na siłę, ale to nie jest tak. Ludziom łatwiej jest podjąć decyzję o adopcji kiedy widzą konkretnego potrzebującego psiaka i moga od razu się o nim wszystkiego dowiedzieć a i poznać go na żywo. Czasem wystarczy jedno spojrzenie - jak w przypadku Finki i jej właścicielki. Ja mogę się w to pobawić, jeśli tylko missieek wyrazi taką chęć. I jak ktos chciałby mi pomóc to byłoby mi bardzo miło :) Quote
missieek Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 w bonarce bywaja takie aukcje, tylko ze tam zwykle szczeniaki chyba sa u mnie duzo jest doroslych wiekszych psow, takie ktos zechce na jakiejkolwiek akcji? dodajac do podsumowania, doszly pies z niesprawna tylna lapka - kanna wyszly Ci jakies dobre zdjecia tego malca? Syria wilczkowata suka suka z siedmioma 2,5 tygodniowymi szczeniakami - karma szczeniakowa - dla matki - potrzebna, jest przerazliwie chuda! Quote
Kenny Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 missieek napisał(a):w bonarce bywaja takie aukcje, tylko ze tam zwykle szczeniaki chyba sa u mnie duzo jest doroslych wiekszych psow, takie ktos zechce na jakiejkolwiek akcji? zechce, zechce. ja postaram się załatwić miejscówę. podzwonię do bonarki i m1 i może jeszcze gdzieś. jak coś uda mi się załatwić to będę pisać. Quote
Kenny Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 missieek napisał(a): dodajac do podsumowania, doszly pies z niesprawna tylna lapka - kanna wyszly Ci jakies dobre zdjecia tego malca? Syria wilczkowata suka suka z siedmioma 2,5 tygodniowymi szczeniakami - karma szczeniakowa - dla matki - potrzebna, jest przerazliwie chuda! jest wątek tej rodzinki ? ło matko 7 szczeniaków! skąd one? z Ol? Quote
kanna Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 na śmierć zapomniałam ,że robiłam foty malcowi:oops:....lecę patrzeć Quote
malawaszka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 podlinkowane Najdłużej u missieek - Negra i Kasztan dzikusy/bojki: DZIKIE: reszta - fajne, super adopcyjne psiaki! Quote
malawaszka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Kotki które czekają na domki - nie wszystkie jeszcze mają zdjęcia: http://www.dogomania.pl/threads/188140-22-KOCI%C4%98TA-z-Olkusza-i-z-ulicy-u-missieek-SYTUACJA-KRYTYCZNA-brakuje-na-leki-i-karm%C4%99?p=15355230#post15355230 Quote
malawaszka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 hop hop.... potrzebne ogłoszenia Quote
missieek Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 pilnie potrzebna pomoc http://www.dogomania.pl/threads/192719-2-wyrzucone-SUCZKI-pilnie-potrzebne-DT-na-2-tygodnie-lub-DS Quote
Therion Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 U Missieek jest zagłodzona suka z 7 szczeniakami w wieku 3 tygodni, doszedł szczeniak ok 3 miesieczny z rozszczepem wargi, i jak zwykle gromada psów ( dwadzieścia pare ) i stadko kotów. Potrzebna sucha karma dla psów 10 kg dziennie, makaron , karma w puszkach w puszkach, karma dla kotów.szczeniaki z matka jedza Joserę familly, 15 kg worek kosztuje 120 zł, dorosłe Josere economy lub jakąkolwiek karmę . Quote
Therion Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Zdjęcia szczeniaków i matek będą jak malawaszka zrobi zdjęcia. Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Therion napisał(a):Zdjęcia szczeniaków i matek będą jak malawaszka zrobi zdjęcia. juz zrobiła i wątek założyła :P http://www.dogomania.pl/threads/192985-Mama-jak-szkielet-6-osesków-z-Olkusza-POTRZEBNA-KARMA Quote
Therion Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Podniosę do góry, doszła suka owczarka niemieckiego , drobna, zagłodzona, długowłosa, błąkała sie po ulicy. Quote
Therion Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 No niestety nastepna, ale co było zrobić ? Quote
Kenny Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 no missieek kochana żadnemu biedakowi nie odmówi pomocy...cholercia, aukcja jak nic potrzebna, może coś się ruszy. ja już tutaj kombinuję powoli. Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Kenny super!!!!! trzymam :kciuki: Quote
Recommended Posts