Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

missieek napisał(a):
ja kupuje w krakowie na ul dabrowa, mam tam troche znizke

ok. to te 70 zł można Tobie na konto ? (teraz mam napisane na ręce żeby nie zapomnieć)

Posted

malawaszka napisał(a):
podlinkowane, ale to pewnie szybko przestanie działać jak trzeba :shake:

Najdłużej u missieek - Negra i Kasztan dzikusy/bojki:

DZIKIE:

reszta - fajne, super adopcyjne psiaki!

przypominam......

Posted

powiem Wam, że ja uważam, że powinny być częściej organizowane takie wyjścia do ludzi...aukcje, itp. na takiej aukcji "rozdałam" szczeniaki, dzięki temu wyjściu na marsz Tara znalazła dom - to często daje dobry efekt. wiem, że to wymaga podzwonienia w pare miejsc i czasu na siedzenie czy łażenie gdzieś z tymi psiakami, ale ja się zgłaszam do tej roli, nie trzeba mnie nawet namawiać :) co Wy na to, żeby zrobić znów aukcje psiaków od missieek jak kiedyś w m1? missieek? ja wiem, że niektórym się wydaje, że to takie wciskanie ludziom psa na siłę, ale to nie jest tak. Ludziom łatwiej jest podjąć decyzję o adopcji kiedy widzą konkretnego potrzebującego psiaka i moga od razu się o nim wszystkiego dowiedzieć a i poznać go na żywo. Czasem wystarczy jedno spojrzenie - jak w przypadku Finki i jej właścicielki. Ja mogę się w to pobawić, jeśli tylko missieek wyrazi taką chęć. I jak ktos chciałby mi pomóc to byłoby mi bardzo miło :)

Posted

w bonarce bywaja takie aukcje, tylko ze tam zwykle szczeniaki chyba sa

u mnie duzo jest doroslych wiekszych psow, takie ktos zechce na jakiejkolwiek akcji?

dodajac do podsumowania, doszly
pies z niesprawna tylna lapka - kanna wyszly Ci jakies dobre zdjecia tego malca?
Syria
wilczkowata suka
suka z siedmioma 2,5 tygodniowymi szczeniakami - karma szczeniakowa - dla matki - potrzebna, jest przerazliwie chuda!

Posted

missieek napisał(a):
w bonarce bywaja takie aukcje, tylko ze tam zwykle szczeniaki chyba sa

u mnie duzo jest doroslych wiekszych psow, takie ktos zechce na jakiejkolwiek akcji?

zechce, zechce. ja postaram się załatwić miejscówę. podzwonię do bonarki i m1 i może jeszcze gdzieś. jak coś uda mi się załatwić to będę pisać.

Posted

missieek napisał(a):

dodajac do podsumowania, doszly
pies z niesprawna tylna lapka - kanna wyszly Ci jakies dobre zdjecia tego malca?
Syria
wilczkowata suka
suka z siedmioma 2,5 tygodniowymi szczeniakami - karma szczeniakowa - dla matki - potrzebna, jest przerazliwie chuda!

jest wątek tej rodzinki ? ło matko 7 szczeniaków! skąd one? z Ol?

Posted

U Missieek jest zagłodzona suka z 7 szczeniakami w wieku 3 tygodni, doszedł szczeniak ok 3 miesieczny z rozszczepem wargi, i jak zwykle gromada psów ( dwadzieścia pare ) i stadko kotów. Potrzebna sucha karma dla psów 10 kg dziennie, makaron , karma w puszkach w puszkach, karma dla kotów.szczeniaki z matka jedza Joserę familly, 15 kg worek kosztuje 120 zł, dorosłe Josere economy lub jakąkolwiek karmę .