Therion Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Przypominam psy u Missieek, kazda pomoc sie przyda. Quote
Therion Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Malawaszka masz juz fotki nowych psiakow u Missieek?, moze by je wstawic, albo szczeniakom watek zalozyc oddzielny, moze wtedy wieksze byloby nimi zainteresowanie. Jedziemy dzis z Wisela na chwile do Bukowna w odwiedziny. Quote
malawaszka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 niestety nie dotarłam - wyjechałam z domu, ale w 1/3 drogi zawróciłam bo mi autem zaczęło rzucać :( mam łyse opony i chyba coś ze zbieżnością i się bałam jechać dalej... TZ dziś kupił opony do swojego auta więc pojadę do Angeli jutro jak będą założone Quote
Therion Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 A my dojechalismy, bylo mile spotkanie "obzeralismy "sie pizza i pilismy dla zdrowia zielona herbate, i bylo jeszcze ciasto , ktore sie rozplaskalo w samochodzie, no i kolejna sunia niedaleko Missieek koczuje w lesie na tym mrozie, ma podejrzanie duzy brzuch..., u missieek jak zwykle tłok psio-koci, tylko domow brak, i pomocy z zewnatrz tez niebardzo. Jest 5 nowych szczeniakow i 6 nowych malych suczek tak do 6-8 kg. Quote
Asior Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Therion napisał(a):tylko domow brak, i pomocy z zewnatrz tez niebardzo. . oj znowu nie tak nie bardzo... w tamtym tygodniu moja znajoma pisała do miesieek ,zeby podała nazwę karmy, bo chce jej kupić 20 kg worek ... Składa się na to kilka osób... zbierali wśród kadry domu dziecka. :roll: Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Super! napiszemy jak karma dotrze do missieek - zawsze to będzie kilka dni do przodu!!!! karma teraz bardzo potrzebna bo sporo nowych psów - na szczęście drobnica Ja dziś przywiozłam do missieek 4x15 kg + kilka małych woreczków karmy od Fundacji "Przyjaciele dla Zwierząt" z Katowic - Olivia wielkie dzięki :Rose: Wątek cockerów: http://www.dogomania.pl/threads/175704-Cocker-Spaniele-z-Olkusza-czarny-i-zA-oty-POMA-A-CIE-znaleA-AE-dobre-domy?p=13699652 Quote
zerduszko Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Therion napisał(a):A my dojechalismy, bylo mile spotkanie "obzeralismy "sie pizza i pilismy dla zdrowia zielona herbate, i bylo jeszcze ciasto , ktore sie rozplaskalo w samochodzie, no i kolejna sunia niedaleko Missieek koczuje w lesie na tym mrozie, ma podejrzanie duzy brzuch..., u missieek jak zwykle tłok psio-koci, tylko domow brak, i pomocy z zewnatrz tez niebardzo. Jest 5 nowych szczeniakow i 6 nowych malych suczek tak do 6-8 kg. O pomoc z zewnątrz to trzeba prosić niestety. Tematów na dogo tyle tematów, że Missieekowe psy z rzadka podrzucane giną z tłumie. Quote
basiapron Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ponieważ sama nie mam ostatnio czasu na bazarkowanie to umówiłam się z malawaszką że podam jej parę rzeczy na bazarek dla psiaków missieek, może jakiś grosz na karmę będzie :) Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 kolejny nowy wątek - 6 suczek nowych - małe nakolankowe panny HEELPPPP :mdleje: http://www.dogomania.pl/threads/175708-6-maA-ych-suczek-i-tylko-jedna-nie-jest-PARA-WAE-z-OLKUSZA-pomA-A-cie-ogA-aszaAE?p=13700111#post13700111 Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 kolejny wątek http://www.dogomania.pl/threads/175710-SzczeniAE-ta-zawrA-cone-z-drogi-z-deszczu-pod-rynnAE-jedne-chorujAE-inne-zdrowiejAE-HELP?p=13700503#post13700503 1. Czarnuszek będzie nieduży, energiczny rozrabiaka, wszędzie go pelno, biega z prędkościa światła i cieszy się, że udało mu się wyzdrowieć - teraz nadrabia stracony czas, kiedy nie miał siły szaleć - szaleniec wesołek z niego 2. Cziłała z piekła rodem mału glut waży pół kilo a mysli, że z 50 wesoły, szalony rozrabiaka, zadziorny - typowy mały pies z wielkim mniemaniem o sobie potrafi nie dopuścić innych psów do jedzenia! jest najmniejszy! potrzebny ktoś kto zna i lubi takie charrakterki, jest przesliczny, ale .... oj tak tak - te oczka mogą kłamać 3. Suczynka - słodka do schrupania mała niunia, trzymajcie za nią 4. Druga słodka laleczka, prześliczna, jeszcze słaba, ale wychodzi na prostą 5. Chłopaczek - wesoły, będzie średniej wielkości, może już isć do domu, a nawet powinien już mieć swoich ludzi i uczyć się żyć z nimi. Quote
Asior Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 malawaszko koniecznie daj znac jak karma dotrze.... aa i to małe cudo ja bym "kciała" wycałować wymiziać..... ( będe Cię tulić pieścić i całowac :D) Quote
Therion Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jak towarzystwo psie bedzie juz w pelni zdrowe i po kwaranntanie trzeba zaczac je szczepic 2 spaniele, 6 malych suczek i 5 szczeniakow, koszt szczepionek w hurcie , ktore moge kupic dla nich to 20-25 złotych. Napisze za missieek ,ze szuamy sponsora. No i wczesniej odrobaczenie. Quote
Therion Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Podbijamy do góry doszła jeszcze jedna suczka ze szczeniakiem z olkusiej mordowni. Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 podiosę watek - tyle psiaków dostało szansę na nowe lepsze zycie - pomóżmy im znaleźć dobre domy Quote
zerduszko Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Pomożecie?? :lol: Waszeczko, ja myślę, ze teraz nie ma sensu robić ogłoszeń.... porobię w święta, ok? Quote
Therion Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Przypominam temat w domu tymczasowym missieek jest ok 30 psiaków, potrzebna cały czas sucha karma, wsparcie na szczepienie i kastracje suczek.z Quote
Therion Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Zdrowia, spokoju , wielu dobrych domow dla wszystkich zwierzakow ,Missieek, jej rodziny i grona sympatykow z dogomanii w nadchodzacym roku. Quote
malawaszka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Therion napisał(a):Zdrowia, spokoju , wielu dobrych domow dla wszystkich zwierzakow ,Missieek, jej rodziny i grona sympatykow z dogomanii w nadchodzacym roku. AMEN :calus: samych udanych adopcji w nowym roku!!!!!!! Quote
malawaszka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wyróznione allegra dorosłych i dzieciaków - może ktoś chce zasponsorować kolejne, albo kocie? Teraz dorosłym sponsoruje Zerduszko, dzieciokom ja http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=886161084 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=885923882 proszę pomóżcie - niech ludzie zobaczą je i adoptują wreszcie! Quote
Asior Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 wrzuciłam je tu: http://www.dogomania.pl/threads/177661-Szukam-szczeniaka-docelowo-do-5-kg-KrakA-w Quote
Therion Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Podnosze, Doti wczoraj widzialem narazie ma sie dobrze w nowym domu. Cały czas potrzebne wsparcie na karme, szczepienia i steryliazacje. Quote
zerduszko Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Therion napisał(a):Podnosze, Doti wczoraj widzialem narazie ma sie dobrze w nowym domu. Cały czas potrzebne wsparcie na karme, szczepienia i steryliazacje. A jest szansa na zdjecia?? A sterylki moze udałoby sie pokryć ze swinki? Quote
fizia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Rany, ile tu cudnych psiaków .... te mikruski dodałam na wątek o Mikropsach http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie?p=13893423#post13893423 zrobilam gumtree i kupiepsa Myszce Quote
masienka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 czy tylko mi nie dziala strona?? czy jest obecnie jakis duzy pies/suczka oprocz Smoczusia i Fiksy? Quote
Recommended Posts