Asior Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 malawaszka napisał(a):kurcze Angela nie ma netu a ja zapomniałam o tym :oops: dziś się dowiem - a wiesz czym wypełnione są te materace? kurcze, nie wiem.... to takie do dziecięcych łóżeczek, z domu dziecka są.... Dopytam i dam znać :) Quote
malawaszka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 potrzebne tymczasy dla kotków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13341157#post13341157 Quote
basiapron Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 mam dla missieek parę złotych z bazarku tylko czekam na jeszcze jedną wpłatę Quote
Asior Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13360706 TU SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI.. Misieek na razie nie może pomóc bo ma maluchy chore.. pomóżmy Angeli!!!!!! Quote
basiapron Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 przelałam do missieek 20 zł, z bazarku breloczkowego Quote
malawaszka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 AKTUALIZACJA z naprawionymi linkami z Olkusza Dzika Negra kasztanka-przezyla-w-piekle-stracila-dzieci-cudem-uratowana-u-missieek 9-osobowa-kolorowa-rodzinka-4-dzieci-w-domach-jeszcze-mama wilczasta-duza-mloda-suczka-z-olkusza-pomozcie-oglaszac pręguska duża UMA malutka jamniczkowata Fizia staruszka Weronka Piękna ONka Trinity przerazone-sliczne-psie-dziecko-szuka-dt-na-socjalizacje-cierpliwego-ds łaciata śliczna Klara duża czarna Montana trzy suczki z Olkusza SZCZENIĘTA kocie Było 31 - domów szuka jeszcze trzech przystojniaków Parszywa dwunastra? Jeszcze trzy kochane kotki 3 kociaki spod olkuskiej mordowni kocie maluszki z Olkusza i nie tylko szukają domków -już zdrowe Cztery cudne kociątka szukaja DT i DS wziete zanim trafily do olkusza - bo tam by pojechaly Beauceron zmieszany ze Smokiem czarnuszka Doti Zebrany ze skrzyżowania w Olkuszu Bezyk Quote
zerduszko Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Jak się napracowałaś :razz: a linki i tak nie działają :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nożesz qrwa mać!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy: ponad pół godziny to robiłam :angryy: masakra :shake: Quote
Asior Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 MISIEEK CZY MASZ POŻYCZYC NA KILKA DNI KLATKĘ KENNELOWA, dla tego maluszka??? PILNIE, bo inaczej będzie musiał trafić do schronu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171828&page=2 Quote
malawaszka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Angela chyba nie ma takiej typowej klatki kennelowej, a wszystko co ma zajęte przez koty a linki działają już i stare i nowe :multi: Quote
Therion Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cały czas potrzebna karma bo idzie w sporych ilosciach. Quote
malawaszka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 AKTUALIZACJA z Olkusza Dzika Negra kasztanka-przezyla-w-piekle-stracila-dzieci-cudem-uratowana-u-missieek 9-osobowa-kolorowa-rodzinka-4-dzieci-w-domach-jeszcze-mama wilczasta-duza-mloda-suczka-z-olkusza-pomozcie-oglaszac pręguska duża UMA malutka jamniczkowata Fizia staruszka Weronka Piękna ONka Trinity przerazone-sliczne-psie-dziecko-szuka-dt-na-socjalizacje-cierpliwego-ds łaciata śliczna Klara MA DOM duża czarna Montana MA DOM trzy suczki z Olkusza SZCZENIĘTA kocie Było 31 - domów szuka jeszcze trzech przystojniaków Parszywa dwunastra? Jeszcze trzy kochane kotki 3 kociaki spod olkuskiej mordowni kocie maluszki z Olkusza i nie tylko szukają domków -już zdrowe Cztery cudne kociątka szukaja DT i DS wziete zanim trafily do olkusza - bo tam by pojechaly Beauceron zmieszany ze Smokiem czarnuszka Doti Zebrany ze skrzyżowania w Olkuszu Bezyk Quote
malawaszka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 AKTUALIZACJA z Olkusza Dzika Negra kasztanka-przezyla-w-piekle-stracila-dzieci-cudem-uratowana-u-missieek 9-osobowa-kolorowa-rodzinka-4-dzieci-w-domach-jeszcze-mama wilczasta-duza-mloda-suczka-z-olkusza-pomozcie-oglaszac pręguska duża UMA malutka jamniczkowata Fizia staruszka Weronka Piękna ONka Trinity MA DOM przerazone-sliczne-psie-dziecko-szuka-dt-na-socjalizacje-cierpliwego-ds łaciata śliczna Klara MA DOM duża czarna Montana MA DOM trzy suczki z Olkusza SZCZENIĘTA kocie Było 31 - domów szuka jeszcze trzech przystojniaków Parszywa dwunastra? Jeszcze trzy kochane kotki 3 kociaki spod olkuskiej mordowni kocie maluszki z Olkusza i nie tylko szukają domków -już zdrowe Cztery cudne kociątka szukaja DT i DS wziete zanim trafily do olkusza - bo tam by pojechaly Beauceron zmieszany ze Smokiem czarnuszka Doti Zebrany ze skrzyżowania w Olkuszu Bezyk Quote
Asior Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 mam sponsora "ino" musze wreszcie im dać znać jaką karmę mają kupić, a zawsze zapominam...... Quote
Gosiapk Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Podopieczni Missieeczki szukają domów Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 zapraszam na następny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-jakich-jeszcze-nie-bylo-na-tymczasy-u-missieek-sznupke-do-20-11-a-173438/ Quote
basiapron Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Moja znajoma ze Sławkowa chce suczkę, najlepiej szczeniaka, ma dom z ogrodem, zgadza się na sterylizację i wizytę przedadopcyjną, tylko chce żeby suczka była mała, jamnikowata czy jakoś tak, w każdym razie mała. Zaraz zajrzę do missieek na stronkę adopcji, ale już mówię tutaj, może któraś wam się skojarzy Quote
Recommended Posts