Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pamiętacie taką ślicznotę?

Otóż Bazylek jest moim sąsiadem! Spotykamy się na spacerach :) Ma super opiekunów - przesyłają wszyscy pozdrowienia! Wyrósł i jest śliczny i wypieszczony i kochany i naj :)

Posted

Już parę razy go widziałam i spotykałam ale jakoś nie było czasu dłużej zagadać, a wydawał mi się znajomy ;) I wreszcie wczoraj spokojnie spotkałam sie z jego pańcią i wszystko wyciągnęłam. Troszke jest strachajek ale pod koniec nawet do moich szaraków się już przekonał. Ślicznota z niego, a jaki zadbany. Ma szeleczki, obróżkę p-pchelną, adresatkę. Wszystko jak należy.

Posted

[quote name='weszka']Pamiętacie taką ślicznotę?
[IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/kawus/kawus2[/IMG]

Otóż Bazylek jest moim sąsiadem! Spotykamy się na spacerach :) Ma super opiekunów - przesyłają wszyscy pozdrowienia! Wyrósł i jest śliczny i wypieszczony i kochany i naj :)[/quote]

a jakies aktualne fotki tez dostaniemy ?? :) jestem ciekawa jak teraz wyglada :)

• 2 weeks later...
Posted

t_kasiek napisał(a):
zastój w adopcjach, psiaków w schronach tylko przybywa :( smutny to czas.....choć wakacje nie tak powinny sie kojarzyć !!!!!

moja promotorka właśnie na wakacje wzięła dla syna boksera z hodowli żeby mieli czas sie ze sobą oswoić:)wiec nie wszyscy tacy są

Posted

[quote name='basiapron']moja promotorka właśnie na wakacje wzięła dla syna boksera z hodowli żeby mieli czas sie ze sobą oswoić:)wiec nie wszyscy tacy są

no i wlasnie tak powinni ludzie myslec !!!!

Posted

missieek napisał(a):
prosze o pomoc w oglaszaniu

rodzenstwo Dolar, Funt i Marka oraz drobniejsza z innego miotu zapewne Mufinka

alez one sa śliczne !!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Moze warto byloby skontaktowac sie z jakas org. niemiecka (polecam TSV NEUSS), oni szybko znalezliby domek dla Axona.. a tak po co ma siedziec i czekac w nieskonczonosc..w Niemczech szczenie idzie dobrze od reki..

:shake: raczej odpada taka opcja - znajdziemy mu domek tutaj, jeśli do niemiec to tylko tak jak z Kobrą - domek znalazła i sprawdziła masienka i jest 100% zaufania i pewności, że będzie ok