basiapron Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 jeszcze jeden bazarek później będzie, narazie zapraszam tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f99/aquolina-plyn-do-kapieli-400-ml-cappuccino-do-17-05-a-137551/#post12272968 Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 zapraszam na bazarek dla psiaków i kociaków u missieek http://www.dogomania.pl/forum/f99/tusze-hp-czarne-no-15-kolor-no-22-na-utrzymanie-tymczasow-u-missieek-do-20-v-137553/#post12272991 Quote
basiapron Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 kolejny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/duzo-bizuterii-dla-podopiecznych-misieek-17-05-godz-22-00-a-137565/ Quote
missieek Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 poszukiwany/poszukiwana! kto wie, kto zna :) Monika T. z Krakowa z Nowej Huty ktora wspomaga w karmieniu naszych tymczasowiczow Joanna K-P ktorej koci los nie jest obojetny zmienilam konto i chcialabym te osoby powiadomic o tym fakcie ale nie mam jak - wczoraj i dzis dotarly wplaty od tych osob na stare konto ktore lada dzien bedzie zamkniete, nastepne wplaty na te konto nie sa wskazane :lol: prosze sobie przypomniec kto podawal konto tym osobom :razz: Quote
Asior Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 DOSTAŁAM DZIS TAKIEGO MAILA: Witam. Szukam młodego psa lub sukę która lubi inne psy. Dzieci małych nie ma w domu więc mi nie zależy na zgodności z maluchami. Za to musi to być piesek większy i młody. rodzice maja labradora i często przebywa u nas dlatego musi lubić inne psy.Czekam na propozycje. mieszkam w Krakowie i mogę podjechać do azylu ale boje się że tam jest dużo psów i nie umiałabym im odmówić.Pozdrawiam i drugi z odpowiedzią na moje pytania: witam ponownie, nie pisałam bo dalej szukam psiaka. pies będzie mieszkał w bloku bliski kąpieliska i lasów więc ma gdzie biegać. Często wyjezdzam poza miasto mamy domek letniskowy więc łąki wkoło . Oczywiście tylko w domu i nic innego nie wchodzi w rachubę. Mieliśmy wilczóra i choć duży to świetnie się zaklimatyzował. Chcielibyśmy tez coś większego lub średniego. Mamy duży samochód kupowany dla wilka kiedyś. czekam na oferty ale prosze szybko bo nie moge się doczekać. w przyszlym tygodniu chce adoptowac. Macie jakiegoś którego można by Pani zaproponować??? Quote
malawaszka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Asior - Iskra, Bono, Rubi tylko ona nie jest duża, albo szczeniaki - Axon lub Bąbel :loveu: Quote
malawaszka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 basiapron napisał(a):a bazarki coś nie idą:( a u missieek nowa sunia - nieduża znajdka wychudzona :placz: nie wiem kiedy podjadę zrobić fotki, ale pewnie w przyszłym tyg Quote
malawaszka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Gosiapk napisał(a):Zapraszamy do adopcji Misieeków Missieek nie szuka domu :eviltong: :lol: Quote
weszka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 ... ale jak się nie pozbędzie tylu tymczasów to ją zjedzą i zamęczą! Quote
basiapron Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ankieta do jutra, a misieek wciąż prowadzi:multi: Quote
Gosiapk Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 malawaszka napisał(a):Missieek nie szuka domu :eviltong: :lol: :evil_lol: napiszałam 'do adopcji Missieeków", a nie "do adopcji Missieek' :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Handsome - ON z rodowodem nie szuka już domu - jednak zostaje tam gdzie był ale my mamy kolejne bidoczki Suczka - młodziuśka, wychudzona - jutro założę jej wątek, ma około 6-7 miesięcy, piękne oczy, wielki brzuch, który mnie sie kojarzy z Inką, ale missieek mnie uspokaja, że jak byłam dziś u nich to mała była świeżo pojedzona, albo raczej nazarta bo ten brzuch naprawdę spory, moze też robale tu maczały swoje odwłoki - oby to było tylko to :kciuki: Lalunia jest śliczna, subtelna, kochana - no cudo!!! Podobna do posokowca? i chłopaczek - ok 4 miesiące, missieek go wzięła od faceta, który przyprowadził do niej swoją sukę :shock: żeby ją oddać a on sobie chciał dzieciaka zostawić bo dwóch mieć nie może - missieek przekonała chłopa, żeby wysterylizował i zostawił sukę - zadbana ogólnie, a szczeniakowi poszukamy domu - fajny rozrabiaka z chłopaka Quote
malawaszka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 missieek mówi, że nie, ona zreszta raczej za młoda na ciązę zapraszam na jej watek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/posokowiec-mix-piekna-suczka-jeszcze-psie-dziecko-u-missieek-138031/#post12306835 Quote
malawaszka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Kochani ankietę na dogo wygrała missieek :laola: teraz proszę Was o głosowanie na Krakvecie :modla: :multi::loveu: [FONT=Comic Sans MS]1. wchodzisz na stronę [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]2. wciskasz link Forum[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]3. wciskasz link Rejestracja[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]10. wciskasz „Forum [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Strona Główna”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep"[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-maj 2009”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz [FONT=Verdana]missieek - pozycja pierwsza [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/FONT] Quote
basiapron Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 to znaczy można zachęcić kilka osób??i nei będzie afery?? Quote
Asior Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 no pewno, tam nie ma ograniczeń takich ze mogą gosować tylko już tam zarejestrowane osoby.... Quote
Gosiapk Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Zachęcam do głosowania na Missieek i jej podopiecznych! Quote
Gosiapk Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 iwona213 napisała: moja Kira wycieńczona, 70 kleszczy, potrzebny dom, w schronie zginie jest za słaba POMOCY w czwarek jedzie do nowego domku, a jutro w Nowinach Gliwickich ukaże się jej ogłoszenie o tereści: [FONT=Times New Roman]Około 4 letnia suczka znaleziona przez wolontariuszkę w stanie wycieńczenia, prawdopodobnie wyrzucona w lesie, miała 72 kleszczy i ledwo chodziła. Na dzień dzisiejszy sunia wróciła już do sił, jest niesamowicie łagodna, nawet przy takim wygłodzeniu pozwoliła mieszać ręką w swojej pełnej misce. Bardzo delikatna w stosunku do dzieci oraz innym psów. Nie ma w niej cienia agresji, jednak posesji pilnuję szczekając jak ktoś się zbliża do furtki. Jest nauczona czystości w domu, jest bardzo grzeczna i kochana. Obecnie przebywa w domu tymczasowym, w którym czeka na nowy kochający dom. Nie do budy. Jest zaszczepiona i odrobaczona. Jest dużym psem.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tak więc żeby nie zmarnować ogłoszenia chciałabym zastępczego psa a widzę że[/FONT][FONT=Times New Roman] Wasz psiak jest bardzo do niej podobny, proszę napiszcie mi szybciutko jaki on jest jak będą dzwonić w sprawie Kiry będe starała się mówić o tym ze schroniska. Tylko muszę cokolwiek o nim wiedzieć. Ile z opisu Kiry zgadza się z tym jaki jest Wasz psiak.[/FONT] Quote
Gosiapk Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 weszka napisał(a):Idę zagłosować :) Brawo dla Cioci Weszki! :multi: Quote
Recommended Posts