malawaszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dogo wybiera kandydata do głosowania w KrakVecie - proszę o głosowanie na missieek http://www.dogomania.pl/forum/f28/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Quote
basiapron Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 a jak namówię kilka osob które nie sa z dogo to znów będzie draka??:evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Basia nie mam pojęcia, pewnie będzie jak będzie o tym trąbić :diabloti: Quote
Therion Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Malawaszka umiesc apel na watku krakowskim, fundacji pro Animals , i u Wiseli, duzo ludzi jeszcze nie wie. Quote
malawaszka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Asior napisał(a):ja jestem cały czas przyłączona ;) i chwała Ci za to :Rose: :loveu: Quote
basiapron Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ja mam w podpisie linka, może jak bywam na różnych wątkach ktoś sie da tym podpisem namówić:) Quote
Asior Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 dziołszki, a co to za piesek HANDSOME??? jest nieziemski.. on do adopcji???? Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 tak - jak najbardziej do adopcji - on nie jest u missieek - to pies z rodowodem, ale niehodowlany - jest wnętrem i będzie kastrowany przed oddaniem Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Asior - Bono wyślij - jest bardziej boski :eviltong: no i zapraszam na nowy watek trójki osieroconych :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/umarla-nam-pani-trzy-niskopodlogowe-pieski-czy-trafia-do-schroniska-ok-krakowa-137340/#post12260272 Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 zapraszam na bazarek dla nowej trójki podopiecznych missieek po zmarłej opiekunce - na kastracje - zanim zaczną się rozmnażać na tym podwórku KOBIECY bazar - sukienka DKNY, tampony OB, biżu - na sterylki psów po zmarłej do 14.V Quote
Asior Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 mam panią zainteresowaną albo Kasztanką albo HANDSOMEm.. będzie dzwoniła jutro do misieek.. Pani mieszka gdzieś koło katowic (zabrze chyba) Ma dom z ogródkiem.. pies miałby dostęp i do domu i do pola... Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 :modla: żeby wybrała Kasztankę - ona ma takie nikłe szanse na adopcję :placz: Quote
Asior Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 tylko czy Pani zdecyduje się skoro ona tak bardzo boi się ludzi :( mniej więcej w dwóch słowach jej określiłam jaka ona jest, ale tak naprawde to powie jej wszystko misieek, bo ja o suni niewiele wiem... Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Kochani - jeśli ktoś ma nr konta missieek - nr z banku PKO to nie wysyłajcie juz na to konto pieniędzy - missieek ma nowe konto - darmowe, bo PKO przeszło samo siebie w zdzieraniu z ludzi :angryy: jeśli ktoś chciałby wesprzeć tymczasy missieek to podamy nowy nr konta, tamto trzeba zamknąć Quote
Recommended Posts