Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

masienka napisał(a):

Orientacyjne koszty założenia fundacji
1.przygotowanie przez prawnika statutu i dokumentów rejestarcyjnych w KRS i US - 1000zł
2.Notariusz - 150zł
3.Wpis do KRS bez działalności gospodarczej - około 400zł.
4. Fundator musi wylozyc minimum 1000zl

ot drobiazg...

poza tym pytanie czy missieek chce - bo ja się nie wypowiadam w tej kwestii za Nią :p ja sobie marzyłam o fundacji sznaucerowej, ale nie stać mnie na to zwyczajnie :shake: jak wygram w totka to założę a co!

Posted

wszystko super, tylko jak to się ma do tej umowy że dogo i miau głosują razem na krakvecie? ja nie chcę, żeby przez to missieek została... - nie wiem jak to napisać nawet- ale żeby nie było na nią, że miesza i łamie umowy bo to zawsze tak wychodzi, że mieszają inni i łamią umowy, a obrywa ktoś inny... nie podoba mi się to i już :roll:

Posted

Zgadzam sie w stu procentach z Malawaszka!

Basiu,prosze, odpuscmy sobie teraz. Umowa to umowa czy nam sie to podoba czy nie.
W przyszlym miesiacu kandydata bedzie wybierala dgm i nic nie stoi na przeszkodzie zglosic wtedy Missieek.:razz:

Usuncie to i z podpisow rowniez bo to sie obroci przeciwko Missieek choc ona sama zapewne juz jest temu glosowaniu przeciwna

Posted

malawaszka ma racje w 100%. ostatni ot juz z mojej strony- slowo, ale...bardzo proszę wszystkich o dotrzymanie umowy i glosowanie na kandydata wytypowanego przez miau. w marcu dogo sie podzielilo i bylo 2 kandydatow, miau bardzo pomoglo.

Posted

Asior napisał(a):
ejj no ta Angela oszalała normalnie.. przecież Ona się zachrauje na śmierć.. :shake:

prosze nie zapominac ze nie jestem sama! :mad:
zwierzakami zajmuje sie takze mama :)

Posted

missieek napisał(a):
prosze nie zapominac ze nie jestem sama! :mad:
zwierzakami zajmuje sie takze mama :)

co zmienia sytuacje o tyle, że zaharujecie się na śmierć we dwie;)