Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba mam CUDNY DOMEK DLA KENii... Pani zaraz będzie dzwonić do Angeli :multi::multi::multi:
PANI ZBSOLUTNIE PSOMANIACZKA,nie uznaje psów na zewnątrz :cool3:
MA dwójkę dzieci, jeden ma roczek drugi ma chyba 3 latka....
Misiek musi powiedzieć czy Kenia do dzieciÓW sie nadaje :)

Posted

osz kurcze do dzieciófff powiadasz - jak była u mnie chwilkę na badaniach to była w domu i było niemowlę - co prawda w wózku,ale nie interesowała się tym tam co się tak darło :lol::lol::lol: ale ona mi nie wygląda na nielubiącą dzieci - tylko początki - żeby jej dzieciory nie napadły tulić bo ona się na początku boi, ale jest niesamowicie słodka jak już się do kogoś przekona!!! trzymam :kciuki:

Posted

[quote name='Asior']chyba mam CUDNY DOMEK DLA KENii... Pani zaraz będzie dzwonić do Angeli :multi::multi::multi:
PANI ZBSOLUTNIE PSOMANIACZKA,nie uznaje psów na zewnątrz :cool3:
MA dwójkę dzieci, jeden ma roczek drugi ma chyba 3 latka....
Misiek musi powiedzieć czy Kenia do dzieciÓW sie nadaje :)

oj dzieki wielkie!! :klacz:
umowilam sie z Pania ze podjade do niej w niedziele
jak kenia bedzie sie dobrze zachowywac to zostanie :loveu:

Posted

Noreczka cudniasta:)
szkoda że moja mamcia psiaka już nie chce, może jak się wyprowadze (w okolicy września myśle) to jej się pusto w domu zrobi i się zastanowi. Mój TŻ jets alergikiem, mimo to sądzę ze w naszym mieszkaniu da radę czasem jakiegoś tymczasa przechowac.
A Noreczka na pewno domek znajdzie!

Posted

zarejestrowałam się, podesłałam info znajomym, nic że oni w życiu na miau nie byli ale dałam im instrukcję co mają zrobić i myśle że pare głosów zdobędziemy:)
edit: taaa a ja swojego posta nie usunę, niech się srają delikatnie mówiąc

Posted

a u missieek dwa nowe psy - i to samce... :roll: staruszeczek stareńki, słabiutki, chudziutki i młody, duży może mix rottka, ale drobniejszy chyba z połamaną łapą... missieek właśnie pojechała z nim do weta do Krakowa

Staruszeczek :placz:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-jak-swiat-znaleziony-dziadunio-u-missieek-135370/#post12114985

Bono z Bolesławia - łapa jest mocno spuchnięta, nie używa jej w ogóle, są na niej ślady możliwe że po pogryzieniu bo takie kropki - widać je na zdjęciach

http://www.dogomania.pl/forum/f28/polamany-piekny-bono-z-boleslawia-u-missieek-135371/#post12115045

Posted

basiapron napisał(a):
zarejestrowałam się, podesłałam info znajomym, nic że oni w życiu na miau nie byli ale dałam im instrukcję co mają zrobić i myśle że pare głosów zdobędziemy:)

w tym momencie jest tylko 10 głosów przewagi nad missieek, kto może jeszcze zagłosować