Asior Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 chyba mam CUDNY DOMEK DLA KENii... Pani zaraz będzie dzwonić do Angeli :multi::multi::multi: PANI ZBSOLUTNIE PSOMANIACZKA,nie uznaje psów na zewnątrz :cool3: MA dwójkę dzieci, jeden ma roczek drugi ma chyba 3 latka.... Misiek musi powiedzieć czy Kenia do dzieciÓW sie nadaje :) Quote
malawaszka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 osz kurcze do dzieciófff powiadasz - jak była u mnie chwilkę na badaniach to była w domu i było niemowlę - co prawda w wózku,ale nie interesowała się tym tam co się tak darło :lol::lol::lol: ale ona mi nie wygląda na nielubiącą dzieci - tylko początki - żeby jej dzieciory nie napadły tulić bo ona się na początku boi, ale jest niesamowicie słodka jak już się do kogoś przekona!!! trzymam :kciuki: Quote
Asior Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ja też trzymam bo domek autentycznie wydaje się NAJLEPSZY Z MOŻLIWYCH!!!!!!! Pani się popłakała jak zobaczyła jej oczy... Quote
missieek Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Asior']chyba mam CUDNY DOMEK DLA KENii... Pani zaraz będzie dzwonić do Angeli :multi::multi::multi: PANI ZBSOLUTNIE PSOMANIACZKA,nie uznaje psów na zewnątrz :cool3: MA dwójkę dzieci, jeden ma roczek drugi ma chyba 3 latka.... Misiek musi powiedzieć czy Kenia do dzieciÓW sie nadaje :) oj dzieki wielkie!! :klacz: umowilam sie z Pania ze podjade do niej w niedziele jak kenia bedzie sie dobrze zachowywac to zostanie :loveu: Quote
polciuaa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Świetnie! Miejmy nadzieje,że Kenia pokocha te dzieciaczki od razu! :loveu::multi: Quote
Tweety Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 mały OT - jeżeli jest ktoś zarejestrowany na miau to może już głosować w ankiecie na missieek jako kandydatce do głosowania na krakvecie Miau.PL :: Zobacz temat - Krakvet-kogo wybieramy w kwietniu???? Quote
polciuaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jenyy,a Noreczka nadal czeka? Przeciez ona jest taka śliczna! :placz: Sorki za offa,ale pilnie potrzebna pomoc: Mój Pan zmarł,moja opiekunka idzie do szpitala,czy ja musze umrzeć?16-letnia Gapcia! Quote
basiapron Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Noreczka cudniasta:) szkoda że moja mamcia psiaka już nie chce, może jak się wyprowadze (w okolicy września myśle) to jej się pusto w domu zrobi i się zastanowi. Mój TŻ jets alergikiem, mimo to sądzę ze w naszym mieszkaniu da radę czasem jakiegoś tymczasa przechowac. A Noreczka na pewno domek znajdzie! Quote
Tweety Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Tweety']mały OT - jeżeli jest ktoś zarejestrowany na miau to może już głosować w ankiecie na missieek jako kandydatce do głosowania na krakvecie Miau.PL :: Zobacz temat - Krakvet-kogo wybieramy w kwietniu???? missieek zajmuje 2 miejsce, ma szansę na wygraną tylko trzeba jej w tym pomóc Quote
Tweety Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 malawaszka napisał(a):mało nas tam mało :shake: ale jest jeszcze kilka dni, może warto, bo na razie brak tylko 20 głosów Quote
basiapron Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 a trzeba być zalogowanym czy można być gościem? Quote
Tweety Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 basiapron napisał(a):a trzeba być zalogowanym czy można być gościem? trzeba się zarejestrować Quote
basiapron Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 zarejestrowałam się, podesłałam info znajomym, nic że oni w życiu na miau nie byli ale dałam im instrukcję co mają zrobić i myśle że pare głosów zdobędziemy:) edit: taaa a ja swojego posta nie usunę, niech się srają delikatnie mówiąc Quote
malawaszka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 a u missieek dwa nowe psy - i to samce... :roll: staruszeczek stareńki, słabiutki, chudziutki i młody, duży może mix rottka, ale drobniejszy chyba z połamaną łapą... missieek właśnie pojechała z nim do weta do Krakowa Staruszeczek :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-jak-swiat-znaleziony-dziadunio-u-missieek-135370/#post12114985 Bono z Bolesławia - łapa jest mocno spuchnięta, nie używa jej w ogóle, są na niej ślady możliwe że po pogryzieniu bo takie kropki - widać je na zdjęciach http://www.dogomania.pl/forum/f28/polamany-piekny-bono-z-boleslawia-u-missieek-135371/#post12115045 Quote
Tweety Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 basiapron napisał(a):zarejestrowałam się, podesłałam info znajomym, nic że oni w życiu na miau nie byli ale dałam im instrukcję co mają zrobić i myśle że pare głosów zdobędziemy:) w tym momencie jest tylko 10 głosów przewagi nad missieek, kto może jeszcze zagłosować Quote
Gosiapk Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Prosimy o głoszy! Gdzie jest link do głosowania? Quote
Recommended Posts