malawaszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 nie ma wątku - załóż i opiekuj się nim bo ja już nie wyrabiam z wątkami i bazarkami :shake: u missieek kolejne psy i koty!!!! nei wiem ile bo sie pogubiłam! Skończyły sie srodki na pchły i robale - czy ktoś mógłby pomóc??!!! Quote
polciuaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Malawaszko-czy sunia mala ma juz watek ? jesli nie to jej zalozyc moge.;) Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 malawaszka napisał(a):nie ma wątku - załóż i opiekuj się nim bo ja już nie wyrabiam z wątkami i bazarkami :shake: u missieek kolejne psy i koty!!!! nei wiem ile bo sie pogubiłam! Skończyły sie srodki na pchły i robale - czy ktoś mógłby pomóc??!!! znowu przeskoczyło :angryy: Quote
polciuaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja moge zajac sie watkami tych psiakow co teraz trafily do missieek . Tylko potrzebne zdjecia. Jutro zaloze watek tej kruszynce,poki co potrzebne jej imie.;P Moze faktycznie nazwiemy ja Basia? :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 zdjęcia będą jak uda mi się uruchomić samochód i pojechać je zrobić Quote
Therion Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Malawaszka ja mam frontline i srodki na robaki, tylko musialby missieek je jakos ode mnie odebrac. Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 teraz jedziemy do Cz-wy zawieźć dwie suczki więc do Krakowa nie da już rady - trzeba jak najszybciej rozładować tłok u missieek - najpilniejsze DT dla małych psiaków co dzisiaj przyjechały i wczoraj bo boją się dużych i się nie dogadują ze stadem - mix sznupka/yorka/grzywka,malutki piesek: Foxterierka tricolorka, fajna do ludzi, kochana i wesoła, ale ze stadem nie dogaduje się Welsh terier albo mix welsha też jak na teriera przystało nie dogaduje się ze stadem większych psów Dogomanka podziałaj proszę - te trzy muszą jak najszybciej znaleźć DT bez takiego licznego stada jakie jest u missieek Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 No i nie pojechałyśmy :placz: mróz zabija nasze samochody :angryy: u missieek jest 11!!! nowych psów! i koty Quote
fizia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 malawaszka napisał(a):No i nie pojechałyśmy :placz: mróz zabija nasze samochody :angryy: u missieek jest 11!!! nowych psów! i koty O matko!:crazyeye: A może byłoby dobrze napisać o tych pilnych DT na wątku dotyczącym akcji schroniskowej - tam wydaje mi się, że były jakieś propozycje domów tymczasowych Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Welsh to pies nie suka i dla niego trzeba DT najpilniej - dla foksi i małego już mam miejsce tylko muszę zawieźć kurna a samochody nam odmawiają współpracy :placz: Quote
polciuaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 cholera! tak ciezko teraz z tymi tymczasami!:roll: Malawaszko-ta pierwsza suniato jest taka calkiem malutka? z klatki tej przy wejsciu po prawej stronie obok rottka ? czy cos mi sie pogmatwalo .. Jutro zaloze watki tym psiakom,dzisiaj juz nie dam rady. Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 dogomanka_ napisał(a):cholera! tak ciezko teraz z tymi tymczasami!:roll: Malawaszko-ta pierwsza suniato jest taka calkiem malutka? z klatki tej przy wejsciu po prawej stronie obok rottka ? czy cos mi sie pogmatwalo .. Jutro zaloze watki tym psiakom,dzisiaj juz nie dam rady. tak - to ten z klatki, ale okazało się że to piesek na razie nie rób watków - założymy jak zrobię zdjęcia Quote
basiapron Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 może w końcu uda mi się zebrac jakąś większą kwotę na tymczasy misieek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/strrraszna-historia-wikingowie-celtowie-dla-misieek-do-15-01-a-128671/ powolutku... Quote
malawaszka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 malawaszka napisał(a):Kolejna bida u missieek - szczeniaczek suczka, prosimy o ogłoszenia... chociaż i tak je pewnie sama zrobię :roll: Lalunia dostała na imię Joga i ogłoszenia: SZCZENIAK suczka tricolor szuka domu : Zwierzaki do Adopcji - Dom Tymczasowy : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl http://www.przygarnijzwierzaka .pl/ JOGA szczeniaczek suczka szuka domu - Zwierzaki - cafeanimal.pl Szczeniak suczka Joga szuka domu / Psy > Pozostałe - Bukowno Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Szczeniak suczka Joga szuka domu : Ogłoszenie w Dwukropek.pl Szczeniak suczka Joga szuka domu - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków SZCZENIAK suczka Joga szuka domu Szczeniak suczka Joga szuka domu, Kraków, Społeczność, zwierzaki, małopolska, śląsk i allegro SZCZENIAKI suczki szukają domów ok Krakowa (517837951) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
polciuaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 W takim razie zaloze watek tylko Jodze. Ciesze sie,ze ten piesek jednak zostal wyciagniety. Myslam,ze jak trafi na kwarantanne to juz sie go nigdy nie zobaczy. EDIT: Oto wątek małej. http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-joga-wyrwana-z-piekla-szuka-domu-u-missieek-128709/#post11559880 Quote
andzia69 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 jutro jestem umówiona na wizytę odnosnie Zorki - chciałam wysłać pw z tą wiadomoscia do misieek...ale mi nie przyjmuje:shake: dam znać;)ale mnei domek się juz podoba - ale to jeszcze jutro obaczę:p Quote
malawaszka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Andzia DZIĘKI!!!!!!!! trzymam :kciuki: żeby to był TEN domek bo Zorka już tak długo czeka a teraz są nowe psy do opieki Quote
gameta Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 malawaszka, właśnie doczytałam czemu nie ma zdjęć :shake: Nosz normalnie przyjadę pomóc Ci go pchać, byle tylko były :evil_lol: Kiedy przekonasz swój samochodzik do współpracy ? Quote
malawaszka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 już przekonałam:loveu:, ale zrobiło się ciemno - zdjęcia będa jutro bo nie przyjmuję do wiadomości, że jutro rano nie odpali :shake: Quote
andzia69 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 malawaszka napisał(a):Andzia DZIĘKI!!!!!!!! trzymam :kciuki: żeby to był TEN domek bo Zorka już tak długo czeka a teraz są nowe psy do opieki to JEST TEN DOMEK!!!! a jak uda się wam 2 psiaki tam wsadzić - to dawajcie:p Malawaszka - powiedz Angeli, że pani będzie się dzisiaj wieczorem kontaktować i chcieliby po sunię przyjechać w weekend - do ustalenia;) Ludzie naprawdę super!:p:p:p Quote
t_kasiek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 dogomanka_ napisał(a): EDIT: Oto wątek małej. http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-joga-wyrwana-z-piekla-szuka-domu-u-missieek-128709/#post11559880 napewno zagladne :) czy cos sie ruszylo wogole w jej sprawie....sliczna jest !! Quote
malawaszka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 andzia69 napisał(a):to JEST TEN DOMEK!!!! a jak uda się wam 2 psiaki tam wsadzić - to dawajcie:p Malawaszka - powiedz Angeli, że pani będzie się dzisiaj wieczorem kontaktować i chcieliby po sunię przyjechać w weekend - do ustalenia;) Ludzie naprawdę super!:p:p:p :loveu::loveu::loveu: huuraaaaaaa - trzymam :kciuki: nie cieszymy się jeszcze dopóki mała nie będzie w domku - DZIĘKI Andzia!!!! :Rose: Quote
gameta Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dziewczyny, gdzie zdjęcia ? Malawaszka, proszę nie mów, że dziś znów brak współpracy... Quote
malawaszka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 mam zdjęcia, ale ja dziś mało co w domu jestem i teraz też na chwilę bo zaraz po kota do lecznicy :shake: na szybko Terier walijski - świetny psiak, młodziutki, ząbki bialutkie niepościerane - będzie miał z 1,5 roku góra - do ludzi super, do psów nie - typowy terierkowy charrakterek - zaczepny, zawzięty jak sięjuż zacznie kłócić z psami - w tej chwili on jest najpilniejszy do zabrania od missieek bo nie ma jak izolować WĄTEK http://www.dogomania.pl/forum/f28/terier-walijski-mlody-z-mordowni-pilnie-dt-ds-u-missieek-128817/#post11567698 Quote
Recommended Posts