Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ma wątku - załóż i opiekuj się nim bo ja już nie wyrabiam z wątkami i bazarkami :shake:

u missieek kolejne psy i koty!!!! nei wiem ile bo sie pogubiłam! Skończyły sie srodki na pchły i robale - czy ktoś mógłby pomóc??!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
nie ma wątku - załóż i opiekuj się nim bo ja już nie wyrabiam z wątkami i bazarkami :shake:

u missieek kolejne psy i koty!!!! nei wiem ile bo sie pogubiłam! Skończyły sie srodki na pchły i robale - czy ktoś mógłby pomóc??!!!

znowu przeskoczyło :angryy:

Posted

Ja moge zajac sie watkami tych psiakow co teraz trafily do missieek . Tylko potrzebne zdjecia.
Jutro zaloze watek tej kruszynce,poki co potrzebne jej imie.;P Moze faktycznie nazwiemy ja Basia? :diabloti:

Posted

teraz jedziemy do Cz-wy zawieźć dwie suczki więc do Krakowa nie da już rady - trzeba jak najszybciej rozładować tłok u missieek - najpilniejsze DT dla małych psiaków co dzisiaj przyjechały i wczoraj bo boją się dużych i się nie dogadują ze stadem - mix sznupka/yorka/grzywka,malutki piesek:

Foxterierka tricolorka, fajna do ludzi, kochana i wesoła, ale ze stadem nie dogaduje się

Welsh terier albo mix welsha też jak na teriera przystało nie dogaduje się ze stadem większych psów

Dogomanka podziałaj proszę - te trzy muszą jak najszybciej znaleźć DT bez takiego licznego stada jakie jest u missieek

Posted

malawaszka napisał(a):
No i nie pojechałyśmy :placz: mróz zabija nasze samochody :angryy:

u missieek jest 11!!! nowych psów! i koty

O matko!:crazyeye:

A może byłoby dobrze napisać o tych pilnych DT na wątku dotyczącym akcji schroniskowej - tam wydaje mi się, że były jakieś propozycje domów tymczasowych

Posted

cholera! tak ciezko teraz z tymi tymczasami!:roll:

Malawaszko-ta pierwsza suniato jest taka calkiem malutka? z klatki tej przy wejsciu po prawej stronie obok rottka ? czy cos mi sie pogmatwalo ..

Jutro zaloze watki tym psiakom,dzisiaj juz nie dam rady.

Posted

dogomanka_ napisał(a):
cholera! tak ciezko teraz z tymi tymczasami!:roll:

Malawaszko-ta pierwsza suniato jest taka calkiem malutka? z klatki tej przy wejsciu po prawej stronie obok rottka ? czy cos mi sie pogmatwalo ..

Jutro zaloze watki tym psiakom,dzisiaj juz nie dam rady.

tak - to ten z klatki, ale okazało się że to piesek

na razie nie rób watków - założymy jak zrobię zdjęcia

Posted

jutro jestem umówiona na wizytę odnosnie Zorki - chciałam wysłać pw z tą wiadomoscia do misieek...ale mi nie przyjmuje:shake:

dam znać;)ale mnei domek się juz podoba - ale to jeszcze jutro obaczę:p

Posted

malawaszka, właśnie doczytałam czemu nie ma zdjęć :shake: Nosz normalnie przyjadę pomóc Ci go pchać, byle tylko były :evil_lol: Kiedy przekonasz swój samochodzik do współpracy ?

Posted

malawaszka napisał(a):
Andzia DZIĘKI!!!!!!!! trzymam :kciuki: żeby to był TEN domek bo Zorka już tak długo czeka a teraz są nowe psy do opieki

to JEST TEN DOMEK!!!! a jak uda się wam 2 psiaki tam wsadzić - to dawajcie:p

Malawaszka - powiedz Angeli, że pani będzie się dzisiaj wieczorem kontaktować i chcieliby po sunię przyjechać w weekend - do ustalenia;)
Ludzie naprawdę super!:p:p:p

Posted

andzia69 napisał(a):
to JEST TEN DOMEK!!!! a jak uda się wam 2 psiaki tam wsadzić - to dawajcie:p

Malawaszka - powiedz Angeli, że pani będzie się dzisiaj wieczorem kontaktować i chcieliby po sunię przyjechać w weekend - do ustalenia;)
Ludzie naprawdę super!:p:p:p

:loveu::loveu::loveu: huuraaaaaaa - trzymam :kciuki: nie cieszymy się jeszcze dopóki mała nie będzie w domku - DZIĘKI Andzia!!!! :Rose:

Posted

mam zdjęcia, ale ja dziś mało co w domu jestem i teraz też na chwilę bo zaraz po kota do lecznicy :shake:

na szybko

Terier walijski - świetny psiak, młodziutki, ząbki bialutkie niepościerane - będzie miał z 1,5 roku góra - do ludzi super, do psów nie - typowy terierkowy charrakterek - zaczepny, zawzięty jak sięjuż zacznie kłócić z psami - w tej chwili on jest najpilniejszy do zabrania od missieek bo nie ma jak izolować

WĄTEK
http://www.dogomania.pl/forum/f28/terier-walijski-mlody-z-mordowni-pilnie-dt-ds-u-missieek-128817/#post11567698