malawaszka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f99/perfumy-fm-kup-teraz-na-prezent-na-tymczasy-u-missieek-non-stop-126312/#post11360002 Zapraszamy Ciotki Klotki i nie tylko na perfumowany bazareczek :cool3: Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Zoreczka dziś się załapała z Bangita na spacerek - zobaczcie jak się panna zmienia a domku nie ma :placz: futrao to ma takie że szok :crazyeye: ona nie jest gruba - to futro!!! taka lisica polarna :loveu: Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Zapraszam na wątek Kasztanki - suni o której już tu pisałam http://www.dogomania.pl/forum/f28/kasztanka-przezyla-w-piekle-stracila-dzieci-cudem-uratowana-u-missieek-126562/ Quote
masienka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Jak tak patrze na pysior Zorki to nieodmniennie przychodzi mi na mysl akita. Zreszta akitowe geny tlumaczylyby taaaakie fotro :loveu: przesliczna sunia z niej wyrosla! Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 tylko ona ma takie trochę kręcone to futro i sztywniejsze niż akita, ale może być - mini akita :loveu: ładnie chodzi na smyczy ta panienka :cool3: Quote
Therion Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Uroda Zorki powala, zaraz sie po nia kolejka ustawi, moze te nowe foty trzeba dac w ogloszeniach. Piekne zdjecia robicie. Quote
polciuaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Zgadzam się,że Malawaszka robi piękne zdjęcia.:loveu: A Zorka faktycznie jak mini akitka wygląda..:loveu: Quote
malawaszka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 no co Wy? - te są okropne bo było ciemno już :lol: Quote
malawaszka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 aa ogólnie to niech Ci bdzie - robię fantastyczne zdjęcia :lol: Quote
t_kasiek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 alez piekne zdjecia.....Kasztanka jest przepiekna.....a i "Lisiczka" nie ustepuje uroda :loveu::loveu::loveu: Quote
polciuaa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 malawaszka napisał(a):aa ogólnie to niech Ci bdzie - robię fantastyczne zdjęcia :lol: no i tak ma być.:lol: swoją drogą...gratuluje skromnosci.:diabloti: Quote
Therion Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Czy Zorka bedzie miala wtym tygodniu ogloszenie w gazecie DP. Quote
malawaszka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 niestety nie bo jak chciałam zrobić to już nie dało się na piątek więc albo było za późno albo mieli komplet :niewiem: no i nie wiem czy robić na 19 grudnia bo to tuż przed swiętami i ludzie będa zaaferowani przygotowaniami i co najwyżej będą szukać prezentów na święta - nie wiem jak myslicie? Quote
Therion Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Nie mam w tej materii doswiadczen, ja bym zaryzykował. Quote
malawaszka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 tak :kciuki: hihi Pani się spodobała mini akita :evil_lol: ale poczytała o akitach i bała się że to trudne charakterem psy :evil_lol: ;) na szczęście u Zorki to tylko wygląd - a ta mała jest przekochana! Przylepka, grzeczna. lubi się bawić - ostatnio bawiłam się z nią w berka - dostawala korby i smigała po podwórku :lol: Quote
Therion Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Podobno ktos ma ogladac Zorke u Missieek. Quote
Therion Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Wiadomo co z Zorka , byli potencjalni wlasciciele ? Quote
basiapron Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 nie robicie jakichś nowych bazarków,mam tylko 12 zł dla misieek :oops:a jakbym coś kupowała to bym przelała właśnie o te 12 zł więcej.poszukam jeszcze czegoś,moze ja zrobie bazarek i się kasa rozmnoży. Quote
malawaszka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ja będę robić, tylko czasu mi brakuje :shake: Quote
Recommended Posts