malawaszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 hopsa hopsa missieekowe stadko potrzebuje naszej pomocy! Quote
polciuaa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 missieek napisał(a):nie dzwonil i nie pisał maila ? cholera,obiecał,że się odezwie.:angryy::shake: Quote
malawaszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Do adopcji kolejne psiaki - suka i jej synek - przyprowadzone do weterynarza w celu uśpienia - już nie ma się kto nimi zajmować: Kilkuletnia żywiołowa suczka - kojcowa :roll: jej Synek Landryn - 4 miesieczny fajny psiak i kolejny piesek, który się znudził gówniarzowi :angryy: Szarik - 4-5 miesięcy Quote
malawaszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 nie - też mi przypomina któregoś z missieekowych podopiecznych ale ja nie jestem w stanie ich wszystkich spamiętać :oops: Quote
missieek Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 nie, szarik to pies z mojej miejscowosci o ktorym sie dowiedzialam ze najchetniej by sie go pozbyli szkoda malego, trzeba mu lepszego domu ale apel o pomoc dla Landryny i Landryna nie sa u mnie a u wlascicieli nie maja duzo czasu sa to starsi panstwo a corka psow napewno sie jakos pozbedzie rodzice juz nie maja sil sie nimi zajmowac a ona nie mieszka z nimi i musi dojezdzac powiedzialam im ze mogli pomyslec zanim zdecydowali sie na suke suczka oczywiscie co chwile rodzila Quote
Ulka18 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Missieek, przydaloby sie wiecej zdjec Landryny i Landryna do ogloszen :modla: Jest na to szansa? Quote
t_kasiek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ale śliczne - 4, 5 miesieczne to przeciez szczeniaki !!!!!!!! i juz bez domkow :( :( :( Quote
basiapron Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 no jasne,przeciez one gryzą,czasem siusiają w domu,taki szczeniak to się nagle okazuje że dużo roboty,a do szkoły chodzić trzeba i nie chce sie wstawać jeszcze wcześniej żeby z nim wyjśc,bo po co.No to na bruk go,a jak:angryy: Quote
malawaszka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 zapraszam na wąteczek 7 nowych szczeniaczków u missieek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120484 Quote
malawaszka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 a to Zorka - siostra Bakusia i Reksia, która miała przez jakiś miesiąc dom, ale kompletnie nie była wychowywana i najłatwiej było się pozbyć kłopotu - mała jest żywiołowa, ale nie jest głupia, szybko sie uczy - jak każdy szczeniak podgryza i trzeba ją nauczyć co wolno a czego nie wolno! Świetnie dogaduje się z innymi psami, uwielbia zabawy ze swoją mamą co widać na zdjęciach :lol: kotów się obawia :lol: Quote
basiapron Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 nieprawda,to jest jakiś lisek a nie zorka,zorka była taką maleńką kudłata kuleczką.Ale lisek śliczny,tylko kity mu brakuje obfitej. Quote
polciuaa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Czy to jest ta mała puchata kuleczka ? :o boże!straszmeo podrosła! W ogóle to jest super śliczna.:loveu: Quote
malawaszka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Zorka na allegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=438077786 Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Zora jest naprawdę śliczna i fajna - tylko nieokrzesana jak każdy szczeniuch :loveu: Quote
malawaszka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 źle się dzieje http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10915807#post10915807 Quote
Recommended Posts