Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka,przyjeżdżaj!! załadujemy Ci samochód drewnem,złożymy siedzenia,wyłożymy szmatę i zawieziesz do misieek,dasz radę?? i wemiesz rzeczy swoje:) bosh,najlepiej jutro...:)

Posted

pisz do Angeli - Ona ma pojemniejsze auto, bo ja jutro do południa jadę z Inką do weta, a potem będę wozić płytki do siebie na wieś, więc jutro ani chwili nie będę miała wolnej:shake: w sobotę zresztą też nie będzie mnie w domu cały dzień - najwcześniej w poniedziałek ja bym coś mogła przewieźć, tylko mówię moje auto jest kompletnie nie pojemne na takie rzeczy - próbowałam znaleźć na allegro, ale nikt takich już nie sprzedaje :evil_lol:

Posted

nie no,spoko,chodzi mi o to że mam Twoje skarby-kolorowanki diabełka itd.To przy okazji.To ja poczekam aż Angela sie odezwie,ona zajęta kobieta,ja przeszkadzać nei chce.Jestem cierpliwa:)

Posted

Kurcze nie wiedzialam, ze Psotka ma dom :crazyeye:
Dopiero dzisiaj na stronie Missieek znalazlam informacje, ze Psitka mieszka w Czestochowie. Siagam ja z allegro. Trzymam kciuki za Lotke :kciuki:

Posted

missieek napisał(a):
Czika zawiozlam do Bochni, super domek!!
Diune wczoraj zawiozlam do Bytomia, bedzie mieszkac w bloku a weekendy dom z ogrodem

kotka Szelma dzis zamieszkala w Krakowie

Wspaniale wiesci :multi: Ciesze sie z Szelmy, nie bede juz jej wystawiac, dam inne kociaki np. Karolka.

Posted

Super ,ze adopcje tak dobrze ida, jak tak dalej pojdzie to u Missieek zabraknie psiakow. trzymam kcuiki, co by sie dla Malty i Savany domy znalazly, bo one najdłuzej czekaja.

Posted

misieek,możemy się ugadać na drewno,tylko daj mi znać kiedy przyjedziesz (teraz jestem do soboty,a później dopiero 6.09 ale jak coś to rzucę kogoś na zastępstwo do otwierania,tyle ze potrzeba Ci chłopa do pomocy na pewno).Zapraszam bo wczoraj dałam ogłoszenie na necie i juz 4 osoby sie zgłosiły a Tobie obiecałam też.Mozesz nawet tirem przyjechać to i tak go zapełnimy jeśli tylko ma kto to wyjmować bo uwaga-tam nie ma prądu więc nie da sie pociąć.

Posted

missieek napisał(a):
Czika zawiozlam do Bochni, super domek!!
Diune wczoraj zawiozlam do Bytomia, bedzie mieszkac w bloku a weekendy dom z ogrodem

kotka Szelma dzis zamieszkala w Krakowie

:multi::multi::multi: super wiadomosci

Posted

basiapron napisał(a):
misieek,możemy się ugadać na drewno,tylko daj mi znać kiedy przyjedziesz (teraz jestem do soboty,a później dopiero 6.09 ale jak coś to rzucę kogoś na zastępstwo do otwierania,tyle ze potrzeba Ci chłopa do pomocy na pewno).Zapraszam bo wczoraj dałam ogłoszenie na necie i juz 4 osoby sie zgłosiły a Tobie obiecałam też.Mozesz nawet tirem przyjechać to i tak go zapełnimy jeśli tylko ma kto to wyjmować bo uwaga-tam nie ma prądu więc nie da sie pociąć.

czekam na info od brata na kiedy zalatwi transport