Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basiu - myślę, że karma w każdych ilościach się przyda - tylko najlepiej zapytać missieek jaka - żeby psiakom albo kotom nie mieszać - bo biegunki przy takiej ilości psów to niezbyt fajna rzecz ;)

Posted

to będę wiedziała na przyszłość,słyszałam od cioci że jakiś wór Eukanuby przywieźli dla Kudłatej to może odsypię częśc dla misieek,ale to dopiero w lipcu bede sie z ciocią widzieć,bo to narazie pod Kielcami jest,ale do Sławkowa dojedzie to i do Bukowna potem:)a nuż przywiozą jeszcze drugi wór jak mają.

Posted

byłyśmy wczoraj u misieek w czwórkę, dostałam plakaty do rozwieszenia:) Następnym razem dostanę rzeczy na bazarki,narazie dostałam "troche" takowych od dogomanki i w najbliższych dniach zrobię kilka bazarków:)

Posted

moje figurki.;DD jeszcze przegrzebe dom i dom mojej siostry i spikne się z Basią,zeby wystawila kolejne bazarki.;PP Jak narazie prosze mi ten jeden podrzucac i licytowac.!:cool3:

Posted

Sunia dzikuska u missieek
Negra:
Wystraszona suczka, poszukiwany spokojny, cierpliwy opiekun.
Waga: 20kg
Szczepienie: raz na choroby zakaźne
Kastracja: tak
Inne psy: dogaduje się z innymi psami

i tak sukces że udało się missieek ją tak wyciągnąć, bo jak byłam ostatnio to nie dało się jej spod schodów wyciągnąć - biedna musiała przejśc piekło :-(

POMÓZCIE OGŁASZAĆ

Posted

Nora:
Wielki przytulak, bardzo spragniona kontaktu z ludzmi.
Waga: 12kg
Szczepienie: nie
Kastracja: nie, będzie przed adopcją
Inne psy: dogaduje się z innymi psami

naprawdę jest cudną przytulanką :loveu: