malawaszka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 no nie rozumiem tego braku zainteresowania psiakami:shake: Quote
basiapron Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 hej Misiek i psiaki,pisze szybciutko bo juz mam dośc całego dnia a niejaka dogomanka wspomniała mi ze tu jesteście i że przebywacie w Bukownie wiec sobie pomyslałam ze to niedaleko.Nie wiem czy Ci brakuje tego typu rzeczy ale mam do zaoferowania miski, koce, prześcieradła i inne kwadratowe szmatki które leżały sobie w pudłach,kiedyś były używane ale nie są specjalnie zniszczone.Nie chcę żeby sie zmarnowały i poszły na śmietnik i sobie pomyślałam że takie zwierzuszki potrzebują tego.Bardzo proszę o kontakt w tej sprawie na gg najlepiej (6456109) bo wtedy się dogadamy najszybciej. Jestem w stanie pomóc przy transporcie jakby co ale tylko w weekendy.No bo to w Sosnowcu jest. Quote
polciuaa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Widze,że już napisałaś wiadomość Basiu.;] Missieek-miski,koce,przescieradłą itp. czekają na odpowiedz czy je chcesz.;D Quote
Gonitwa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Trzeba by jakoś Misieek zaczepić, ma ktoś do niej gg lub telefon, albo na pv wysłać wiadomość, bo takie rzeczy się bardzo przydają... Quote
basiapron Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 jak się lasencja pojawi to się pewnie do mnie odezwie. A ja poczekam w takich sprawach, rozumiem że dziewucha zajęta. Ale jak ktoś ma do niej kontakt to dajcie jej znać że ja takie prezenciki dla niej mam:) Quote
polciuaa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Bo ja mam tylko dobre myśli.:diabloti: Napisałam do Angeli,ale jeszcze sie nie odezwala wiec pewnie nie może.;P Quote
missieek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 jestem jestem :) chetnie przyjme takie rzeczy Quote
basiapron Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 super,to bedziemy w kontakcie,jak załatwie transporcik to sie dogadamy.Poszukam jeszcze troche tego typu rzeczy i moze umyje te miski bo leżaly tam troche.Sądzę ze za jakies 2 lub 3 tyg (biorąc pod uwagę ze ja w okolicy tylko w weekendy) dam rade Ci dostarczyć troche tych rzeczy:) Quote
Therion Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 U missieek nowe futra sa, pewnie niebawem je pokaze, pozatym powiem w tajemnicy ,ze byc moze jedno niedlugo bedzie miec dom. Quote
Gonitwa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 O super;) Że któremuś się poszczęściło, a Misieek złota kobieta wzięła następne... Quote
Gosiapk Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Therion napisał(a):U missieek nowe futra sa, pewnie niebawem je pokaze, pozatym powiem w tajemnicy ,ze byc moze jedno niedlugo bedzie miec dom. Nie bądz taka tajemnicza :) Skąd te nowości i które może do domku pójdzie? Quote
Poker Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 jedno futerko missieek przywiozła dziś do wrocławia,gdzie znalazłam mu domek :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Poker napisał(a):jedno futerko missieek przywiozła dziś do wrocławia,gdzie znalazłam mu domek :evil_lol: dobry Pokerek :Rose: Quote
missieek Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 a Therion pewnie mial na mysli Fante :) w sobote poznym wieczorem zamieszkala w Rudawie pod krakowem musi ja tylko psi kolega zaakceptowac a nowosci to Dusia mini kudlata czarna duza Madi i czarna srednia dzikawa Negra oraz staruszka Berta w sobote kastrowalismy dusie, madi i negre a wczoraj tak jak Poker napisala zawiozlam z jej pomoca dzikawa kotke Michel do nowego domu pod Wroclaw za co wielkie dzieki :Rose: Quote
basiapron Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 najchętniej bym przybyła do Ciebie z "towarem" w okolicy Bożego Ciała wiec jakbyś mogła mi napisac na privie jakieś Twoje namiary (gg,numer tel itp) żebym mogła się przed faktem z Tobą zgadać. Quote
polciuaa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Basiu-mi tez daj znać to będe Twoim przewodnikiem.:evil_lol: Quote
t_kasiek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 dogomanka_ napisał(a):Fanta ma domek.!:loveu: Super wieści.! :multi::multi::multi::multi:super !!!!!!!!!!!!!!! Quote
basiapron Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 a co tu taka cisza? ja tu musze pilnować żeby nie spadało za daleko:) Quote
Recommended Posts