Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej Misiek i psiaki,pisze szybciutko bo juz mam dośc całego dnia a niejaka dogomanka wspomniała mi ze tu jesteście i że przebywacie w Bukownie wiec sobie pomyslałam ze to niedaleko.Nie wiem czy Ci brakuje tego typu rzeczy ale mam do zaoferowania miski, koce, prześcieradła i inne kwadratowe szmatki które leżały sobie w pudłach,kiedyś były używane ale nie są specjalnie zniszczone.Nie chcę żeby sie zmarnowały i poszły na śmietnik i sobie pomyślałam że takie zwierzuszki potrzebują tego.Bardzo proszę o kontakt w tej sprawie na gg najlepiej (6456109) bo wtedy się dogadamy najszybciej. Jestem w stanie pomóc przy transporcie jakby co ale tylko w weekendy.No bo to w Sosnowcu jest.

Posted

jak się lasencja pojawi to się pewnie do mnie odezwie. A ja poczekam w takich sprawach, rozumiem że dziewucha zajęta. Ale jak ktoś ma do niej kontakt to dajcie jej znać że ja takie prezenciki dla niej mam:)

Posted

super,to bedziemy w kontakcie,jak załatwie transporcik to sie dogadamy.Poszukam jeszcze troche tego typu rzeczy i moze umyje te miski bo leżaly tam troche.Sądzę ze za jakies 2 lub 3 tyg (biorąc pod uwagę ze ja w okolicy tylko w weekendy) dam rade Ci dostarczyć troche tych rzeczy:)

Posted

Therion napisał(a):
U missieek nowe futra sa, pewnie niebawem je pokaze, pozatym powiem w tajemnicy ,ze byc moze jedno niedlugo bedzie miec dom.

Nie bądz taka tajemnicza :) Skąd te nowości i które może do domku pójdzie?

Posted

a Therion pewnie mial na mysli Fante :)
w sobote poznym wieczorem zamieszkala w Rudawie pod krakowem
musi ja tylko psi kolega zaakceptowac

a nowosci to
Dusia mini kudlata
czarna duza Madi
i czarna srednia dzikawa Negra
oraz staruszka Berta

w sobote kastrowalismy dusie, madi i negre

a wczoraj tak jak Poker napisala zawiozlam z jej pomoca dzikawa kotke Michel do nowego domu pod Wroclaw
za co wielkie dzieki :Rose:

Posted

najchętniej bym przybyła do Ciebie z "towarem" w okolicy Bożego Ciała wiec jakbyś mogła mi napisac na privie jakieś Twoje namiary (gg,numer tel itp) żebym mogła się przed faktem z Tobą zgadać.