t_kasiek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 malawaszka napisał(a):oby oby!!!! :kciuki: z całej siły 3mam kciuki !!!!!!!!!!! Quote
marillka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Przepraszam za offtopic ale to jest ważne - prosze tylko przeczytajcie artykuł http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706 i jesli chcecie to podpiszćie petycję blokujacą tego "pana" http:// www.petitiononline.com/13031953/petition.html (trzecia pozycja w formularzu to miasto a czwarta to kraj) Quote
polciuaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Marilo,petycje juz dawno podpisałam.:p Quote
t_kasiek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Petycja podpisana !!!!!!!!! 219136 Signatures Total Quote
marillka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 bardzo wam dziękuję :) takich zwyrodnialców to leczyć trzeba a nie nagradzać i cały czas sie zastanawiam kto go wytypował z taka "sztuka" do konkursu Quote
polciuaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Tych co to go wytypowali tez powinno sie zamknac...albo chociaz leczyc... Misieekowa sforka na góre.! Quote
Gugusia7 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 A mnie zastanawia fakt, że ktoś taką "sztukę" ogląda i nie reaguje. Przecież tam było pewnie od groma ludzi i pewnie wielu z nich ma psy i nikt nie pomógł biedakowi? Przecież to jest chore... Quote
pmo777 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='marillka']bardzo wam dziękuję :) takich zwyrodnialców to leczyć trzeba a nie nagradzać i cały czas sie zastanawiam kto go wytypował z taka "sztuka" do konkursu W proponowanej "Karcie praw podstawowych" UE jest następujący artykuł: Artykuł 13 Wolność sztuk i nauk Sztuki i badania naukowe są wolne od ograniczeń. Wolność akademicka jest szanowana. Zatem działalność tego faceta jest w pełni zgodna z Kartą, czyż nie?? :angryy: Ciekaw jestem, czy - kiedy wiele/wielu z Was rzucało błotem na tych, którzy nie chcieli takiej Karty "praw" - czy wiedzieliście, co w niej jest?? To nie są jedyne takie "kwiatki"!! :angryy::angryy: Przeczytajcie ("Kartę" też!), pomyślcie - i przestańcie się dziwić!!! Quote
polciuaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Powiem tak...tu jest watek tymczasowiczów Missieek...watek poruszajacy tem tej 'sztuki' równeiz znajduje sie na dogo wiec proponuje przeniesc te wszystkie proble my tam. Z góry dziekuje. Pola. Quote
t_kasiek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='pmo777']W proponowanej "Karcie praw podstawowych" UE jest następujący artykuł: Artykuł 13 Wolność sztuk i nauk Sztuki i badania naukowe są wolne od ograniczeń. Wolność akademicka jest szanowana. Zatem działalność tego faceta jest w pełni zgodna z Kartą, czyż nie?? :angryy: przepraszam, ale musze cos powiedziec - ale chyba istnieje jeszcze cos takiego jak prawa zwierzat....i podejrzewam ze bedzie to sprzeczne z cytowanym przez ciebie artykułem !!!!!! wiec raczej dzialalnosc tego "artysty" nie jest raczej zgodna, bo nigdzie nie ma napisane, ze mozna bezkarnie glodzic zwierzeta !!!!!!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy: i jeszcze raz przepraszam - juz nie zasmiecam (choc to nienajlepsze slowo) watku psiakow miskowych Quote
marillka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 nie wiem czy nie lepiej całkiem usunąc choć to co napisał pmo 777 jest bardzo ciekawe a pozatym przyszlam zaprosić wszystkie psiaki misieek na wirtualny spacerek na pierwszą stronę :) zapraszam na spacerek :Dog_run::painting: Quote
t_kasiek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 no wlasnie - misiekowe psiaki za dluuuuugi spacerek !!!!!!!!!!!!!!! Quote
polciuaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Missieek daj jakis znak,ze w ogóle tu zagladasz.!Ja wiem,ze jestes zapracowana z taki stadem,ale nam naprawde zależy abysmy mogly Ci pomóc,a jak nie wiemy co sie dzieje u Ciebie i Twoich pupili to nie mozemy zabardzo pomóc.! Quote
t_kasiek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Psiaczki i kotki do domków !!!!!!!!!!!! Quote
Therion Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Byłem wczoraj u Missiek i widziałem całe stado, sa w swietnej formie, tylko dobrych domow nie ma, narazie zastoj w adopcjach. Najpilniejszy jest Filip, Bairra i Savanna najlepiej,zeby trafiły do domu z ogrodem sa piekne -dorodne. Quote
Gosiapk Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Rozwieście plakaciki! bairra http://upload.miau.pl/3/21012.pdf filip http://upload.miau.pl/3/21014.pdf fanta http://upload.miau.pl/3/21015.pdf Quote
polciuaa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Gosia,masz wiecej plakatów.?Musze kupic tusz i porozwieszam u mnie w Olkuszu plakaty. Quote
kaLOlina Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 a czt w Poznaniu tez mam porozwieszac?? Quote
masienka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Pewnie, ze tak :) Missieek woli wydawac kociaki w okolicach ale dla psow, szczegolnie starszych, szukamy wszedzie Quote
Recommended Posts