Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mnie zastanawia fakt, że ktoś taką "sztukę" ogląda i nie reaguje. Przecież tam było pewnie od groma ludzi i pewnie wielu z nich ma psy i nikt nie pomógł biedakowi? Przecież to jest chore...

Posted

[quote name='marillka']bardzo wam dziękuję :) takich zwyrodnialców to leczyć trzeba a nie nagradzać i cały czas sie zastanawiam kto go wytypował z taka "sztuka" do konkursu

W proponowanej "Karcie praw podstawowych" UE jest następujący artykuł:

Artykuł 13
Wolność sztuk i nauk

Sztuki i badania naukowe są wolne od ograniczeń. Wolność akademicka jest szanowana.

Zatem działalność tego faceta jest w pełni zgodna z Kartą, czyż nie?? :angryy:
Ciekaw jestem, czy - kiedy wiele/wielu z Was rzucało błotem na tych, którzy nie chcieli takiej Karty "praw" - czy wiedzieliście, co w niej jest??
To nie są jedyne takie "kwiatki"!! :angryy::angryy:

Przeczytajcie ("Kartę" też!), pomyślcie - i przestańcie się dziwić!!!

Posted

Powiem tak...tu jest watek tymczasowiczów Missieek...watek poruszajacy tem tej 'sztuki' równeiz znajduje sie na dogo wiec proponuje przeniesc te wszystkie proble my tam.
Z góry dziekuje.
Pola.

Posted

[quote name='pmo777']W proponowanej "Karcie praw podstawowych" UE jest następujący artykuł:

Artykuł 13
Wolność sztuk i nauk

Sztuki i badania naukowe są wolne od ograniczeń. Wolność akademicka jest szanowana.

Zatem działalność tego faceta jest w pełni zgodna z Kartą, czyż nie?? :angryy:

przepraszam, ale musze cos powiedziec - ale chyba istnieje jeszcze cos takiego jak prawa zwierzat....i podejrzewam ze bedzie to sprzeczne z cytowanym przez ciebie artykułem !!!!!! wiec raczej dzialalnosc tego "artysty" nie jest raczej zgodna, bo nigdzie nie ma napisane, ze mozna bezkarnie glodzic zwierzeta !!!!!!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy:

i jeszcze raz przepraszam - juz nie zasmiecam (choc to nienajlepsze slowo) watku psiakow miskowych

Posted

nie wiem czy nie lepiej całkiem usunąc choć to co napisał pmo 777 jest bardzo ciekawe a pozatym przyszlam zaprosić wszystkie psiaki misieek na wirtualny spacerek na pierwszą stronę :)

zapraszam na spacerek
:Dog_run::painting:

Posted

Missieek daj jakis znak,ze w ogóle tu zagladasz.!Ja wiem,ze jestes zapracowana z taki stadem,ale nam naprawde zależy abysmy mogly Ci pomóc,a jak nie wiemy co sie dzieje u Ciebie i Twoich pupili to nie mozemy zabardzo pomóc.!

Posted

Byłem wczoraj u Missiek i widziałem całe stado, sa w swietnej formie, tylko dobrych domow nie ma, narazie zastoj w adopcjach. Najpilniejszy jest Filip, Bairra i Savanna najlepiej,zeby trafiły do domu z ogrodem sa piekne -dorodne.