Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

missieek napisał(a):
prosimy o pomoc
chcemy wysterylizowac dwie suki nie bedace u nas
jedna blaka sie po cieczce po Jaroszowcu
druga koczuje we wsi Bogucin
oba miejsca pod Olkuszem

moze ktos w poblizu mialby tymczas na czas posterylkowy?
moze ktos pomoze w kosztach?

Trzeba to jakoś rozgłośnić na Dogo. Missieek załóż nowy wątek na ten temat.

Posted

znalazłam ogłoszenie moze warto zadzwonić?

Kupię: WEZMę POD OPIEKę SZCZENIAKA, CHęTNIE "BEZRASOWEGO"

Region: lodzkie / Bełchatów
Telefon:0694967752
Dodane : 2007-09-01 12:32:07
Numer: 12079

woj. dolnośląskie (Wałbrzych)
Treść: Kupię lub przyjmę szczeniaka. Najchętniej piesek, nie duży. Może być rasowy lub zwykły kundelek. Proszę o kontakt na maila onael@wp.pl GG 877 86 58

ponyx@wp.pl woj. mazowieckie (Warszawa)
Treść: Chętnie adoptujemy pieska małej rasy. Wiek i płeć nie maja żadnego znaczenia.

woj. kujawsko-pomorskie (Inowroclaw)
Treść: Pieska przyjme najchetniej nie dużą sunię z wojewodztwa kujawsko pomorskiego 660 121 338 zkrause@interia.pl
gadu-6192969

crazy_chaz@wp.pl woj. śląskie (Katowice)
Treść: Przyjmę małego szczeniaczka kundelka. Jeśli by ktoś miał, to proszę o kontakt na gg: 3866135 Pilne!!!!!

Posted

Angie, mam w Olkuszu wetke, ktora moglaby Wam ciachnac te sunki za friko. Nakupowala dziewczna materialu bo miala w planach wieksza akcje sterylkowa bezdomniakow ale nic z tego nie wyszlo i boi sie teraz zeby sie te rzeczy nie przeterminowaly. Jesli bedziecie zainteresowane to dajcie znac - podam namiary

Posted

masienka napisał(a):
Angie, mam w Olkuszu wetke, ktora moglaby Wam ciachnac te sunki za friko. Nakupowala dziewczna materialu bo miala w planach wieksza akcje sterylkowa bezdomniakow ale nic z tego nie wyszlo i boi sie teraz zeby sie te rzeczy nie przeterminowaly. Jesli bedziecie zainteresowane to dajcie znac - podam namiary

Masieńko, koniecznie trzeba to napisać w PM do Missieek, ona przecież teraz zbiera pieniążki na sterylkę tych bezdomnych suczek, ale Missieek nie ma czasu siedzieć na dogo. Możesz do niej zadzwonić?

Posted

Marillka czy mogłabyś zadzwonić do tych ludzi którzy chcą pieska/szczeniaka i zaoferować im pieski Missieek? Może któegoś wybiorą? A jak sie zainteresują to trzeba im dać tel. do Missieek.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Marillka czy mogłabyś zadzwonić do tych ludzi którzy chcą pieska/szczeniaka i zaoferować im pieski Missieek? Może któegoś wybiorą? A jak sie zainteresują to trzeba im dać tel. do Missieek.

dobrze ale o co powinnam pytać...
ja wogóle doświadczenia nie mam w dzwonieniu i pytaniu :(

Posted

marillka napisał(a):
dobrze ale o co powinnam pytać...
ja wogóle doświadczenia nie mam w dzwonieniu i pytaniu :(

Dobrze by było, gdyby Missieek tu przyszła i parę słów powiedziała.

Posted

wysłalam e-mail tej treści :

[FONT=Arial]Szanowni Państwo,[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Piszę do Państwa w związku z ogłoszeniami:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
Kupię: WEZMę POD OPIEKę SZCZENIAKA, CHęTNIE "BEZRASOWEGO"

Region: lodzkie / Bełchatów
Telefon:0694967752
Dodane : 2007-09-01 12:32:07
Numer: 12079

woj. dolnośląskie (Wałbrzych)
Treść: Kupię lub przyjmę szczeniaka. Najchętniej piesek, nie duży. Może być rasowy lub zwykły kundelek. Proszę o kontakt na maila onael@wp.pl GG 877 86 58

ponyx@wp.pl woj. mazowieckie (Warszawa)
Treść: Chętnie adoptujemy pieska małej rasy. Wiek i płeć nie maja żadnego znaczenia.

woj. kujawsko-pomorskie (Inowroclaw)
Treść: Pieska przyjme najchetniej nie dużą sunię z wojewodztwa kujawsko pomorskiego 660 121 338 zkrause@interia.pl
gadu-6192969

crazy_chaz@wp.pl woj. śląskie (Katowice)
Treść: Przyjmę małego szczeniaczka kundelka. Jeśli by ktoś miał, to proszę o kontakt na gg: 3866135 Pilne!!!!!

[FONT=Arial]poniżej podaję namiary na psy o jakich piszecie misieek ma ich pod opieką kika - spełniają wymagania opisane w ogłoszeniu prosze o kontakt na podany e-mail [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]nie na adres e-mail z którego wysyłam list[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]podaje namiary na informacje o pieskach :[/FONT]
[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75042[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]e-mail do misieek i tel:[/FONT]
[FONT=TTE1ACF348t00]

missieek@interia.pl
tel 504 588 874
gg: 1645011

[/FONT]

Posted

Sunka z Jaroszowca została prawdopodobnie zabrana do Ol. Ja nie mogę jej zabrac do siebie. I w ogóle nie wiem co teraz?

Jest ktoś kto mógłby ją wyciągnąc stamtąd? I dac DT?

Sunka jest bardzo sympatyczna, troszkę sie boi mężczyzn, bo do mojego taty nie podchodziła, ale do mnie bez problemu. Od razu się wtulała.

Kto pomoże?

Posted

dostałam taki e-mail

Fajne dzięki Marillka ale mieszkam w inowrosławiu jak pojadę po psa nie widząc go nawet do Krakowa. Dziękuje za pomoc pozdrawiam Aldona Krause

macie psa dla tej pani w okolicach jej miejsca zamieszkania??

Posted

Podnoszę Missieekowe psiaki i sunki do sterylizacji.

Kto może zajrzec do Ol, sprawdzic czy suńka z Jaroszowca tam jest? Ja nie mogę, przez moje godziny pracy, a urlopu też dwa dni tylko zostały. Ktoś może pomóc?