Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ja od poczatku mowilam ze ona jest srednio fotogeniczna - juz nawet na szczeniecych fotach to bylo widac - natomiast zyskuje "na zywo". Z nia chyba najlepszy bylby filmik. Natomiast uwazam ze jesli wezmie sie pod uwage powyzsze to wyszla fajnie - zwlaszcza jak porownac do foty Galganka ktory wydaje sie byc bardzo fotogeniczny.
A Gusia coz - jak dla mnie to taki slodziak - przylepa. Mimika u niej robi wiele plus to wdzieczenie sie do ludzia :) Bylaby moim "drugim wyborem" z Missieek'owego inwentarza ;)

• 3 weeks later...
Posted

ciezko opisac szczeniaki nie majac ich u siebie
juz zerduszko czesciowo na maila odpowiedzialam

bede usilnie dopraszac sie o aktualne zdjecia

poszukiwani sponsorzy sterylek, czeka Plata, Madeira, Gafa (mini onka plochliwa), te sa pilniejsze, jak one beda zrobione to nastepna w kolejce Gusia

trzeba tez wykastrowac samca Piko, Negro juz jest po zabiegu bo znalazl sie sponsor

jesli ktos moglby pomoc w karmie dla kotow bylabym bardzo wdzieczna
samych kociat mam 17 (wczoraj doszlo mi 7, trzeba odpchlic, odrobaczyc, odkarmic szczepienie to chyba marzenie), a doroslych jeszcze wiecej
prosze...

Posted

Jutro po południu będę siadać do płacenia rachunków to pewnie i na Twoje konto podeslę stówkę ;)

Mam też kilka różnorodnych torebek, które chętnie przeznaczę na bazarek dla "Twoich" zwierzaków.
Przy czym wolałabym przekazać je komuś, aby je obfotografował i wystawił bo sama bywam zbyt nieregularnie żeby pilnować "interesu" :/

Pozdrawiamy całą bandą!

Posted

missieek napisał(a):
dotarla dziekuje, wczesniejsza tez
na co ma isc ta konkretna wplata?

Sama wiesz najlepiej gdzie ci akurat kasy brakuje...
Sterylki, karma, szczepionki... jestem pewna, ze znajdziesz miejsce, gdzie dasz rade ja wykorzystac :-)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

fona napisał(a):
hej, wysłałam właśnie 65 zł z bazarku, proszę o potwierdzenie, że doszło :)

piekne dzieki, mam tu potwierdzic czy na watku bazarku, jak tak poprosze o link