Therion Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Poker cierpliwości Missieek ma ograniczony dostęp do internetu, pewnie prześle nr konta. Quote
malawaszka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 o kurcze myślałam, ze konto już poszło do Poker - posyłam Quote
terra Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Kolejny bazarek po połowie dla missieek i Budrysek: http://www.dogomania.pl/threads/209460-Ro%C5%9Bliny-do-domu-i-ogrodu-na-psy-u-missieek-i-BUDRESEK?p=17058005#post17058005 Quote
malawaszka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 a Beza ma dom, a Beza ma dom :laola: wreszcie!!!! zamieszkała w Rzeszowie - jej nowa pani sama przyjechała po nią w niedzielę :laola: Quote
terra Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ale wspaniała wiadomość :) Bądź szczęśliwa Bezuniu Quote
zerduszko Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Hm... nie nadałby się któryś? http://www.dogomania.pl/threads/209597-szukam-DUZEGO-przyzwyczajonego-do-%C5%BCycia-w-kojcu-na-ogrodzie-psa?daysprune=-1 Quote
malawaszka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 rany... spore wyzwanie żeby pies nie gonił kur... chyba nie ma jak tego sprawdzić u missieek, ale zapytam Quote
zerduszko Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 malawaszka napisał(a):rany... spore wyzwanie żeby pies nie gonił kur... chyba nie ma jak tego sprawdzić u missieek, ale zapytam Jak pies nie gania kotów, to jest wielka szansa, że kurom też odpuści. Najlepiej jakiś spokojny leniwiec. Su? Quote
malawaszka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 nie wiem jaka jest Su - ona jest bojaźliwa, ale Laba może by się nadawała tylko nie wiadomo jak one do kotów Quote
Kenny Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 missieek jedni bardzo fajni ludzie chcieli ode mnie Sonie, ale jednak okazało się że jest za duża, więc podałam im Twoją stronę bo chcą niewielką suczkę. mają już spaniela, nie kastrat, ale sunię chcą oczywiście wysterylizowaną. daj znać jakby się odezwali, może akurat ;) Quote
zerduszko Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Trzeba było prowadzić wstępne rozmowy, bo missieek teraz chyba nie ma dostępu do neta, zasięgu chyba też nie. Dom sprawdzony? Quote
Kenny Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 zerduszko napisał(a):Trzeba było prowadzić wstępne rozmowy, bo missieek teraz chyba nie ma dostępu do neta, zasięgu chyba też nie. Dom sprawdzony? rozmawiałam z Panem długo przez telefon. bardzo miły Pan. w domu jest roczny spanielek z krakowskiego schronu, który ma ADHD, jest też dwójka dzieci (15,17lat). dom z ogrodem. psiaki mogą latać do woli po ogrodzie, jest budowany dla nich specjalny wybieg teraz. zgadzają się na wizytę, umowę i wszystko. sunia tylko nie ma być duża i najlepiej młoda, żeby dorównała kroku spanielkowi. miałam tam jechać jutro z Sonią na wizytę no ale jednak zrezygnowali z niej więc nie pojadę. jeszcze zobaczymy czy w ogóle jakaś sunia im się spodoba ze strony. miejmy nadzieję. Quote
zerduszko Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 To jakby co zapytaj za kilka dni czy się jakaś spodobała ;) A jaka jest ta Twoja sunia? W ogóle kobieto, co u Astro? Quote
Kenny Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 zerduszko napisał(a):To jakby co zapytaj za kilka dni czy się jakaś spodobała ;) A jaka jest ta Twoja sunia? W ogóle kobieto, co u Astro? Sonii założę wątek dopiero. To taka labkowata młodziutka sunieczka - nieudany prezent pod choinkę i już się znudziła, bo wyrosła. Więc czeka u mnie na odpowiedzialny dom. Astro nie ma żadnych telefonów. Wykupiłam mu nowy pakiet ogłoszeń, ale telefon milczy :( on jest przekochany, ranka po zabiegu się pięknie zagoiła...czemu nikt go nie chce !? :( Quote
zerduszko Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 No bo zwykły kundel jest... Ja teraz miałam podobnego i byli tylko jedni ludzie zainteresowani. I nawet żadnego psiura innym chętnym nie mogłam podesłać :/ Quote
Kenny Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 a mam już dosyć tego wszystkiego...Astro jest moim ostatnim tymczasem. ludzie są beznadziejni. nie wiecie jak Oregon? czy już w domu? Quote
zerduszko Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Są beznadziejni, są :( Ja już od roku gadam, że więcej tymczasów nie będzie ;) A teraz walczę z TZ o kolejną ;) Quote
Kenny Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 no ja wyjeżdżam z kraju więc nawet jakbym chciała to nic nie poradzę. dlatego też tak pilny jest domek dla Astra... Quote
malawaszka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 jeśli niczego nie pomieszałam to w Olkuszu Quote
Recommended Posts