Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dog193 napisał(a):
Chciałam powiedzieć, że klimat zlotów jest na zdjęciach, które nie nadają się do publikacji :diabloti:

Miałam ochotę wstawić jedno z Twoich zdjęć, ale Cię lubię :diabloti:

Posted

Jeśli tylko termin nie będzie się mi pokrywał z sesją to z dziką chęcią również pojadę na zlot ;)
Za pewne z TŻtem (musi się przyzwyczajać :diabloti:) i 2 psami - jeno rude i wredne, drugie choć nie jest rude, to też wredne...

Posted

Ola164 napisał(a):
Jeśli tylko termin nie będzie się mi pokrywał z sesją to z dziką chęcią również pojadę na zlot ;)
Za pewne z TŻtem (musi się przyzwyczajać :diabloti:) i 2 psami - jeno rude i wredne, drugie choć nie jest rude, to też wredne...

TZci mają przyśpieszony kurs dogomaniactwa :evil_lol:
Dają rade póki co :eviltong:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
TZci mają przyśpieszony kurs dogomaniactwa :evil_lol:
Dają rade póki co :eviltong:

Haha ;d Też ma nasr*ne w głowie na punkcie psów, ale dogomania jest mu obca :evil_lol: Jeszcze... :diabloti:

Rinuś napisał(a):
każdy kolejny pies do walk mile widziany :evil_lol:

Raczej na przynętę...
Rude waży 7,8kg, a białe póki co 5kg i jeszcze nie wiem co z niego wyrośnie... W każdym razie pasuje do zlotu - najbardziej lubi zbierać pety i nic jej tak nie pobudza jak zapach świeżo otwartego browara ;d

Posted

Ola164 napisał(a):
Haha ;d Też ma nasr*ne w głowie na punkcie psów, ale dogomania jest mu obca :evil_lol: Jeszcze... :diabloti:

Raczej na przynętę...
Rude waży 7,8kg, a białe póki co 5kg i jeszcze nie wiem co z niego wyrośnie... W każdym razie pasuje do zlotu - najbardziej lubi zbierać pety i nic jej tak nie pobudza jak zapach świeżo otwartego browara ;d

Pasujecie idealnie :loveu:

Posted

Mój TŻ miał przyśpieszony kurs tolerancji i wychowania psa na zlocie, z resztą Tomek A&L też :D

Ola164 napisał(a):
...najbardziej lubi zbierać pety i nic jej tak nie pobudza jak zapach świeżo otwartego browara ;d

Zapraszamy :lol:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Mój TŻ miał przyśpieszony kurs tolerancji i wychowania psa na zlocie, z resztą Tomek A&L też :D

Że tak powiem... Olek wrzucił Borysa od razu na głęboką wodę :diabloti: Tomek tego uniknął :evil_lol:

Posted

Myślę, że olek wszystkich wrzucił w tym roku na głęboką wodę robiąc pewne rzeczy. Choć Borys rzeczywiście miał pecha... :diabloti: Polecam zlociki, jesteśmy tam jak rodzina, nikt nikogo się nie wstydzi, nawet wtedy kiedy pewien gej wparaduje do łazienki kiedy stoisz nago i nie chce z niej wyjść tylko dlatego, że jest gejem i wolno mu patrzeć :evil_lol:

Posted

Fauka napisał(a):
Myślę, że olek wszystkich wrzucił w tym roku na głęboką wodę robiąc pewne rzeczy. Choć Borys rzeczywiście miał pecha... :diabloti: Polecam zlociki, jesteśmy tam jak rodzina, nikt nikogo się nie wstydzi, nawet wtedy kiedy pewien gej wparaduje do łazienki kiedy stoisz nago i nie chce z niej wyjść tylko dlatego, że jest gejem i wolno mu patrzeć :evil_lol:

:evil_lol: która miała to szczęście ?

Posted

Fauka napisał(a):
Myślę, że olek wszystkich wrzucił w tym roku na głęboką wodę robiąc pewne rzeczy. Choć Borys rzeczywiście miał pecha... :diabloti:

Miałam na myśli przyspieszony kurs tolerancji... to był wybitnie przyspieszony kurs :D

Posted

gops napisał(a):

Faueczka :D Mi za to wszedł do łazienki jak sikałam, Ewie też ;)
No i chodziliśmy razem na siku do lasu za rączkę, jak prawdziwe przyjaciółki :loveu:

Posted

A&L napisał(a):
Faueczka :D Mi za to wszedł do łazienki jak sikałam, Ewie też ;)

Nie, jak ja sikałam, to wszyscy mi weszli do kibla, myli zęby, albo machali w drzwiach :diabloti:

Posted

Ola164 napisał(a):
Chciałam powiedzieć, że co sie dzieje w Vegas to zostaje w Vegas, ale co się dzieje na zlotach to... wychodzi na forum :diabloti:

Uwierz, że wiele rzeczy zostaje :evil_lol:

Posted

gops napisał(a):

No Fauka :evil_lol: ale Fauka jest taka chuda, że prawie jej nie widać, więc Olek pewnie jej tam szukał :diabloti:

No i uprzedźcie może tych TZ że tam będzie gej :evil_lol:

Posted

Rinuś napisał(a):

No i uprzedźcie może tych TZ że tam będzie gej :evil_lol:

Lepiej nie, bo nie pojedzie. Juz wystarczy, że na uczelni jeden zawiesza na nim oko :evil_lol:

Posted

Po co uprzedzać? Oluś będzie cudowną niespodzianką! :diabloti: Oluś widział mnie, ja widziałam Olusia i dla mnie to już jak brat :evil_lol:

Posted

Fauka napisał(a):
Po co uprzedzać? Oluś będzie cudowną niespodzianką! :diabloti: Oluś widział mnie, ja widziałam Olusia i dla mnie to już jak brat :evil_lol:

Fauka, niestety nie tylko Ty widziałas Olusia :evil_lol: