asiak_kasia Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 dog193 napisał(a):Chciałam powiedzieć, że klimat zlotów jest na zdjęciach, które nie nadają się do publikacji :diabloti: Ewa-Twoje możemy tu wrzucić :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 http://i62.tinypic.com/4zteds.jpg Ewa jaki zalotny uśmieszek :evil_lol: Quote
A&L Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 dog193 napisał(a):Chciałam powiedzieć, że klimat zlotów jest na zdjęciach, które nie nadają się do publikacji :diabloti: Miałam ochotę wstawić jedno z Twoich zdjęć, ale Cię lubię :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 asiak_kasia napisał(a):Ewa-Twoje możemy tu wrzucić :evil_lol: hahahaha bez deski :diabloti: Quote
Ola164 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Jeśli tylko termin nie będzie się mi pokrywał z sesją to z dziką chęcią również pojadę na zlot ;) Za pewne z TŻtem (musi się przyzwyczajać :diabloti:) i 2 psami - jeno rude i wredne, drugie choć nie jest rude, to też wredne... Quote
asiak_kasia Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Ola164 napisał(a):Jeśli tylko termin nie będzie się mi pokrywał z sesją to z dziką chęcią również pojadę na zlot ;) Za pewne z TŻtem (musi się przyzwyczajać :diabloti:) i 2 psami - jeno rude i wredne, drugie choć nie jest rude, to też wredne... TZci mają przyśpieszony kurs dogomaniactwa :evil_lol: Dają rade póki co :eviltong: Quote
Rinuś Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Ola164 napisał(a): i 2 psami - jeno rude i wredne, drugie choć nie jest rude, to też wredne... każdy kolejny pies do walk mile widziany :evil_lol: Quote
Ola164 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 asiak_kasia napisał(a):TZci mają przyśpieszony kurs dogomaniactwa :evil_lol: Dają rade póki co :eviltong: Haha ;d Też ma nasr*ne w głowie na punkcie psów, ale dogomania jest mu obca :evil_lol: Jeszcze... :diabloti: Rinuś napisał(a):każdy kolejny pies do walk mile widziany :evil_lol: Raczej na przynętę... Rude waży 7,8kg, a białe póki co 5kg i jeszcze nie wiem co z niego wyrośnie... W każdym razie pasuje do zlotu - najbardziej lubi zbierać pety i nic jej tak nie pobudza jak zapach świeżo otwartego browara ;d Quote
asiak_kasia Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Ola164 napisał(a):Haha ;d Też ma nasr*ne w głowie na punkcie psów, ale dogomania jest mu obca :evil_lol: Jeszcze... :diabloti: Raczej na przynętę... Rude waży 7,8kg, a białe póki co 5kg i jeszcze nie wiem co z niego wyrośnie... W każdym razie pasuje do zlotu - najbardziej lubi zbierać pety i nic jej tak nie pobudza jak zapach świeżo otwartego browara ;d Pasujecie idealnie :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 jeszcze trochę i będzie to największy zlot :D Quote
FredziaFredzia Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Mój TŻ miał przyśpieszony kurs tolerancji i wychowania psa na zlocie, z resztą Tomek A&L też :D Ola164 napisał(a):...najbardziej lubi zbierać pety i nic jej tak nie pobudza jak zapach świeżo otwartego browara ;d Zapraszamy :lol: Quote
dog193 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 FredziaFredzia napisał(a):Mój TŻ miał przyśpieszony kurs tolerancji i wychowania psa na zlocie, z resztą Tomek A&L też :D Że tak powiem... Olek wrzucił Borysa od razu na głęboką wodę :diabloti: Tomek tego uniknął :evil_lol: Quote
Fauka Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Myślę, że olek wszystkich wrzucił w tym roku na głęboką wodę robiąc pewne rzeczy. Choć Borys rzeczywiście miał pecha... :diabloti: Polecam zlociki, jesteśmy tam jak rodzina, nikt nikogo się nie wstydzi, nawet wtedy kiedy pewien gej wparaduje do łazienki kiedy stoisz nago i nie chce z niej wyjść tylko dlatego, że jest gejem i wolno mu patrzeć :evil_lol: Quote
gops Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Fauka napisał(a):Myślę, że olek wszystkich wrzucił w tym roku na głęboką wodę robiąc pewne rzeczy. Choć Borys rzeczywiście miał pecha... :diabloti: Polecam zlociki, jesteśmy tam jak rodzina, nikt nikogo się nie wstydzi, nawet wtedy kiedy pewien gej wparaduje do łazienki kiedy stoisz nago i nie chce z niej wyjść tylko dlatego, że jest gejem i wolno mu patrzeć :evil_lol: :evil_lol: która miała to szczęście ? Quote
dog193 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Fauka napisał(a):Myślę, że olek wszystkich wrzucił w tym roku na głęboką wodę robiąc pewne rzeczy. Choć Borys rzeczywiście miał pecha... :diabloti: Miałam na myśli przyspieszony kurs tolerancji... to był wybitnie przyspieszony kurs :D Quote
Ola164 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 TŻ jakoś będzie musiał to przeżyć, byle tylko wcześniej nie wszedł na wątek, bo nigdzie ze mną nie pojedzie :diabloti: Quote
A&L Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 gops napisał(a)::evil_lol: która miała to szczęście ? Faueczka :D Mi za to wszedł do łazienki jak sikałam, Ewie też ;) No i chodziliśmy razem na siku do lasu za rączkę, jak prawdziwe przyjaciółki :loveu: Quote
Lucky. Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Co to za rzeczy dzieją się na dogozlotach :D nie dziwię się, że +18 wstęp, całe szczęście w końcu mnie to omija :D Quote
dog193 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 A&L napisał(a):Faueczka :D Mi za to wszedł do łazienki jak sikałam, Ewie też ;) Nie, jak ja sikałam, to wszyscy mi weszli do kibla, myli zęby, albo machali w drzwiach :diabloti: Quote
Ola164 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Chciałam powiedzieć, że co sie dzieje w Vegas to zostaje w Vegas, ale co się dzieje na zlotach to... wychodzi na forum :diabloti: Quote
dog193 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Ola164 napisał(a):Chciałam powiedzieć, że co sie dzieje w Vegas to zostaje w Vegas, ale co się dzieje na zlotach to... wychodzi na forum :diabloti: Uwierz, że wiele rzeczy zostaje :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 gops napisał(a)::evil_lol: która miała to szczęście ? No Fauka :evil_lol: ale Fauka jest taka chuda, że prawie jej nie widać, więc Olek pewnie jej tam szukał :diabloti: No i uprzedźcie może tych TZ że tam będzie gej :evil_lol: Quote
Ola164 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Rinuś napisał(a): No i uprzedźcie może tych TZ że tam będzie gej :evil_lol: Lepiej nie, bo nie pojedzie. Juz wystarczy, że na uczelni jeden zawiesza na nim oko :evil_lol: Quote
Fauka Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Po co uprzedzać? Oluś będzie cudowną niespodzianką! :diabloti: Oluś widział mnie, ja widziałam Olusia i dla mnie to już jak brat :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Fauka napisał(a):Po co uprzedzać? Oluś będzie cudowną niespodzianką! :diabloti: Oluś widział mnie, ja widziałam Olusia i dla mnie to już jak brat :evil_lol: Fauka, niestety nie tylko Ty widziałas Olusia :evil_lol: Quote
Recommended Posts