Rinuś Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 A to była jakaś pierwsza godzina na zlocie jak z Aleske i Kaśką czekaliśmy na szanowną EWĘ! a czekaliśmy 3 godziny pod ośrodkiem? :evil_lol: potem jeszcze kilka razy mu pokazała zęby i Aresowi i Laremu, taaaaka łagodna suczka :loveu: Quote
dog193 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Rinuś napisał(a):A to była jakaś pierwsza godzina na zlocie jak z Aleske i Kaśką czekaliśmy na szanowną EWĘ! a czekaliśmy 3 godziny pod ośrodkiem? :evil_lol: potem jeszcze kilka razy mu pokazała zęby i Aresowi i Laremu, taaaaka łagodna suczka :loveu: Wypraszam sobie, ja czekałam na Faukę i Bogusię :eviltong: Quote
Rinuś Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 dog193 napisał(a):Wypraszam sobie, ja czekałam na Faukę i Bogusię :eviltong: No ciekawe na kogo one zwalą winę, pewnie na pkp :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 [video=youtube;VQU-0uJ6DLE]https://www.youtube.com/watch?v=VQU-0uJ6DLE&feature=youtu.be[/video] :diabloti: Quote
A&L Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 asiak_kasia napisał(a):[video=youtube;VQU-0uJ6DLE]https://www.youtube.com/watch?v=VQU-0uJ6DLE&feature=youtu.be[/video] :diabloti: RYBA :candle: PŁYWAJ SOBIE BEZTROSKO ZA TM :angel: Quote
asiak_kasia Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 A&L napisał(a):RYBA :candle: PŁYWAJ SOBIE BEZTROSKO ZA TM :angel: a ten leszczyk na bank zawierał tiaminaze i teraz rudy ómrze :shake: Quote
kesencja Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Ja bym wpadła (może), ale po 1. nie mam jeszcze 18, po 2. chciałabym wpaść ze szczeniorem, ale zależy, w jakim będzie wieku w wakacje. Quote
A&L Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Niestety wspólnie ustaliliśmy, że osoby niepełnoletnie nie mogą uczestniczyć w zlocie ;) Quote
kesencja Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Znaczy nie spałabym, bo przyjechałabym z chłopakiem, nigdy w Wawie nie byłam, a daleko jakoś nie mam. Na jeden dzień mogłabym wpaść, jak by co? Quote
A&L Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 kesencja napisał(a):Znaczy nie spałabym, bo przyjechałabym z chłopakiem, nigdy w Wawie nie byłam, a daleko jakoś nie mam. Na jeden dzień mogłabym wpaść, jak by co? Yyyyy, ale zlot na pewno nie odbędzie się w wawie :eviltong: Quote
kesencja Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Boże, nie wiem, co mi się popierniczyło :D Wbiłam sobie do głowy, że te domki są w Warszawie, ale czemu, to nie wiem :D Mimo wszystko, wpadłabym nad morze z chęcią, ale to już z całą rodzinką na dłużej. Gdybym była, to mogłabym wpaść? Quote
katasza1 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 kesencja napisał(a):Boże, nie wiem, co mi się popierniczyło :D Wbiłam sobie do głowy, że te domki są w Warszawie, ale czemu, to nie wiem :D Mimo wszystko, wpadłabym nad morze z chęcią, ale to już z całą rodzinką na dłużej. Gdybym była, to mogłabym wpaść? Jedziesz z rodzinka akurat do tej miejscowosci w ktorej jest zlot? :P Quote
kesencja Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 nawet jeszcze nie mamy planów na następne wakacje, a ja nigdy nad morzem polskim nie byłam, więc z chęcią się wybiorę. wiem, że jedziecie na mało uczęszczane plaże, ale to nie problem, żeby podjechać, prawda? z chęcią was poznam, a to może być dobry socjal dla szczyla też, więc może się uda. szkoda, że tylko od 18-lat, ale rozumiem was, także jakoś muszę sobie poradzić :D Quote
Melissa.bdg Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Nowych dogomaniaków też przyjmujecie? 18 mam już dawnooo za sobą, pies mały- pinczerka miniaturowa, więc kłopotliwa nie będzie ;). Jeśli przyjmujecie w miarę nowych forumowiczów to chętnie się piszę na Wasz wypad, bo lubię fajne wypady z fajnym towarzystwem :). Dla mnie jak na razie termin obojętnie jaki, ale nigdy nic nie wiadomo co po drodze wyskoczy, bo to niemalże cały rok wcześniej ;). Quote
dog193 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Pewnie, nowi zlotowicze zawsze w cenie! :) Quote
A&L Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 Melissa.bdg napisał(a):Nowych dogomaniaków też przyjmujecie? 18 mam już dawnooo za sobą, pies mały- pinczerka miniaturowa, więc kłopotliwa nie będzie ;). Jeśli przyjmujecie w miarę nowych forumowiczów to chętnie się piszę na Wasz wypad, bo lubię fajne wypady z fajnym towarzystwem :). Dla mnie jak na razie termin obojętnie jaki, ale nigdy nic nie wiadomo co po drodze wyskoczy, bo to niemalże cały rok wcześniej ;). A więc dopisuję ;) Quote
Rinuś Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Kasencja myślę, że na jeden dzień możesz śmiało wpaść nas odwiedzić :) Quote
A&L Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 Wstawiam kilka fot z tegorocznego zlotu, może nakreślą trochę, jaki klimat panuje na zlotach :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 gops napisał(a):O bosze psy bez kagańców ! Nie jade :lol: Takie one groźne są po prostu :diabloti: Lamerskie pieski- zero flaków i krwi :shake: Quote
dog193 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Chciałam powiedzieć, że klimat zlotów jest na zdjęciach, które nie nadają się do publikacji :diabloti: Quote
A&L Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 gops napisał(a):O bosze psy bez kagańców ! Nie jade :lol: Bo pieski som wychowane i siem lovciają :loveu: Quote
Recommended Posts