Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to była jakaś pierwsza godzina na zlocie jak z Aleske i Kaśką czekaliśmy na szanowną EWĘ! a czekaliśmy 3 godziny pod ośrodkiem? :evil_lol: potem jeszcze kilka razy mu pokazała zęby i Aresowi i Laremu, taaaaka łagodna suczka :loveu:

Posted

Rinuś napisał(a):
A to była jakaś pierwsza godzina na zlocie jak z Aleske i Kaśką czekaliśmy na szanowną EWĘ! a czekaliśmy 3 godziny pod ośrodkiem? :evil_lol: potem jeszcze kilka razy mu pokazała zęby i Aresowi i Laremu, taaaaka łagodna suczka :loveu:

Wypraszam sobie, ja czekałam na Faukę i Bogusię :eviltong:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
[video=youtube;VQU-0uJ6DLE]https://www.youtube.com/watch?v=VQU-0uJ6DLE&feature=youtu.be[/video]

:diabloti:

RYBA :candle: PŁYWAJ SOBIE BEZTROSKO ZA TM
  • :angel:

• Posted

kesencja napisał(a):
    Znaczy nie spałabym, bo przyjechałabym z chłopakiem, nigdy w Wawie nie byłam, a daleko jakoś nie mam. Na jeden dzień mogłabym wpaść, jak by co?

Yyyyy, ale zlot na pewno nie odbędzie się w wawie :eviltong:

Posted

Boże, nie wiem, co mi się popierniczyło :D Wbiłam sobie do głowy, że te domki są w Warszawie, ale czemu, to nie wiem :D Mimo wszystko, wpadłabym nad morze z chęcią, ale to już z całą rodzinką na dłużej. Gdybym była, to mogłabym wpaść?

Posted

kesencja napisał(a):
    Boże, nie wiem, co mi się popierniczyło :D Wbiłam sobie do głowy, że te domki są w Warszawie, ale czemu, to nie wiem :D Mimo wszystko, wpadłabym nad morze z chęcią, ale to już z całą rodzinką na dłużej. Gdybym była, to mogłabym wpaść?

Jedziesz z rodzinka akurat do tej miejscowosci w ktorej jest zlot? :P

Posted

nawet jeszcze nie mamy planów na następne wakacje, a ja nigdy nad morzem polskim nie byłam, więc z chęcią się wybiorę. wiem, że jedziecie na mało uczęszczane plaże, ale to nie problem, żeby podjechać, prawda? z chęcią was poznam, a to może być dobry socjal dla szczyla też, więc może się uda. szkoda, że tylko od 18-lat, ale rozumiem was, także jakoś muszę sobie poradzić :D

Posted

Nowych dogomaniaków też przyjmujecie? 18 mam już dawnooo za sobą, pies mały- pinczerka miniaturowa, więc kłopotliwa nie będzie ;). Jeśli przyjmujecie w miarę nowych forumowiczów to chętnie się piszę na Wasz wypad, bo lubię fajne wypady z fajnym towarzystwem :). Dla mnie jak na razie termin obojętnie jaki, ale nigdy nic nie wiadomo co po drodze wyskoczy, bo to niemalże cały rok wcześniej ;).

Posted

Melissa.bdg napisał(a):
    Nowych dogomaniaków też przyjmujecie? 18 mam już dawnooo za sobą, pies mały- pinczerka miniaturowa, więc kłopotliwa nie będzie ;). Jeśli przyjmujecie w miarę nowych forumowiczów to chętnie się piszę na Wasz wypad, bo lubię fajne wypady z fajnym towarzystwem :). Dla mnie jak na razie termin obojętnie jaki, ale nigdy nic nie wiadomo co po drodze wyskoczy, bo to niemalże cały rok wcześniej ;).

A więc dopisuję ;)