Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kusicie !
My chętnie jednak jeśli nie będzie nam termin kolidować z zawodami , bo coś w tym roku mówili że przenoszą na lipiec/sierpień .
Ew. jak znajde prace to też odpadne ;D
Także wstępnie można zapisać Gops + koksik Clayton :lol: .
I chętnie nad morze :)

Posted

[quote name='Unbelievable']ja! Martyńcia + Brumiszcz, z adnotacją, że jak będą zawody w tym terminie to może mnie zlot ominąć niestety : P[/QUOTE]
Sorry Martyńcia, w tym roku odwaliłaś, za rok już nie masz wyjścia - musisz jechać :grins:

Posted

Martyna, nie chrzań. Jesteś już w domku z Olkiem, Ewą i moją wspaniałą osobą. Wszystko już ustalone, zaplanowane, jak nas wystawisz to spalimy cię na stosie a Brumę damy na pseudo.

Posted

[quote name='Fauka']Martyna, nie chrzań. Jesteś już w domku z Olkiem, Ewą i moją wspaniałą osobą. Wszystko już ustalone, zaplanowane, jak nas wystawisz to spalimy cię na stosie a Brumę damy na pseudo.[/QUOTE]
heloł no chyba kpicie planować domki za naszymi plecami? :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']heloł no chyba kpicie planować domki za naszymi plecami? :diabloti:[/QUOTE]
No chyba nie za plecami, Rinuś jak zawsze skapa :diabloti:

[quote name='omry']Domki czteroosobowe są, czy tak sobie tylko knujecie? :cool3:[/QUOTE]
Podobno pięcio :evil_lol:

Posted

Lenie śmierdzące, wystarczy wejśx na stronę, aby sprawdzić jakie są domki :D

Katasza, jak będziesz coś wiedzieć, to daj znać ;)

Posted

No to ja sobie Adke zaklepuje do domku i jej tżta też :cool3: Jakby protestowała to jej nie słuchajcie, bo ona jest jeszcze młoda i nie wie, czego chce :evil_lol:

Posted

A zaklepujcie sobie jak tam chcecie ;) Myślę, że kryterium powinny być przede wszystkim psy. Stali zlotowicze już wiedzą które psy się tolerują, a które mniej. Poza tymi tak domki są tylko od spania :D

Posted

Ja bym chciała domek z sukami. :diabloti: Może być terrierkowy Angela, żonkilka, ja i nasze chłopy i by stykło.

Termin mi obojętny, pogoda obojętna, jade tam w innym celu niż opalanie :eviltong:

Posted

[quote name='omry']No to ja sobie Adke zaklepuje do domku i jej tżta też :cool3: Jakby protestowała to jej nie słuchajcie, bo ona jest jeszcze młoda i nie wie, czego chce :evil_lol:[/QUOTE]
Jesteśmy na Was skazani :shake:
Jak jest właśnie z psami na zlocie? Paula mnie straszyła "to Ty nie boisz się brać Megi na zlot?", ale chyba z warczącym na podchodzące psy burkiem, które jej nie podpasują, da rade jechac?

Posted

[quote name='Lucky.']Jesteśmy na Was skazani :shake:
Jak jest właśnie z psami na zlocie? Paula mnie straszyła "to Ty nie boisz się brać Megi na zlot?", ale chyba z warczącym na podchodzące psy burkiem, które jej nie podpasują, da rade jechac?[/QUOTE]

Ja w tym roku byłam z agresorem :evil_lol:

Trzeba trochę bardziej pilnować i myśleć za psa. Ale zasadniczo da radę z każdym przypadkiem. I też prawda, że psy na zlocie zachowują się często inaczej niz na codzien. Raz ze inne miejsce, dużo psów, dużo bodźców i wiele "agresorków" luzuje poslady i jest spoko.

A wątpie, żebyś trafiła na bardziej wyluzowanych w tym temacie ludzi, nikt nie spina tyłka, jak się zdarzy jakaś akcja, nikt nie płacze, że ojejej pieski sobie zrobiły kuku. No i są kagańce ;)