Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeju....totalny odlot ten psiak....jamnik w kropki. Ogłosimy go. czy w razie czego, jesli ktos go wyadoptuje to dasz znac?
Psiak jest sliczny:lol:

Posted

[quote name='bea_m']Tofina może i niektórym łatwiej ale my stare baby bardziej przyzwyczaiłyśmy sie do starego :lol:

Chociaż spokro mamy go w subskrypcjach to i tak zawsze wpadnie w oko :p
Ja na ten wątek trafiłam przypadkiem,bo od dawna wpadam i czytam na tamtym "starym",ale ten też dodam :)

http://www.dogomania.pl/forum/f227/dalmatynczyki-w-potrzebie-75016/index2.html#post12688325
strasznie podobny do mojego Prezesa....piękny....

Posted

Wiewiórka napisał(a):
Boże on jest cudowny! Powiem wam że chyba wiem gdzie jest domek który chce cudaczka! Proszę o szczegóły!

masz na myśli naszego jamniko-dalmatyńczyka?:cool3:
jeśli tak to:
mogę Ci podać bezpośrednio telefon do Beaty która jest na miejscu w Bogatyni i odpowie na wszystkie pytania
ona tylko już jest nieco przeczulona bo o mały włos nie wydała psiaka osobie z czarnych kwiatków...oczywiście nieświadoma zagrożenia gdyż w ogóle tu nie bywa a ja straciłam czujność chwilowo:oops::shake:
783490164
lub do mnie 601079807

• 4 weeks later...
Posted

Do naszego schronu- Brodnica-woj. kujawsko-pomorskie , trafiła pół roczna sunia dalmatka.
Jakiś nieudany prezent:angryy:
Sunia jest ze sprawdzonego miejsca-oddana z domu, także moze od razu iśc do adopcji.
Może macie jakis sprawdzony dom, który szuka młodziaka?

Dalia

• 2 weeks later...
Posted

dziewczyny POMOCY !!! właśnie znalazłam bezdomniaka - przepiękny biały w rude łatki , wielkość do kolana, strasznie inteligentny... wlasnie moj TŻ siedzi z nim na klatce schodowej (nie mogę wziąć go do mieszkania bo automatycznie, mam urywaną głowę z przewodami... ;/ właściciel mieszkania wybitnie antyzwierzęcy... ) pilnie potrzebuje jakiegokolwiek tymczasu chociaż na dzisiajszą noc, do jutra zapewne coś się wykombinuje ...

Posted

szkoda, że mnie nie ma we wroc, bo bym Ci go przechowała przez noc :shake:
może napisz do ulv, naa, albo figowa będzie kogoś znać?

Posted

dzwonilam do ulv przed chwila ... psiak prawdopodobnie ze schronu, prawdopodobnie adoptowany kilka dni temu, jedziemy do schroniska sprawdzić chip.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...