Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 9 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kropek to miły i sympatyczny piesek.
Kocha dzieci i jest niesamowicie łagodny. Spokojny.
Na bank ma coś z dalmatyńczyka, widać ,że długo się błąkał bo jest wychudzony.
Teraz czeka na upragniony ciepły domek, i twoje dobre serce.
Kropek jest wykastrowany, posiada mikroczip, 2 szczepienia oraz aktualną książeczkę zdrowia.

KROPEK NIEDAWNO ZNAŁAZŁ KOCHAJĄCY DOM

w azylu obowiązują koszty adopcyjne 50 zł
tel 506761221
Schronisko MEDOR

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cuuuudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:

dalmatynczyk -piękne szczenię-sunia SARA

To ogłoszenie jest bardzo pilne! Nie jest komercyjne- ma na celu znalezienie domu dla suni. Wylicytowanie suni nie oznacza jej nabycia.
Szukamy domu dla 3 -mc-pieknej suni dalmatynki- niestety głuchej. Ktoś kto ją ma chce ją uśpić- z powodu wady słuchu- to jedyny powód.

Sunia jest nauczona czystości, wychowana z dziećmi z którymi się bawi-nie jest agresywna- jest też bardzo komunikatywna- w gestach, mimice. Tak bywa u zwierząt, że w przypadku przytępienia jednego zmysłu- wyostrza się drugi.
SARA jest miła i czuła, lubi przytulać się do dzieci.

SARA- potrzebuje domu z ogrodem/polem-generalnie z dużym terenem, na którym mogłaby bezpiecznie biegać- bo nie usłyszy nadjeżdżającego samochodu/.

SARĘ- DOWIEZIEMY DO NOWEGO WŁASICIELA NA NASZ KOSZT- BO CHCEMY JĄ URATOWAĆ

TEL. 693-233-199
PAWEŁ

Posted

[URL=http://img341.imageshack.us/i/dsc01590640x480.jpg/][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/5534/dsc01590640x480.jpg[/IMG][/URL]

sory .ale ważne .W Zamościu w schronie jest taki biedak z krzywica i zagłodzony .Kto moze pomóc T.601 071 963 warunki w schronie pozosrawie bez komentarza

Posted

[quote name='funia']http://img341.imageshack.us/img341/5534/dsc01590640x480.jpg

sory .ale ważne .W Zamościu w schronie jest taki biedak z krzywica i zagłodzony .Kto moze pomóc T.601 071 963 warunki w schronie pozosrawie bez komentarza

Dzięki Funi i Pani Lucynie mamy ją :)
wielkie dzięki Cioteczki
a tu nowe zdjęcia
• Zobacz forum - Pies szuka pana

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Fundacja Medor']Śliczny szczeniak do adopcji
Do adopcji piękny szczeniak w typie dalmatyńczyka. Od psiaka we wpisie poniżej różni go tylko plamka (konkretnie jej brak) na głowie oraz to, że jest 100% zdrowy i gotowy do adopcji od zaraz! Bardzo czeka na kochający domek.

[SIZE=3]

INTERESUJE MNIE TEN PIESEK! CHĘTNIE ADOPTUJĘ! PISAŁAM TEŻ BEZPOŚREDNIO DO SCHRONISKA! MAM NADZIEJĘ, ŻE DOSTANE ODPOWIEDŹ I JAKIES NAMIARY!
NATALIA MALEC
KRAKÓW
PS: MAM SAMOCHÓD I MOGĘ PODJECHAĆ SAMA! TO NIE STANOWI PROBLEMU!

Posted

sluchajcie, ostro się nameczyłam by znaleźć to miejsce. ktoś powiedzial, że jest drugi watek dalmatowy. moze nie mieszajmy i niech dalmatyńczyki zostaną tam gdzie były,. czyli w wątkach adopcyjnych psów rasowych, jest tam lekki bajzel ale jednak tam łatwiej trafic. skoro tam jest ponad 100stron wpisow wiekszośc osob ktore tam się wpisywaly wejdą tam nie tu. co do fundacji dalmatyńskiej w niemczech, to oczywiście mamy z nimi kontakt i szefowa nawet dostała dziś pieska od nas. :lol:

Posted

Tofina może i niektórym łatwiej ale my stare baby bardziej przyzwyczaiłyśmy sie do starego :lol:

Chociaż spokro mamy go w subskrypcjach to i tak zawsze wpadnie w oko :p

Posted

no teraz to i ja trafię jak już wiem że jest coś takiego ale na poprzednim watku odnalazlo się kilkadziesiąt osób....takze po co zaczynać nowy wątek....tu są oglszenia o 3 -4 dalmatach, tam są wszystkie, jest historia z kilku pewnie lat, bazarki, allegra, filmiki. jak ktoś nie wie, że jest taki watek to go szukac nie bedzie. oczywiście bedziemy sprawdzać....pozdrawiam.;)

Posted

[SIZE=2]najważniejsze.....działamy pod patronatem Pogotowia i Straży dla Zwierząt w Trzciance, jesli ktoś chce wspomóc nas finansowo, wpłaty powinien kierować na kotno:

PiSdZ w Trzciance, ul. Plac Pocztowy 4/6, 64-980 Trzcianka:
Bank PKO BP S. A. w Czarnkowie 87 1020 3844 0000 1702 0048 1093 z dopiskiem "dalmatyńczyki"
SWIFT: PL BPKOPLPW

www.dalmatynczykiwpotrzebie.pl/forum

wątek rozliczeniowy jest na naszej stronie

Posted

W przytulisku w Przyborówku k.Poznania przebywa ok. dwuletnia suczka w typie dalmatyńczyka.

Została zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana.
Jest wesoła, zgadza się z innymi psami.

Kontakt w sprawie adopcji suczki : 511-819-130

Posted

kropkowe ciotuchny mamy w Bogatyni 5-miesięcznego cudaka

mama dalmatyńczyk
ojciec JAMNIK:crazyeye:

piesio przejął geny po jamniku a umaszczenie po mamie dalmatyńczyku ........wyszło UFO ....jest niechciany:-( i szukamy mu domku
wychowany wśród dzieci i z inna sunią ....śpiący w łóżku, zdrowy i łagodny

może znacie kogoś kto chciałby mini wersje dalmatyńczyka:roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...