Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KLUB AGILITY 'FORT'

SERDECZNIE ZAPRASZA
NA WARSZTATY SZKOLENIOWE
DLA ZAAWANSOWANYCH I ŚREDNIOZAAWANSOWANYCH
Z MIĘDZYNARODOWYM SĘDZIĄ AGILITY

CARLEM DE ROUCK (BELGIA)

CARL jest trenerem Mistrza Świata Agility w klasie medium Johana Rendersa z jagdterierem Flurk.

Warsztaty odbędą się 2-4.11.2007 w Pruszkowie, ul. Bohaterów Warszawy 4

Zgłoszenia przyjmujemy od 15.09.2007 do 1.10.2007.

Lista zgloszonych jest juz pelna. Jesli chcecie sie znalezc na liscie rezerwowej prosze wyslac e-mail: admin@agility.strefa.pl

Oplaty: 350zł / 3 dni, 150zl / 1 dzien.

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Ja bym tez chciała, ino nie wiem czy mi się pyrek wyliże. Jak nie to nawet z Sagową bym pojechała.

A coś pyrkowi zrobiła? Robert Ci nie daruje, szykował sie na Legnice na walke :cool3:

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Co tutaj tak nikt nic :???: żadnych wrażeń :look3:
Ja jestem bardzo zadowolona z seminarium z Carlem, mimo że dotarłam chora, to jednak cieszę się, że pojechałam. Uważam to seminarium za bardzo owocne.
Carl jest bardzo miłym i wesołym człowiekiem, a przy tym posiada dużą wiedzę, którą się chętnie dzieli. Był niezmordowany. Poświęcał każdemu dużo uwagi, bez względu na poziom jaki reprezentowali.
Dokładnie omawiał kolejne przebiegi wyjaśniając przyczynę popełnianych błędów i próbując rozwiązać problem.
Jestem pod wielkim wrażeniem jego podejścia do psów - ma wielkie wyczucie i zrozumienie. W przypadkach gdy przewodnik sam sobie nie radził z pewnymi sekwencjami próbował sam biegać z psami (zresztą ze świetnym skutkiem).
Jak zawsze na imprezach organizowanych przez FORT, świetna atmosfera i organizacja ( z małym zastrzeżeniem do niedzieli, gdy zajęcia miały się rozpocząć o 7-ej).
Wielkie podziękowanie dla "Fortowców" za zorganizowanie kolejnego świetnego seminarium, a wszczególności dla Magdy oraz Hani - FLAIRE za gościnę i transport :Rose:.
Pozdrowienia dla Wszystkich współuczestników.

Posted

oo widzę Małgosiu, że też dotarłas do domu :cool3: jak tam, wpuścili Cię do przedziału w pociągu? bo moi towarzysze byli baaardzo mili, zapieścili mi Pikusia na smierć :lol:

Dzięęękiii wszystkim za seminarium :loveu::loveu::loveu:
było super!!
hmm myślę, ze nikt sie nie wypowiada, bo każdy odsypia... mnie też się nie chce pisać. Dzisiaj zasypiałam w szkole, no i ogólnie mi zimno, ale o dziwo nie jestem chora :P

Posted

Ja tam w niedziele wieczorem jeszcze z Tolka trening zaliczylam.. ;-) I jestem chora :D

Rowniez bardzo dziekuje Fortowi za cudowne bieganie (chociaz dla mnie niezmordowanej maniaczki agilitowej, troszke za malo katowania sie na dzien ;-) ).
Carl jest wspanialym nie tylko czlowiekiem i sedzia, ale rowniez trenerem. Tyyyyyle cierpliwosci. Nie przykladal jednej miary i poswiecal kazdemu odpowiednio duzo czasu (mnie najczesciej przeganial, mowiac, ze jeszcze inni czekaja ;P). Mial przynajmniej kilka fajnych pomyslow na zespol. Mi przydaly sie cenne uwagi a propo belgow, ktore okazaly sie bardzo trafne w przypadku Klasia. Tu trzeba przyznac, ze Carl duze doswiadczenie w tym temacie posiada, bo sam przeciez z takimi psycholami biega ;) A jezeli chodzi o Carlowe bieganie, to bardzo przyjemnie sie patrzylo na to opanowanie, plynnosc i czytelnosc - ja tez tak chce ;) Marze o tym, aby byc tak opanowana i zrelaksowana na torze :)