Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od 3 tygodni w domu zagościł szczeniak razy West. Na początku w domu robił kupki i siku. Od 2 tygodni kupki w domu nie zrobił. Problem jest jednak z sikaniem. Piesek bardzo dużo sika. Gdy przyjdzie do domu znów się wysika choć na spacerze sikał z trzy razy. W nocy piesek śpi więc nie ma problemu.
Ma on dopiero trzy miesiące więc czy możliwe, że po jakimś czasie oduczy sikać się w domu ?

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mój też na początku dużo sikał. Zresztą teraz (3 miesiące) niewiele się zmieniło. Może o kilka razy rzadziej, ale jednak sika sika sika. Ale dużo się bawi i pije sporo wody, wiec to chyba nie dziwota, że mały pęcherzyk niewiele mieści. 

Posted

A mój szczeniak wcale tak dużo nie sikał. Od samego początku czyli od 7 tygodnia życia sika co 2,3 godziny. A nawet w wieku 3 miesięcy pozostawiona sama w domu przez 8 godzin nic nie narobiła. Wiec sikanie tak częste co 30 min jest dla mnie nienormalne.

Posted

i co tuti? byłaś/byłeś z psem na badaniu moczu?

Od 3 tygodni w domu zagościł szczeniak razy West. Na początku w domu robił kupki i siku. Od 2 tygodni kupki w domu nie zrobił. Problem jest jednak z sikaniem. Piesek bardzo dużo sika. Gdy przyjdzie do domu znów się wysika choć na spacerze sikał z trzy razy. W nocy piesek śpi więc nie ma problemu.
Ma on dopiero trzy miesiące więc czy możliwe, że po jakimś czasie oduczy sikać się w do