MARCHEWA Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 auraa napisał(a):napisz w tytula,że prosisz o ogłoszenia i allegro na poprzedniej stronie napisałam,że ogłosiłam go w Allegro i ale.gratka Quote
agamika Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 gosia_08 zarejestruj sie na adopcje.org , tam też go ogłoś( tam można dodawać psiaki ,tylko jak się ma osobistuy kontakt z danym [sem). Na psy.pl tez jest koncik adopcyjny . A może ktoś mógłby w Warszawie w lecznicach powiesić ogłoszenia?Tylko raczej ze zdjęciami chyba by sie przydały? Quote
Edi100 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jest Fotka:) Śliczny maluszek pilnie szuka domu! Quote
gosia_08 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 dam ogloszenia na stronach o ktorych piszesz jesli ktos chetny znalazlby sie w warszawie nie ma problemu z transportem Quote
gosia_08 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 troche niewyrazne,ale potem zrobie lepsze Quote
MARCHEWA Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 maluch ma jednego obserwatora na Allegro,może ktoś się zdecyduje i maluszka pokocha:loveu: Quote
gosia_08 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 dzwonila jedna osoba,ale ma jeszcze sie zastanowic,wiec jakas nadzieja i odzew jest dziekuje za pomoc...psiak-jak na razie Maksio- sie najadl i spi,albo sie bawi kostka,gryzie ja uparcie...bidulek z niego,ale slodki:loveu: Quote
Edi100 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Oj to kciuki potrzebne. Trzymamy!!! Tylko żeby domek kochający był! Quote
auraa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 podnoszę pieseczka,jest śliczny ale na zdjęciu ma smutne oczka :shake: Quote
oktawia6 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 pamiętajcie dziewczęta o rozwadze-nie przypadkowa osoba do adopcji tylko sprawdzić dom wybadać sytuację, pełna procedura Quote
Edi100 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Oczka smutne, fakt. Może ciut zdziwione? Oby było szybko w nich widac szczenięcą radość i miłość kochającego domku!:loveu: Quote
MARCHEWA Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 oj,tak piesek musi trafić do najlepszego domku pod słońcem;) Quote
gosia_08 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 oto inne zdjecia pieska,ktory powoli odzyskuje sily Quote
Guest monia3a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Tylko się zakochać :loveu: Szczeniaczek musi znaleść kochający dom wystarczająco już wycierpiał w tak króciutkim swoim życiu Trzymam kciuki za maleństwo Quote
paros Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jaki śliczny :lol: trzeba ogłaszać psiaczka :roll: Quote
Zalosia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 piesek jest piękny, no a przede wszystkim to szczeniak, domek znajdzie się, tylko trzeba ogłosić, spróbujcie z ogłoszeniami w lecznicach wet., czy w gazecie, np. jakiejś lokalnej, poza tym doskonale rozumiem sytuację, sama mam siedem psów (same znajdy) i podejrzewam, że każdy nowy psiak będzie już dużym problemem, trzeba jednak intensywnie działać, bo z każdym dniem, coraz bardziej maluch się przywiązuje, no a wy do niego Quote
gosia_08 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 jutro mam zamiar rozwiescic troche ogloszen,ale zrobie to w konstancinie jak i tutaj gdzie obecnie przebywam czyli glownie beda to okolice warszawy z sama warszawa bedzie trudniej bo rzadko tam bywam i za bardzo nie wiem gdzie sa lecznice dla zwierzat,wiec moze jakby ktos z Was mial 'pod nosem' lecznice moze by wywiesil ogloszenie,bylabym bardzo bardzo wdzieczna dziekuje! Quote
beka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Gosia mam ogłoszenia o szczeniakach , ale została sunia. Wczoraj miałam pytania o pieska. Jakby sie ktoś pytała odeśle do CIbie. Moze być? Quote
gosia_08 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 jak na razie dzownila jedna osoba ktora chciala raczej psa obronnego... ja mysle ze ten szczeniak bedzie sredniej wielkosci ale jest kochany nadal mam nadzieje ze szybko znajdzie cieply dom a wiec do gory! Quote
Recommended Posts