Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosia_08 zarejestruj sie na adopcje.org , tam też go ogłoś( tam można dodawać psiaki ,tylko jak się ma osobistuy kontakt z danym [sem).
Na psy.pl tez jest koncik adopcyjny . A może ktoś mógłby w Warszawie w lecznicach powiesić ogłoszenia?Tylko raczej ze zdjęciami chyba by sie przydały?

Posted

dzwonila jedna osoba,ale ma jeszcze sie zastanowic,wiec jakas nadzieja i odzew jest
dziekuje za pomoc...psiak-jak na razie Maksio- sie najadl i spi,albo sie bawi kostka,gryzie ja uparcie...bidulek z niego,ale slodki:loveu:

Guest monia3a
Posted

Tylko się zakochać :loveu:

Szczeniaczek musi znaleść kochający dom
wystarczająco już wycierpiał w tak króciutkim swoim życiu
Trzymam kciuki za maleństwo

Posted

piesek jest piękny, no a przede wszystkim to szczeniak, domek znajdzie się, tylko trzeba ogłosić, spróbujcie z ogłoszeniami w lecznicach wet., czy w gazecie, np. jakiejś lokalnej, poza tym doskonale rozumiem sytuację, sama mam siedem psów (same znajdy) i podejrzewam, że każdy nowy psiak będzie już dużym problemem, trzeba jednak intensywnie działać, bo z każdym dniem, coraz bardziej maluch się przywiązuje, no a wy do niego

Posted

jutro mam zamiar rozwiescic troche ogloszen,ale zrobie to w konstancinie jak i tutaj gdzie obecnie przebywam czyli glownie beda to okolice warszawy

z sama warszawa bedzie trudniej bo rzadko tam bywam i za bardzo nie wiem gdzie sa lecznice dla zwierzat,wiec moze jakby ktos z Was mial 'pod nosem' lecznice moze by wywiesil ogloszenie,bylabym bardzo bardzo wdzieczna
dziekuje!

Posted

Gosia mam ogłoszenia o szczeniakach , ale została sunia. Wczoraj miałam pytania o pieska. Jakby sie ktoś pytała odeśle do CIbie. Moze być?

Posted

jak na razie dzownila jedna osoba ktora chciala raczej psa obronnego...
ja mysle ze ten szczeniak bedzie sredniej wielkosci ale jest kochany

nadal mam nadzieje ze szybko znajdzie cieply dom

a wiec do gory!