gosia_08 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witam Niedawno przyblakala sie do nas suczka,zalozylam watek na dogomanii- http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73977 ....a dzisiaj znowu znalazlam psiaka.Jest to szczeniak-pies,strasznie wychudzony,mozna mu policzyc zebra,ledwo trzyma sie na nogach: http://images26.fotosik.pl/20/8aaa1d6258f0b56a.jpg Piesek nie moze u nas zostac,suczka o ktorej pisalam prawdopodbnie u nas juz zostanie wiec razem bedziemy miec 4 psy i 2 koty wiec niestety nie mozemy tego szczeniaka przygarnac. Prosze o pomoc,moze ktos go przygranie-chociaz tymczasowo albo zna adres do schroniska w Warszawie lub blisko-gdzie psy zyja w troche lepszych warunkach niz to zazwyczaj bywa w schroniskach. Prosze o kontakt 0600465193 0600257827 Prosze o pomoc!!!!! P.S.....nie rozumiem jednak ludzi,najgorszy gatunek z mozliwych,szkoda slow.... Quote
auraa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 na zdjęciu nic nie widzę. Jakiej wielkości jest szczeniak ? suczka czy piesek? Napisz coś więcej. Quote
Edi100 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Boziu, jaki maciupek:(:-( DT pilny:-( :-( :-( Schron to pewna śmierć dla takiego maluszka, jeszcze wychudzonego:-( Quote
Edi100 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Nie oddawaj go do schronu. On napewno szybko domek znajdzie! Quote
Edi100 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Masz dobre serduszko. Kto pomoże ogłaszać szczeniorka??? Pilne!Bardzo prosimy:-( Quote
gosia_08 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 jest to pies,ma czarna siersc,klapouch,jest malutki siega troche powyzej kostki,ma dosc dlugie lapy,wiec trudno stwierdzic czy bedzie duzy czy raczej maly bylam z nim u weterynarza,dal mu jakies proszki i zastrzyk,ale ten psiak nie ma na nic sily. dalam mu jedzenie ale zwymiotowal bo ma tak maly zoladek moze i mam dobre serce ale nie zalezy to ode mnie,moi rodzice sie buntuja....kilka dni moze u nas pobyc ale trzeba jak najszybciej znalezc mu dom,wiem ze schronienie to nie jest wyjscie ale co mam zrobic?kilka dni temu juz przygranelismy sunie o ktorej juz pisalam na dogomanii.... prosze o pomoc jutro zrobie mu lepsze zdjecia Quote
auraa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 co u pieska? Czy zaczął jeśc? moze powinien dostac kroplówke wzmacniająca? Trzymam kciuki. Gdzie jest szczeniak? Quote
gosia_08 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 piesek dostal zastrzyk,leki na odrobaczenie,wrocil mu apetyt,weterynarz nie mowil nie o kroplowce,jest o wiele lepiej niz wczoraj,macha ogonkiem,juz nie wymiotuje,jest bardzo grzeczny,zalatwia sie na dworze nadal szuka domu!!!!! Quote
gosia_08 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 pies jest w przykorach,60 km od warszawy,ale w razie potrzeby nie ma problemu z transportem do samej warszawy,jest bardzo grzeczny w samochodzie Quote
auraa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Gosiu musisz częściej pisać. Jest malutki i na pewno szybko znajdzie domek.Ja go szukałam i znalazłam na 12 stronie a tam nikt nie zagląda :shake: Quote
auraa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Cieszę sie że jest lepiej. Uratowałas mu życie :lol: Quote
Guest monia3a Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Szkoda, że jest tak daleko :sad: nie mam możliwosci dojazdu a tak mimo to jest śliczny i szubko znajdzie domek ... Quote
gosia_08 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 mam nadzieje ze szybko znajdzie dom bo jest slodki! gdzie moge jeszcze w internecie napisac ogloszenie??? napisalam na 4lapy,ale rozwieszac ogloesznia w okolicy to nie ma sensu.... Quote
oktawia6 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 temu maleństwo przydałaby się kroplówka wzmacniająca skoro pokarm zwraca, przydałabo się zabezpieczyć p/kleszczom-tak ludzie to podłe padalce-:shake: takim malutkim szczeniakom trudno w schronisku-ale może ktoś pomoże z dogomaniaków lub oglądających forum:roll: Quote
Guest monia3a Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 gosia_08 napisał(a):gdzie moge jeszcze w internecie napisac ogloszenie??? napisalam na 4lapy,ale rozwieszac ogloesznia w okolicy to nie ma sensu.... Nie wiem jak w Wawce ale poszukaj jakieś serwisy Warszawskie gdzie można dać bezpłatne ogłoszenie Quote
MARCHEWA Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ogłoszenie na ale.gratce: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/608693_piekny_szczeniak_szuka_domu.html jeżeli coś tam się nie zgadza to mogę poprawić;) Quote
MARCHEWA Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 I maluch na Allegro;) : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=213858858 Trzymam kciuki za domek. Quote
gosia_08 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 dziekuje bardzo za pomoc! co do kroplowki piesek juz jej nie potrzebuje,zreszta sam weterynarz nie mowil nic o kroplowce,dal na odrobaczenie leki i jakis zastrzyk pewnie wzmacniajacy piesek juz je i nie wymiotuje,bawi sie i jest o wiele zywszy niz wczoraj,kiedy jak sie juz przewrocil na bok w samochodzie nie mial sily wstac....ale juz jest dobrze,mysle ze sytuacja jest opanowana,trzeba go podpasc bo mozna mu zebra policzyc... Quote
agamika Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 A ma ogłoszenia na necie? warto tez plakaty zrpbić i np w jakis lecznicach porozwieszać, czy sklepach zoologicznych. Quote
gosia_08 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 porozwieszam ogloszenia w lecznicach ale tutaj w okolicy gdzie go znalazlam to szkoda czasu... Quote
gosia_08 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 ..nie chce oddawac go na paluch i na pewno tego nie zrobie,bedzie to najgorsze wyjscie z mozliwych dlatego do gory! Quote
auraa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 napisz w tytula,że prosisz o ogłoszenia i allegro Quote
Recommended Posts