Volturnus Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) TORUŃ 17.VIII.2014 (CWC) Sędzia: Ewa Stolarska zmiana sędziego : Elżbieta Augustyniak PSY Klasa szczeniąt: [FONT=Tahoma]Jazgar WALKER [/FONT]Klasa młodzieży: [FONT=Tahoma]CARNELLO Przechodzka Preria nb [/FONT] Klasa pośrednia: [FONT=Tahoma]LAND OF PROMISE Apocalipto [/FONT]Klasa otwarta: [FONT=Tahoma]PRINCE GORDON Apocalipto (Rosja) [/FONT]SUKI [I][I] [I]Klasa młodzieży: [FONT=Tahoma]Dd's Daenerys Targaryen Dan Danilo [/FONT]MASUMI Volturnus nb pozdr Edited August 17, 2014 by Volturnus Quote
Volturnus Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 Niestety zmieniono sędziego i nie było sensu po raz trzeci w klasie młodzieży jechać do Pani Augustyniak... złożyłam oficjalną rezygnację z uczestnictwa i czekam na odpowiedź (przed wystawą się jej nie doczekałam :roll:) ... Quote
kira Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='Volturnus'][CENTER][B][SIZE=4]TORUŃ 17.VIII.2014 (CWC) [/SIZE][/B] [I]Sędzia:[/I] Ewa Stolarska [COLOR=#ff0000]zmiana sędziego : Elżbieta Augustyniak[/COLOR] [B]PSY[/B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/CENTER] [I][I][B] [I]Klasa szczeniąt: [/I][/B][/I][/I][FONT=Tahoma]Jazgar WALKER - nb [/FONT][I][I][B][I][I][I]Klasa młodzieży: [/I][/I][/I][/B][/I][/I][FONT=Tahoma]CARNELLO Przechodzka Preria [B]nb[/B] [/FONT][I][I][B][I][I][I] Klasa pośrednia: [/I][/I][/I][/B][/I][/I][FONT=Tahoma]LAND OF PROMISE Apocalipto - CWC , NDPwR , BOB [/FONT][I][I][B][I][I][I]Klasa otwarta: [/I][/I][/I][/B][/I][/I][FONT=Tahoma]PRINCE GORDON Apocalipto (Rosja) - CWC [/FONT][I][I][B][I][I][I][B][CENTER][B]SUKI[/B][/CENTER] [/B][/I][/I][/I][/B][B][I][I][I][B][I][I] [I]Klasa młodzieży: [/I][/I][/I][/B][/I][/I][/I][/B][/I][/I][FONT=Tahoma]Dd's Daenerys Targaryen Dan Danilo - ( oceniona poza konkurencją ) [/FONT]MASUMI Volturnus [B]nb[/B] pozdr[/QUOTE] Pozdrawiam ! Quote
Grom56 Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Nam też jest przykro ,bo trzecia ocena od Pani Augustyniak w niczym nam nie pomoże,skoro zmieniają sędziego to szanując wystawców powinien być wyjątek w regulaminie wystawowym i w takich przypadkach respektować drugi tytuł od tego samego sędziegojeżeli pies go dostanie.My też zaprotestowaliśmy. Quote
bety Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 W tym roku na polskich wystawach powtarzają się dwa nazwiska p. E. Augustyniak i p. I. Krasowska - Salamon [doliczyłam się jak do tej pory u obu pań po 8 wystaw na których oceniały AA]. Pierwsza "panuje" w centralnej i północnej Polsce, druga na południu. Jak dla mnie trochę to nie fair :shake: w stosunku do wystawców. A potem się dziwią czemu mało ludzi się zgłasza. :roll: Pzdr Quote
Recommended Posts