Gina&Lex Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Czy w Polsce jest hodowla tych psiaków? Bardzo mi się podobają i chciałabym takiego pieska kupić (w bliższejlub dalszej przyszłości). nie zauważyłam, że już jest taki temat, można usunąć Quote
Saskja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 A gdzie jest taki temat? O gończym Schillera i fińskim to owszem, ale o smalandach chyba jeszcze nikt nie pisał. Quote
Gina&Lex Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 jest pod spodem "gończy fiński.... " ale wy tu rządzicie, dobrze, zna ktoś hodowlę w Polsce? Quote
jefta Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Gończy fiński to Finskstovare/Suomenajkoira FCI 51 rasa fińska Gończy smalandzki to Smålandsstövare FCI 129, rasa szwedzka, zresztą wyglądają zupełnie inaczej:razz: Quote
Gina&Lex Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Rety.. pomyliłam się, wybaczcie. Czytałam tamtem wątek i wydawało mi się że jest wzmianka o tych gończych. Wiem że się różnią ;) Quote
Recommended Posts