Izabela124. Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Ty$ka napisał(a):Do W-wy mi nie po drodze :(Możemy na jakiejś wystawie się spotkać :) W tym roku jeszcze planuję Wawa, jesienną i zimową w NDM, Kielce i raczej tyle Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 W tym cały dowcip polega na tym, że ja na wystawy nie jeżdżę. ;) Nawet w Lublinie jeszcze nigdy nie byłam :D Quote
Izabela124. Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Ty$ka napisał(a):W tym cały dowcip polega na tym, że ja na wystawy nie jeżdżę. ;) Nawet w Lublinie jeszcze nigdy nie byłam :D No to nie będzie nam dane poznać się i nie zobaczysz na żywo mych potworków :eviltong: Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Izabela124. napisał(a):No to nie będzie nam dane poznać się i nie zobaczysz na żywo mych potworków :eviltong: Nie planujecie wakacji na Roztoczu przypadkiem? :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Ty$ka napisał(a):Nie planujecie wakacji na Roztoczu przypadkiem? :evil_lol:Jak na razie nie i nie zapowiada się :eviltong: Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Izabela124. napisał(a):Jak na razie nie i nie zapowiada się :eviltong: Pfff, to od razu powiedz, że nas nie lubisz i nie chcesz nas poznać (szczególnie jak Was zaprowadzę do lasu i tam się zgubimy :evil_lol:), a nie ukrywasz to brakiem takich planów :placz: :shake: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Ty$ka napisał(a):Pfff, to od razu powiedz, że nas nie lubisz i nie chcesz nas poznać (szczególnie jak Was zaprowadzę do lasu i tam się zgubimy :evil_lol:), a nie ukrywasz to brakiem takich planów :placz: :shake: :diabloti:Ha ha odkryłaś mój zamiar :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Izabela124. napisał(a):Ha ha odkryłaś mój zamiar :evil_lol: Przede mną się nic nie ukryje :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Ty$ka napisał(a):Przede mną się nic nie ukryje :diabloti:Jesteś gorsza od takiej babci osiedlowej, która wszystko wie :diabloti: Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Izabela124. napisał(a):Jesteś gorsza od takiej babci osiedlowej, która wszystko wie :diabloti: Potraktuję to jak komplement :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Ty$ka napisał(a):Potraktuję to jak komplement :diabloti:Ha ha ha A tak serio to może kiedyś zawitam w Twe rejony :) Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Izabela124. napisał(a):Ha ha ha A tak serio to może kiedyś zawitam w Twe rejony :) Czyżbym Cię zagięła? :diabloti: A ta serio już... bardzo byłoby mi miło ;) Quote
Vectra Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Ty$ka']Przede mną się nic nie ukryje :diabloti: Quote
BlackDream Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Witamy psiaki i ich pańcię, pewnie nas już nawet nie pamiętasz, ale to nic, przypominamy się :eviltong: Znowu tyle storn do nadrobienia :mdleje: Pozdrawiamy :) Quote
Izabela124. Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Ptysiak napisał(a):Dobry wieczór :)Dzień dobry :) Ty$ka napisał(a):Czyżbym Cię zagięła? :diabloti: A ta serio już... bardzo byłoby mi miło ;)Nie ma czym :eviltong: Może kiedyś się uda :) Vectra napisał(a):http://www.kishka.xaa.pl/demot/monitoring.jpgO to właśnie mi chodziło :D BlackDream napisał(a):Witamy psiaki i ich pańcię, pewnie nas już nawet nie pamiętasz, ale to nic, przypominamy się :eviltong: Znowu tyle storn do nadrobienia :mdleje: Pozdrawiamy :)Oczywiście, że Cię pamiętam :) Quote
justysiek Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Iza będziesz w Kielcach? bo ja może też będę:) Quote
Izabela124. Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 justysiek napisał(a):Iza będziesz w Kielcach? bo ja może też będę:)Na razie planuję być, ale to daleko, więc nie wiem co z tego wyjdzie :) Quote
Kaaasia Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Iza o której zaczynacie i na którym ringu? Quote
Izabela124. Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Kaaasia napisał(a):Iza o której zaczynacie i na którym ringu?Ring 15, godz nie wiem, ale chyba pierwsze wchodzą Quote
Recommended Posts