Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Póki co to nic nie wiadomo, wszystko więc da się dostosować :)[/FONT]No to supcio :) tylko pamiętajcie, że ja tu przez maj jestem, więc tak streszczajcie się z tym spacerkiem :D

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']No to supcio :) tylko pamiętajcie, że ja tu przez maj jestem, więc tak streszczajcie się z tym spacerkiem :D

[FONT=Georgia]tylko maj? :crazyeye:
trzeba zapytać Rastowej czy w maju da radę psa ogarnąć :)
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tylko maj? :crazyeye:
trzeba zapytać Rastowej czy w maju da radę psa ogarnąć :)
[/FONT]
Tak, to są miesięczne praktyki :) Chyba do 27 maja będę

Posted

[quote name='Izabela124.']Tak, to są miesięczne praktyki :) Chyba do 27 maja będę[/QUOTE]

Szkoda że nie tydzień wcześniej kończysz :(

Posted

Baby wstrętne, ustalono do tej pory, ze wysiadka na Dworcu gł. (Gdynia główna) ja bym była z Krasnalem na peronie i oczekiwała Was z transparentami powitalnymi.
Potem ruszamy w stronę Batorego skąd zabieramy Martynę i na plażę, bulwar no i jesteśmy na polance.
Tylko jeszcze godzina i dokładny dzień, z dniem czekamy na Martynę ale jak już wspominam w co drugim poście - mi bardziej odpowiada jednak późniejszy, ale w razie co to na wcześniejszym się zjawię.

Posted

[FONT=Georgia]Godzinę myślę że dostosuje się pod Bobikową bo to ona ma najciekawszą drogę do przebycia.
A na ten alkohol to brak mi słów...nie wolno! :shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']Izabela, jak tak się włóczysz po PL, to pamiętaj o W-wie.Bo te Wasze gazetki to juz mnie "z letka wkurzają".... juz nie wspomnę o kurzu jako takim;)

Pzdr.

Ja cały czas pamiętam o gazetkach, jesli uda mi się pojechać na wystawę do Krakowa to zajadę i zabiorę ;)