Izabela124. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Póki co to nic nie wiadomo, wszystko więc da się dostosować :)[/FONT]No to supcio :) tylko pamiętajcie, że ja tu przez maj jestem, więc tak streszczajcie się z tym spacerkiem :D Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Izabela124.']No to supcio :) tylko pamiętajcie, że ja tu przez maj jestem, więc tak streszczajcie się z tym spacerkiem :D [FONT=Georgia]tylko maj? :crazyeye: trzeba zapytać Rastowej czy w maju da radę psa ogarnąć :) [/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tylko maj? :crazyeye: trzeba zapytać Rastowej czy w maju da radę psa ogarnąć :) [/FONT] Tak, to są miesięczne praktyki :) Chyba do 27 maja będę Quote
Iza. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Izabela124.']Tak, to są miesięczne praktyki :) Chyba do 27 maja będę[/QUOTE] Szkoda że nie tydzień wcześniej kończysz :( Quote
Izabela124. Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Iza.']Szkoda że nie tydzień wcześniej kończysz :([/QUOTE]Dlaczego??? Quote
Pusiakowa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Izabela124.']Tak :) Tylko, że ja to pewnie tylko w niedzielę będę mogła[/QUOTE] piwko w plecak i jechana :diabloti: Quote
Iza. Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Izabela124.']Dlaczego???[/QUOTE] do radomia byś przyjechała :P Quote
Izabela124. Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Pusiakowa']piwko w plecak i jechana :diabloti:[/QUOTE]Albo wódeczka :evil_lol: [quote name='Iza.']do radomia byś przyjechała :P[/QUOTE]W Białym będę :lol: Quote
Pusiakowa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Izabela124.']Albo wódeczka :evil_lol:[/QUOTE] Też może być :D Chociaż mam niemiłe wspomnienia. :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Pusiakowa']Też może być :D Chociaż mam niemiłe wspomnienia. :evil_lol:[/QUOTE]Oj tam, ze mną musisz wypić :D Quote
Pusiakowa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Oj tam, ze mną musisz wypić :D[/QUOTE] jak rozkaz to rozkaz :diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Cienka']Witam się :)[/QUOTE]Witaj :) [quote name='Pusiakowa']jak rozkaz to rozkaz :diabloti:[/QUOTE]Ha ha takie rozkazy to bym mogła codziennie dostawać :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Izabela124.'] Ha ha takie rozkazy to bym mogła codziennie dostawać :evil_lol:[/QUOTE] Ja też :D:D:D Quote
Izabela124. Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Pusiakowa']Ja też :D:D:D[/QUOTE]Mamy ze sobą dużo wspólnego ha ha Quote
Pusiakowa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Izabela124.']Mamy ze sobą dużo wspólnego ha ha[/QUOTE] w końcu Polacy co do jednego to zawsze się zgodzą :D Quote
Izabela124. Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Pusiakowa']w końcu Polacy co do jednego to zawsze się zgodzą :D[/QUOTE] Ha ha masz całkowitą rację :D Quote
Onomato-Peja Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Baby wstrętne, ustalono do tej pory, ze wysiadka na Dworcu gł. (Gdynia główna) ja bym była z Krasnalem na peronie i oczekiwała Was z transparentami powitalnymi. Potem ruszamy w stronę Batorego skąd zabieramy Martynę i na plażę, bulwar no i jesteśmy na polance. Tylko jeszcze godzina i dokładny dzień, z dniem czekamy na Martynę ale jak już wspominam w co drugim poście - mi bardziej odpowiada jednak późniejszy, ale w razie co to na wcześniejszym się zjawię. Quote
jonQuilla Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [FONT=Georgia]Godzinę myślę że dostosuje się pod Bobikową bo to ona ma najciekawszą drogę do przebycia. A na ten alkohol to brak mi słów...nie wolno! :shake:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Izabela, jak tak się włóczysz po PL, to pamiętaj o W-wie.Bo te Wasze gazetki to juz mnie "z letka wkurzają".... juz nie wspomnę o kurzu jako takim;) Pzdr. Quote
Iza. Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Izabela, jak tak się włóczysz po PL, to pamiętaj o W-wie.Bo te Wasze gazetki to juz mnie "z letka wkurzają".... juz nie wspomnę o kurzu jako takim;) Pzdr. Ja cały czas pamiętam o gazetkach, jesli uda mi się pojechać na wystawę do Krakowa to zajadę i zabiorę ;) Quote
Pusiakowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] A na ten alkohol to brak mi słów...nie wolno! :shake:[/FONT] Tyś nie Polak :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 A może po prostu nie chce spijać nieletniej? :shake: Martyna ty alkoszpanerko. :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Onomato-Peja']A może po prostu nie chce spijać nieletniej? :shake: Martyna ty alkoszpanerko. :eviltong:[/QUOTE] Przecież se żartujemy. Quote
Onomato-Peja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Pusiakowa']Przecież se żartujemy.[/QUOTE] Czy Ty uważasz MNIEM za tak tępą? :D Quote
Recommended Posts