Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie planuje, mamy 2 psy i Valtera pod opieka to starczy :) po za tym grzywki sa za drogie zeby nas bez pracy od tylu lat bylo stac :( ale to jest marzenie Tz - druga ukochana rasa po jamnikach

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

deer_1987 napisał(a):
nie planuje, mamy 2 psy i Valtera pod opieka to starczy :) po za tym grzywki sa za drogie zeby nas bez pracy od tylu lat bylo stac :( ale to jest marzenie Tz - druga ukochana rasa po jamnikach

Grzywki wcale takie drogie nie są. Są droższe rasy. Jeszcze mam trochę fotek z tego spacerku, więc TZ będzie miał co oglądać. Na wystawie też dużo fotek robiłam grzywkom

Posted

deer_1987 napisał(a):
Super! to czekam i u nas zaraz zaczne wstawiac foty jak tylko do kazdego zajrze :)

Wiesz co u nas sa drogie ok 12-17 tys kr czyli 4.500-6.700
Ale u was są też większe pensje, a nie takie jak w Pl, więc to nie jest dużo

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ale u was są też większe pensje, a nie takie jak w Pl, więc to nie jest dużo

No ale to trzeba miec najpierw taka pensje :D

A sa tez rozne bo np za prace z gazetami w nocy dostajesz ok 7 tys jak pracujesz 28 dni w miesiacu czyli ok 3.500 zl

Posted

deer_1987 napisał(a):
No ale to trzeba miec najpierw taka pensje :D

A sa tez rozne bo np za prace z gazetami w nocy dostajesz ok 7 tys jak pracujesz 28 dni w miesiacu czyli ok 3.500 zl
Niby tak. To trzeba znaleźć lepszą pracę niż z gazetami

Posted

mojemu tz grzywacze się kategorycznie nie podobają -no moze udało by mi się go namówić, ale na owłosioną wersję.
Jamników tez niestety nie lubi:/ podobnie jak większość ras, które mi się podobają...

Posted

Sylwia K napisał(a):
mojemu tz grzywacze się kategorycznie nie podobają -no moze udało by mi się go namówić, ale na owłosioną wersję.
Jamników tez niestety nie lubi:/ podobnie jak większość ras, które mi się podobają...
Grzywacze są świetne i nagusy i puchacze

Posted

Izabela124. napisał(a):
Niby tak. To trzeba znaleźć lepszą pracę niż z gazetami

to trzeba miec znajomosci bo wiesz mowic ze trzeba zanlesc to sobie mozna mowic jak ja od 6 a on od 9 lat szukamy i tylko albo gazety albo sprzatanie mimo dobrych szkol ale nie ma znajomosci to nie ma pracy

Posted

deer_1987 napisał(a):
to trzeba miec znajomosci bo wiesz mowic ze trzeba zanlesc to sobie mozna mowic jak ja od 6 a on od 9 lat szukamy i tylko albo gazety albo sprzatanie mimo dobrych szkol ale nie ma znajomosci to nie ma pracy
Wspólczuję wam. Ale poddawać się nie można. A Twoje forum jeszcze istnieje? Bo chciałam dziś wejść, ale jakiś błąd mi się pojawia

Posted

Izabela124. napisał(a):
Wspólczuję wam. Ale poddawać się nie można. A Twoje forum jeszcze istnieje? Bo chciałam dziś wejść, ale jakiś błąd mi się pojawia

No niestety nowa szkola Tz konczy sie jakos w grudniu 2010 i tez nie zapowiada sie zeby byla praca jak obiecywali a dlug u takiej organizacji co pozycza jak studiujesz rosnie.. nic nie ede zasmiecac watku :D

nie ma, skasowalam jakis tydzien temu chyba

Posted

deer_1987 napisał(a):
No niestety nowa szkola Tz konczy sie jakos w grudniu 2010 i tez nie zapowiada sie zeby byla praca jak obiecywali a dlug u takiej organizacji co pozycza jak studiujesz rosnie.. nic nie ede zasmiecac watku :D

nie ma, skasowalam jakis tydzien temu chyba
Może jednak znajdzie pracę :)
O, to już wiem czemu nie mogłam dziś na nie wejść

Posted

Izabela124. napisał(a):
Może jednak znajdzie pracę :)
O, to już wiem czemu nie mogłam dziś na nie wejść

Teraz na wakacje nawet nie chca mu dac a co dopiero cos na stale...

Ja musze sie wrocic pare stron i zobaczyc czy nowe fotki Oli byly :)

Posted

Shel napisał(a):
To ja proszę o bobikowe :)

Ok, w takim razie kolejne będą bobikowe
deer_1987 napisał(a):
Teraz na wakacje nawet nie chca mu dac a co dopiero cos na stale...

Ja musze sie wrocic pare stron i zobaczyc czy nowe fotki Oli byly :)
Też planuję na wakacje pracować.
Nie dawałam ostatnio fotek, na których jest Ola

Posted

Izabela124. napisał(a):
Też planuję na wakacje pracować.
Nie dawałam ostatnio fotek, na których jest Ola

No tylko ze zadne z nas nawet na wakacje nie dostaj szansy chociaz sie dzownic pisze mail zglasza na oglosenia :( a co dopiero prace na stale...

No to poczekam spokojnie. bo cos czytalam ze mialas jakies z wystawy tez?

Posted

deer_1987 napisał(a):
No tylko ze zadne z nas nawet na wakacje nie dostaj szansy chociaz sie dzownic pisze mail zglasza na oglosenia :( a co dopiero prace na stale...

No to poczekam spokojnie. bo cos czytalam ze mialas jakies z wystawy tez?
Ola nie ma żadnych nowych zdjęć
Tak, mam z wystawy w Radomiu