taxelina Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 nie planuje, mamy 2 psy i Valtera pod opieka to starczy :) po za tym grzywki sa za drogie zeby nas bez pracy od tylu lat bylo stac :( ale to jest marzenie Tz - druga ukochana rasa po jamnikach Quote
Izabela124. Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 deer_1987 napisał(a):nie planuje, mamy 2 psy i Valtera pod opieka to starczy :) po za tym grzywki sa za drogie zeby nas bez pracy od tylu lat bylo stac :( ale to jest marzenie Tz - druga ukochana rasa po jamnikach Grzywki wcale takie drogie nie są. Są droższe rasy. Jeszcze mam trochę fotek z tego spacerku, więc TZ będzie miał co oglądać. Na wystawie też dużo fotek robiłam grzywkom Quote
taxelina Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Super! to czekam i u nas zaraz zaczne wstawiac foty jak tylko do kazdego zajrze :) Wiesz co u nas sa drogie ok 12-17 tys kr czyli 4.500-6.700 Quote
Izabela124. Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 deer_1987 napisał(a):Super! to czekam i u nas zaraz zaczne wstawiac foty jak tylko do kazdego zajrze :) Wiesz co u nas sa drogie ok 12-17 tys kr czyli 4.500-6.700Ale u was są też większe pensje, a nie takie jak w Pl, więc to nie jest dużo Quote
taxelina Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Izabela124. napisał(a):Ale u was są też większe pensje, a nie takie jak w Pl, więc to nie jest dużo No ale to trzeba miec najpierw taka pensje :D A sa tez rozne bo np za prace z gazetami w nocy dostajesz ok 7 tys jak pracujesz 28 dni w miesiacu czyli ok 3.500 zl Quote
Izabela124. Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 deer_1987 napisał(a):No ale to trzeba miec najpierw taka pensje :D A sa tez rozne bo np za prace z gazetami w nocy dostajesz ok 7 tys jak pracujesz 28 dni w miesiacu czyli ok 3.500 zlNiby tak. To trzeba znaleźć lepszą pracę niż z gazetami Quote
Sylwia K Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 mojemu tz grzywacze się kategorycznie nie podobają -no moze udało by mi się go namówić, ale na owłosioną wersję. Jamników tez niestety nie lubi:/ podobnie jak większość ras, które mi się podobają... Quote
Izabela124. Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Sylwia K napisał(a):mojemu tz grzywacze się kategorycznie nie podobają -no moze udało by mi się go namówić, ale na owłosioną wersję. Jamników tez niestety nie lubi:/ podobnie jak większość ras, które mi się podobają...Grzywacze są świetne i nagusy i puchacze Quote
Izabela124. Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 To już wszystkie zdjęcia z tego spacerku. Więcej nie posiadam. Następne w kolejce są Bobikowe lub z wystawy.Pozdrawiam Quote
taxelina Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Izabela124. napisał(a):Niby tak. To trzeba znaleźć lepszą pracę niż z gazetami to trzeba miec znajomosci bo wiesz mowic ze trzeba zanlesc to sobie mozna mowic jak ja od 6 a on od 9 lat szukamy i tylko albo gazety albo sprzatanie mimo dobrych szkol ale nie ma znajomosci to nie ma pracy Quote
Izabela124. Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 deer_1987 napisał(a):to trzeba miec znajomosci bo wiesz mowic ze trzeba zanlesc to sobie mozna mowic jak ja od 6 a on od 9 lat szukamy i tylko albo gazety albo sprzatanie mimo dobrych szkol ale nie ma znajomosci to nie ma pracyWspólczuję wam. Ale poddawać się nie można. A Twoje forum jeszcze istnieje? Bo chciałam dziś wejść, ale jakiś błąd mi się pojawia Quote
taxelina Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Izabela124. napisał(a):Wspólczuję wam. Ale poddawać się nie można. A Twoje forum jeszcze istnieje? Bo chciałam dziś wejść, ale jakiś błąd mi się pojawia No niestety nowa szkola Tz konczy sie jakos w grudniu 2010 i tez nie zapowiada sie zeby byla praca jak obiecywali a dlug u takiej organizacji co pozycza jak studiujesz rosnie.. nic nie ede zasmiecac watku :D nie ma, skasowalam jakis tydzien temu chyba Quote
Izabela124. Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 deer_1987 napisał(a):No niestety nowa szkola Tz konczy sie jakos w grudniu 2010 i tez nie zapowiada sie zeby byla praca jak obiecywali a dlug u takiej organizacji co pozycza jak studiujesz rosnie.. nic nie ede zasmiecac watku :D nie ma, skasowalam jakis tydzien temu chybaMoże jednak znajdzie pracę :) O, to już wiem czemu nie mogłam dziś na nie wejść Quote
taxelina Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Izabela124. napisał(a):Może jednak znajdzie pracę :) O, to już wiem czemu nie mogłam dziś na nie wejść Teraz na wakacje nawet nie chca mu dac a co dopiero cos na stale... Ja musze sie wrocic pare stron i zobaczyc czy nowe fotki Oli byly :) Quote
Izabela124. Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Shel napisał(a):To ja proszę o bobikowe :) Ok, w takim razie kolejne będą bobikowe deer_1987 napisał(a):Teraz na wakacje nawet nie chca mu dac a co dopiero cos na stale... Ja musze sie wrocic pare stron i zobaczyc czy nowe fotki Oli byly :)Też planuję na wakacje pracować. Nie dawałam ostatnio fotek, na których jest Ola Quote
taxelina Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Izabela124. napisał(a):Też planuję na wakacje pracować. Nie dawałam ostatnio fotek, na których jest Ola No tylko ze zadne z nas nawet na wakacje nie dostaj szansy chociaz sie dzownic pisze mail zglasza na oglosenia :( a co dopiero prace na stale... No to poczekam spokojnie. bo cos czytalam ze mialas jakies z wystawy tez? Quote
Izabela124. Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 deer_1987 napisał(a):No tylko ze zadne z nas nawet na wakacje nie dostaj szansy chociaz sie dzownic pisze mail zglasza na oglosenia :( a co dopiero prace na stale... No to poczekam spokojnie. bo cos czytalam ze mialas jakies z wystawy tez?Ola nie ma żadnych nowych zdjęć Tak, mam z wystawy w Radomiu Quote
Recommended Posts