Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='C&B']Ja chciałam lustro, ale nie jakąś tanią szajsówkę , tylko takie z prawdziwego zdarzenia - rodzice proponowali 1500 zł... więc zostałam przy hybrydzie:evil_lol:
Fundusze to największa przeszkoda w życiu:-(He he od dziś zaczynam zbierać kasę:lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a co, powiedziały Ci to? :mad::evil_lol:[/FONT]No jasne:eviltong:

[quote name='deer_1987']http://i600.photobucket.com/albums/tt88/Izabela_124/Obraz17746.jpg
ale mu wygodnie!

zapraszam do nas!Jestem w trakcie nadrabiania galerii u was ;)

[quote name='Shirai - Koki']Zdjecia z wystaw, uwielbiam ogladac !!!Witamy nowego gościa i zapraszamy częściej! Też zaraz do was zajrzę

[quote name='Asiaczek']Hahaha, no to na wejściu - same niespodzianki...

Iza, ponieważ dałaś taka super relację z wystawy w NDM, to proponuje, abyś w temacie tej wystawy dała link do swojej Galerii (z podaniem stron, na których są fotki). Na pewno sporo osób bedzie Ci bardzo wdzięcznych za zdjęcie (śliczne!) ulubieńców:lol:...

Pzdr.Zawsze daję fotki w temacie wystaw ;) Już dawno tam są wszystkie wstawione;)

[quote name='bety']Fotki fajniusie obejrzane, że też w NDM wytrzymałaś na dworzu - ja tam szybko zwiałam do domu :diabloti:.
PzdrJa prawie cały czas byłam na dworzu:eviltong: Na hali wogóle prawie zdjęć nie robiłam, byłam tak tylko jak zmarzłam albo były wystawiane psy znajomych:lol:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no to już wiem co to a rasa, dziękuję :)[/FONT]Polecam się na przyszłość. Akurat te pinczery wogóle mi się nie podobały, inni przedstawiciele tej rasy są o wiele ładniejsi

Posted

[quote name='Izabela124.']Polecam się na przyszłość. Akurat te pinczery wogóle mi się nie podobały, inni przedstawiciele tej rasy są o wiele ładniejsi

[FONT=Georgia]nie znam się ale odniosłam wrażenie że są takie jakieś zbyt masywne (?):niewiem:

pinczery bynajmniej kojarzą mi się z takimi dość wątłymi psami :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie znam się ale odniosłam wrażenie że są takie jakieś zbyt masywne (?):niewiem:

pinczery bynajmniej kojarzą mi się z takimi dość wątłymi psami :evil_lol:
[/FONT]Mi też się tak wydaje