bety Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Izabela124. napisał(a): Byłam dziś z Bobisiem u weterynarza, ponieważ dostał ostrej biegunki i stan jego stawów się pogorszył. Dostał dwa zastrzyki i dodatkowe tabletki na stawy. Jego stan już się polepszył. A z Bobisia taka wredota, że ugryzł Pania weterynarz i wyrwał jej kawałek mięska:diabloti::evil_lol: Na szczęście Pani doktor była bardzo wyrozumiała i nie nakrzyczała na mego Potffforka i grzecznie zakleiła palec:evil_lol: Ha, ha i dobrze tej wetce ;) - tak brutalnie (zastrzykami) potraktować pieska. :mad::evil_lol: A to łobuziak z Bobika, no no. Powrotu do zdrówka dla malucha. :lol: Fotki "NA WSTECZU" obejrzane :lol: Pzdr Quote
taxelina Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Izabela124. napisał(a):To kiedy Ty w takim razie odpoczywasz? Jakj juz wroce :D bo to jest tak ze mam 1h+1h+2h+3h (ale 1,5h bo z tz robic bede)+40 min i potem ok 12-13 juz wolna :D tylko ze to trzeba o 4 wstac... Quote
hovomaniaczka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://i600.photobucket.com/albums/tt88/Izabela_124/Bobik/Obraz16029.jpg Sliczny profil ;):loveu: Quote
Izabela124. Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Martunia napisał(a):Śliczny. :loveu::loveu::loveu: Jak tam wakacje mijają :) ?Wakacje super mijają, jestem u Ewy3 z dogomanii :lol: Bartiśkowa_ napisał(a):Witamy :loveu: jak fajnie sobię ogląda przechodniów :evil_lol:Witanko:multi: bety napisał(a):Ha, ha i dobrze tej wetce ;) - tak brutalnie (zastrzykami) potraktować pieska. :mad::evil_lol: A to łobuziak z Bobika, no no. Powrotu do zdrówka dla malucha. :lol: Fotki "NA WSTECZU" obejrzane :lol: PzdrBobiś w pełni zdrowia, gania Ewy koty:evil_lol::diabloti: ewka i haker napisał(a):ooo ale potwor z Bobika oby bylo dobrzeJuż jest wszystko w porządku;) deer_1987 napisał(a):Jakj juz wroce :D bo to jest tak ze mam 1h+1h+2h+3h (ale 1,5h bo z tz robic bede)+40 min i potem ok 12-13 juz wolna :D tylko ze to trzeba o 4 wstac...No nieźle, podziwiam Cię:-o Maks i Spark napisał(a):Hejka, głaski dla Bobka :p A.Dziękować hovomaniaczka napisał(a):http://i600.photobucket.com/albums/tt88/Izabela_124/Bobik/Obraz16029.jpg Sliczny profil ;):loveu:;););) Quote
Izabela124. Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Sorki (korki :evil_lol:), że do was nie zaglądam, ale obecnie czasu nie mam, jestem na dogo tylko chwilkę, żeby swoją galerię nadrabiać;) Co do Bobisia zdrowia to już jest zdecydowanie dobrze, bo już gania i obrywa od kotów Ewy :diabloti::evil_lol: A tak wogóle to zapomniałam wam napisać, że zostałam pogryziona przez psa koleżanki i mam jednego szwa na nodze. Nic mi poza tym się nie stało. Przez dwa dni miałam sączek w tej ranie, bo krew ciągle z niej leciała, ale dziś mi go wyjeli. Rana dobrze się goi. Trochę jak chodzę to boli mnie noga, ale co zrobić. Pozdrawiam wszystkich :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Pestka napisał(a):Dobry wieeczór ;)Hejka ;););) Quote
hovomaniaczka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 To dobrze ze z Bobikiem juz lepiej. Ale z tym pogryzieniem - dobrze ze nie jakies powazne:shake: Pozdrowionka! :D Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Izabela124. napisał(a): A tak wogóle to zapomniałam wam napisać, że zostałam pogryziona przez psa koleżanki i mam jednego szwa na nodze. Nic mi poza tym się nie stało. Przez dwa dni miałam sączek w tej ranie, bo krew ciągle z niej leciała, ale dziś mi go wyjeli. Rana dobrze się goi. Trochę jak chodzę to boli mnie noga, ale co zrobić. Pozdrawiam wszystkich :loveu: To co mu zrobiłaś, że chciał Cię zjeść....;) A. Quote
ewka i haker Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Iza cos psy Cie nie kochaja haha krzywde im robisz Quote
bety Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Izabela124. napisał(a):Sorki (korki :evil_lol:), że do was nie zaglądam, ale obecnie czasu nie mam, jestem na dogo tylko chwilkę, żeby swoją galerię nadrabiać;) Co do Bobisia zdrowia to już jest zdecydowanie dobrze, bo już gania i obrywa od kotów Ewy :diabloti::evil_lol: A tak wogóle to zapomniałam wam napisać, że zostałam pogryziona przez psa koleżanki i mam jednego szwa na nodze. Nic mi poza tym się nie stało. Przez dwa dni miałam sączek w tej ranie, bo krew ciągle z niej leciała, ale dziś mi go wyjeli. Rana dobrze się goi. Trochę jak chodzę to boli mnie noga, ale co zrobić. Pozdrawiam wszystkich :loveu: A teraz Tobie życzę powrotu do zdrowia. :lol::lol::lol: Ale w jakimś "groźnym" psim towarzystwie się obracasz :p - najpierw Bobik poczęstował wetkę ząbkami, a teraz Ciebie pies koleżanki. :roll::roll: Pzdr Quote
Atkaaaa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 biedna:lol: a co to był za pies? sączek.. ała:roll: Quote
Pusiakowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Hejo :):) jak tam zdrówko? noga juz lepiej?:p Quote
halgre Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Witam ... Dzisiaj ma być słoneczko ... już wychodzi ... Quote
Izabela124. Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 hovomaniaczka napisał(a):To dobrze ze z Bobikiem juz lepiej. Ale z tym pogryzieniem - dobrze ze nie jakies powazne:shake: Pozdrowionka! :DNa szczęście nic mi poważnego się nie stało Maks i Spark napisał(a):To co mu zrobiłaś, że chciał Cię zjeść....;) A.To było tak, że jadłam i Bobik z tym drugim psem pokłóciły się o jedzenie i zaczęły się gryźć i ja rozdzielałam je o oberwałam ewka i haker napisał(a):Iza cos psy Cie nie kochaja haha krzywde im robiszHehe no na pewno :eviltong: bety napisał(a):A teraz Tobie życzę powrotu do zdrowia. :lol::lol::lol: Ale w jakimś "groźnym" psim towarzystwie się obracasz :p - najpierw Bobik poczęstował wetkę ząbkami, a teraz Ciebie pies koleżanki. :roll::roll: PzdrPsy są nieprzewidywalne, trzeba z tym się liczyć ;) Maks i Spark napisał(a):Witanko, jak samopoczucie ? A.A bardzo dobre :multi: Quote
Izabela124. Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 halgre58 napisał(a):Witam ... Cześć hovomaniaczka napisał(a):Witanko!!!Hej Atkaaaa napisał(a):biedna:lol: a co to był za pies? sączek.. ała:roll:Lanrador :eviltong: Pusiakowa napisał(a):Hejo :):) jak tam zdrówko? noga juz lepiej?:pZnacznie lepiej, ładnie się goi :p Ola164 napisał(a):Wracaj do zdrówka!Dzięki! halgre58 napisał(a):Witam ... Dzisiaj ma być słoneczko ... już wychodzi ... U nas na razie słoneczka nie widać :shake: Maks i Spark napisał(a):Witanko :) dużo zdrówka A. Dzięki! Quote
Izabela124. Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 A dziś już kończę swoje wakacje w Białymstoku u kochanej Ewy3 (:loveu:) Wracamy do domciu Quote
Recommended Posts