Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bobensztajn :loveu::cool3:

Izabela124. napisał(a):
Nawet nie wiem kiedy ten rok minął. Strasznie szybko leci ten czas. Właśnie wróciliśmy z megadługiego spacerku. Oczywiście mam masę fotek.

Pamiętam, jakby to było tydzień temu, kiedy jeszcze nie wiadomo było gdzie będziesz mieszkać i co z Bobim będzie :cool3: a tu już rok minął...
dajesz :razz:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='halgre58']http://i600.photobucket.com/albums/tt88/Izabela_124/Bobik/Obraz15174.jpg
Dawaj tego patola ... :evil_lol::diabloti::eviltong:Hihi on lubi bawić się patykami

[quote name='akodirka']Bobensztajn :loveu::cool3:

Pamiętam, jakby to było tydzień temu, kiedy jeszcze nie wiadomo było gdzie będziesz mieszkać i co z Bobim będzie :cool3: a tu już rok minął...
dajesz :razz:Ja również pamiętam jakby to wczoraj było. Ten pierwszy dzień w bursie, tęsknota za domem i Bobim. A teraz.... Stara już jestem. A tak w ogóle to niedługo urodziny Bobika:cool3:

Posted

[FONT=Georgia]ale ten czas leci...dopiero co wyjeżdżałaś :crazyeye::crazyeye:

jak tak dalej pójdzie to w takim tempie jutro już będę siwa i pomarszczona :placz:

ale Ty obecna = dużo fotek spacerkowych :multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
[/FONT]
Fakt, jak Iza jest w domu to zawsze dopieszcza nas fotkami Bobka.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Czyli szykować się jutro na dłuuuugie oglądanie?:lol:

Pzdr.Taaaaak
Zaraz dam zaległe fotaski:lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ale Ci szybko ten rok chyba minął, co ??[/FONT]Oj, bardzooooo szybko

[quote name='agaciaaa']Zazdroszcze wakacji :lol: Przede mną jeszcze dwa (albo i trzy) egzaminy :cool3:To kciukasy będę trzymała;)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale ten czas leci...dopiero co wyjeżdżałaś :crazyeye::crazyeye:

jak tak dalej pójdzie to w takim tempie jutro już będę siwa i pomarszczona :placz:

[/FONT]Trochę za szybko mi ten rok przeleciał. Ake cieszę się, że odpocznę od szkoły. tylko strasznie będzie mi braowało osób z bursy, bo już za nimi wszystkimi tęsknie:placz::placz::placz:
Zaraz dam zdjęcia:lol:

[quote name='deer_1987']Czesc, milego dnia!Wzajemnie:p

[quote name='Asiaczek']Fakt, jak Iza jest w domu to zawsze dopieszcza nas fotkami Bobka.:lol:

Pzdr.Hihi no właśnie;)

[quote name='Justy$ka']Sliczne foteczki z działeczki.! :loveu:
Pozdrawiamy Bobiszonka.! :loveu:Dziękuję:loveu:

[quote name='halgre58']http://i600.photobucket.com/albums/tt88/Izabela_124/Bobik/Obraz15204-1.jpg
Jaki ma ozorek ... :crazyeye::evil_lol::eviltong:
Długi:evil_lol: Prawda?