Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
wiesz do kojca musisz uczyc i pare tygodni
ze to nie za kare, tylko to jego nowe miejsce na spanie..
nie da sie ot tak zamknac i bedzie ok :(
bedzie pewnie plakal :(
Wiem i sie boje, ze on nie bedzie chcial w nim siedzivc:placz:

Pianka napisał(a):
Słów brakuje:shake:
Iza nie poddawaj się i walcz o niego.

Tez tak kiedyś myślałam, mało tego obiecywałam sobie, że jak będe pełnoletnia to nikt mi nie zabroni i pójde wysterylizowac Diane.
Na obietnicach się skończyło.
Gdzie się wyprowadze? Za co będe żyć?
Nie rób sobie nadziei z tej pełnoletności, bo tylko się zawiedziesz.
Walcze caly czas, az zaraz sie porycze:placz::placz:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='agaciaaa']Iza to naprawde dobry pomysł z tą dorosłą osobą.. przecież warto spróbować!!!! Mocno trzymam kciuki, próbuj wszelkich pomysłów!Jasne, ze sprobuje

Przepraszam, ze do wszytskich fotoblogow nie zagladam, ale tak mi smutno i zle, ze czasem woglv odechciewa mi sie wsyztskiego

Posted

rozumiemy przeciez
pomysl ze my tu jestesmy z Toba na Twoim watku!!!

No wlasnie szkoda ze czasu nie masz zeby przyzwyczaic go :(

a pelnoletnosc.. wyjechalam do szwecji do wtedy chlopaka, ktory jest moim mezem od 3 lat :) ale czasami ciezko nam sie utrzymac.. rachunki, miesieczny, odlozyc tez cos trzeba.. wcale tak latwo nie jest byc doroslym i miec tyle problemow na glowie :(

Posted

deer_1987 napisał(a):
rozumiemy przeciez
pomysl ze my tu jestesmy z Toba na Twoim watku!!!

No wlasnie szkoda ze czasu nie masz zeby przyzwyczaic go :(

a pelnoletnosc.. wyjechalam do szwecji do wtedy chlopaka, ktory jest moim mezem od 3 lat :) ale czasami ciezko nam sie utrzymac.. rachunki, miesieczny, odlozyc tez cos trzeba.. wcale tak latwo nie jest byc doroslym i miec tyle problemow na glowie :(
Moze mama zgodzi sie na ten kojec, prosze trzymajcie kciuki. Wiem, ze nie jest lawto mivszkac samemu, ale lepsze to niz taka sytuacja w domu. Nie wiecie kto moze miec do sprzedania taniej jakos taka klatke?

Posted

[quote name='deer_1987']http://allegro.pl/item321915824_klatka_dla_psa_kota_krolika_swinki_48x30x38.html

[quote name='deer_1987']http://allegro.pl/search.php?string=klatka+dla+psa&country=1Dzieki:loveu:

[quote name='Asia & Ginger']http://images28.fotosik.pl/169/6963020cd77f840b.jpg
Ale z Bobisia kopacz. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Iza strasznie mi smutno, jestem z Tobą sercem i myślami. :glaszcze:
Gdzieś na dogo był link do artykułu o dzieciach i psach, jak znajdę, to Ci podrzucę, może coś pomoże. :roll:To czekam na linka

Posted

zaba14 napisał(a):
Iza a moze argument kontra argument?

Jakimi argumentami mama Cie "zabija"? :roll: co jest nie tak ze w domu gdzie jest niemowle nie moze byc psa??

Bobik linieje, szcxzeka, i przez nie go w pokoju smivrdzi:roll: To argumenty mamy, i ze za bardzo go kocham, przez niego dzieci niv bde miala, mam swira na jego punkcie, powinnam isc do psychiatry, bo kocham psy:roll:

Posted

Izabela124. napisał(a):
mam swira na jego punkcie, powinnam isc do psychiatry, bo kocham psy:roll:

Mi to tez mama mówi, raz chciała mnie siłą zabrać do psychologa:-o To jest plus pełnoletności, teraz nie ma prawa mnie nigdzie siłą zabierać.

Trzymam kciuki za Bobika:p

Posted

Pianka napisał(a):
Mi to tez mama mówi, raz chciała mnie siłą zabrać do psychologa:-o To jest plus pełnoletności, teraz nie ma prawa mnie nigdzie siłą zabierać.

Trzymam kciuki za Bobika:p
Ona tvz chetnie zaprowadzilaby mnie do psychiatry:roll:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ona tvz chetnie zaprowadzilaby mnie do psychiatry:roll:

Nie daj się, albo w sumie.... jak wiesz jaki jest ten wasz psycholog to sie daj. Jesli wiesz, że tylko stanie po twojej stronie...
Ja gdybym miała pewność, że stanie po mojej stronie to bym poszła i bym kazała iść mamie ze mną.

Posted

[quote name='Izabela124.']Bobik linieje, szcxzeka, i przez nie go w pokoju smivrdzi:roll: To argumenty mamy, i ze za bardzo go kocham, przez niego dzieci niv bde miala, mam swira na jego punkcie, powinnam isc do psychiatry, bo kocham psy:roll:

Izuś .........zapytam ....ile Twoja mama liczy latek :hmmmm: ... bo tymi argumentami mnie położyła na łopatki :shake: :shake: :shake:

pokaż mamie to ....
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106618

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93166

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10909&page=38

Posted

Izabela124. napisał(a):
Bobik linieje, szcxzeka, i przez nie go w pokoju smivrdzi:roll: To argumenty mamy, i ze za bardzo go kocham, przez niego dzieci niv bde miala, mam swira na jego punkcie, powinnam isc do psychiatry, bo kocham psy:roll:

Wcześniej Bobik nie lniał? Zaproponuj że codziennie bedziesz odkurzać...
Jak śmierdzi? :roll: od czystego psa nie może śmierdzieć, dopiero nagle zaczął smierdzieć ? :)
Za bardzo go kochasz? a masz sie nad nim znęcać? :) co ma piernik do wiatraka? Ile Ty masz lat tak apropo? zeby myslec o dzieciach? :roll:

Że masz świra.. hm.. słyszałam to wielokrotnie, zawsze odpowiadałam czy mam zacać włuczyc sie po dworze, nie wracac na noc do domu? zaczac palic? a moze sluchac glosno muzyki aby mama nie słysała swoich mysli? Czy po prostu mam dbac o własnego psa i jezdzic na wystawy bo mi to odpowiada? :)