Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='deer_1987']zniknal moj post...

pytalam sie czemu tylkmo jedna fotak Vegi?[/quote]Bo Vega była w innym pokoju ;) A do tego bałam się, żeby nie było konfliktu z Bobim, ale pod koniec Vega też była z nami i naszczęście nie było żadnego konfliktu;)

Posted

Nie odchodź :placz: :diabloti:...
Ej Iza ty się pisałaś do mnie na transport na zlot bo ja sie już pogubiłam kto chce żebym go odwiozła (tj. tata odwiozl) do Sulistrowic (z Wrocka już oczywiście) :evil_lol: O ile ty w ogóle jedziesz :razz: na zlot
A zaczynam robić listę osób które początkowo chciałyby być odwiezione przeze mnie, ew. zamieszkać u mnie na dzień czy na dwa przed zlotem :):)

Posted

[quote name='Izabela124.']

A ja jutro już wybywam do bursy, bo już koniec ferii :-( Więc przez jakiś czas znów nie będzie mnie na dogo

a co z laptotem?

Vege widzialam na spacerach z Bobikiem, nie wiedzialam ze sie nie lubia :shake:

Posted

[quote name='deer_1987']a co z laptotem?

Vege widzialam na spacerach z Bobikiem, nie wiedzialam ze sie nie lubia :shake:Jeszcze go nie mam :shake:

Oni nie to, że się nie lubią. Bobik czuł się nieswojo u Emi w domu, więc mógł się rzucic na Vegę, więc wolałyśmy nie ryzykowac

[quote name='agaciaaa']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz13689.jpg słodki z niego gremlinek :loveu:

Wszystkiego naaaj dla Oleńki :multi:Dzięki

[quote name='gordonowa']Nie odchodź :placz: :diabloti:...
Ej Iza ty się pisałaś do mnie na transport na zlot bo ja sie już pogubiłam kto chce żebym go odwiozła (tj. tata odwiozl) do Sulistrowic (z Wrocka już oczywiście) :evil_lol: O ile ty w ogóle jedziesz :razz: na zlot
A zaczynam robić listę osób które początkowo chciałyby być odwiezione przeze mnie, ew. zamieszkać u mnie na dzień czy na dwa przed zlotem :):)Ja jak najbardziej na to się piszę
I jesli nocleg byłby możliwy to też się piszę :) I podaj mi na pw ewentualne koszty :) Dzieki, że o mnie pomyślałaś :loveu:

Posted

Dziś Ola kończy roczek

:laola::laola::laola:

:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:

:tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort:

:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

Posted

Izunia,

przepraszam za off...:roll:

ale... TYŚKOWEJ ZAGINĄŁ GARO :-(

a Kropek nie wiadomo, czy dojdzie do zdrowia (jest ciężko pogryziony, dziurawe płuco, dren...)
psy zostały zaatakowane na spacerze... Kropek mały, to się jakoś wywinął...
ale nie wiadomo, co z Garo...

proszę - pomóżcie... roześlijcie, jeśli macie znajomych w Aleksandrowie Łódzkim...

i podnoście wątek pliiiiisss....
Aleksandrów Łódzki zaginal husky

Posted

[quote name='basia2202']Izunia,

przepraszam za off...:roll:

ale... TYŚKOWEJ ZAGINĄŁ GARO :-(

a Kropek nie wiadomo, czy dojdzie do zdrowia (jest ciężko pogryziony, dziurawe płuco, dren...)
psy zostały zaatakowane na spacerze... Kropek mały, to się jakoś wywinął...
ale nie wiadomo, co z Garo...

proszę - pomóżcie... roześlijcie, jeśli macie znajomych w Aleksandrowie Łódzkim...

i podnoście wątek pliiiiisss....
Aleksandrów Łódzki zaginal huskyZa offa w słusznej sprawie nie ma co przepraszac ;) Już tam zaglądam

[quote name='deer_1987']Ael ten czas leci!! Dopiero co chwalilas sie ze masz siostre :D

Wszystkiego najlepszego dla Niej!!To prawda ten czas zdecydowanie za szybko leci!
Dziękuję w jej imieniu